Şimdi Ara

Herkes efsaneleri yazıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olduğu önemli değil caps olur gol olur söz olur dizi filmlerdeki replikler felan olur efsane olsun yeter.

Başlıyorum.

Pembelerin yunuslara gidip 3 kişi oturunca arkaya doğru açılan çekyat ve yunusun gitti milyarlık kanepe diyişi. Ne gülerdim be :)

• Efsaneleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gericekemeyan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

Ne olduğu önemli değil caps olur gol olur söz olur dizi filmlerdeki replikler felan olur efsane olsun yeter.

Başlıyorum.

Pembelerin yunuslara gidip 3 kişi oturunca arkaya doğru açılan çekyat ve yunusun gitti milyarlık kanepe diyişi. Ne gülerdim be :)

Efsaneye bak.
  • quote:

Ne olduğu önemli değil caps olur gol olur söz olur dizi filmlerdeki replikler felan olur efsane olsun yeter.

Başlıyorum.

quote:

Orijinalden alinti: MekheR

Pembelerin yunuslara gidip 3 kisi oturunca arkaya dogru açilan çekyat ve yunusun gitti milyarlik kanepe diyisi. Ne gülerdim be :)

Hhahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Başlıyorum.

Efsaneye bak.

Benim için efsanedir eskiden çok gülerdim açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Başlıyorum.

Efsaneye bak.

Benim için efsanedir eskiden çok gülerdim açıkçası.

Cennet mahallesindeki dolmuşun çukur yerlerden geçmesi.

Benim için de bu çok komik. Benim için komikse kesin efsanedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edwird'ın csbleri
  • Cennet mahallesinde Ferat ile sultanın evlenenememesi ne gulerdim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEnd1928 -- 19 Nisan 2014; 20:19:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir şarkı vardı adını ve sözlerini hatırlamıyorum bu şarkıyı bulursanız çok sevinirim

oyunun korsan mı
    -Yok crysis
    ?!??!...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Başlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online

Herkes efsaneleri yazıyor.

çok severdim lan seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaldem12 -- 19 Nisan 2014; 20:22:07 >
  • An Ex Por + In Sanct Ylem + In Flam Grav

Ah ulan ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Sunburst -- 19 Nisan 2014; 21:24:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.