Şimdi Ara

HERKES DERS CALISMA PROGRAMINI YAZSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN 7GUN YGS CALISIYORUM LYS DAHA BASLAMADIM. GENEL VE BOLUM DENEMELERINE DE BASLAMADIM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şuan YGS çalışıyorum. Günde 3 ders 1 er konu çalışıyorum fakat haftaya finaller olduğu için bu hafta 2 der 1 konuya indirdim. Gelecek 2 haftada 1 gün 1 ders 1 konu, 1 gün 2 ders 1 konu şeklinde gidicem. Finaller bitip memlekete döndüğümde de YGS-LYS Biyoloji, LYS Kimya ve Geometriden konu çalışmaya başlıycam. Geometirden sadece analitik, vektör kısmından konu çalışıcam. Ekimin başından beri bu programla çalışıyorum. Arada aksadığı çok oldu o yüzden kendimi biraz geride hissediyorum. Şuan Türkçeyi ve Sosyali bitirdim bölüm denemesine başladım. Mat-1 den Problemler ve Polinomlar kaldı. Fizikten 9 konum Kimyadan ise 3 konum var. Biyolojiye hiç başlamadım. LYS den ise sadece Limiti bitirdim. Deneme ise şuan sadece bir tane genel deneme çözebildim. Okulla beraber çok ağır geliyor zaten. O denemede tonguç denemesidi 105 net geldi. Böyle işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde unutmadan her gün kes yapıştır defterimi ve kendi oluşturduğum notları tekrar etmeye çalışıyorum. Yatmadan önce yapıyorum bunu ve bence çok işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesip yapıştırıyorsan tamam hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.