Şimdi Ara

Herkes çekeriz diyor düşenler kim olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes çekeriz diyor düşenler kim olacak ?

• Umarım ben olmam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse :)
    Dh'de sınav günü herkes ilk 10k'ya girer. Sonuç günü herkes lys'de ilk 10k'ya çeker
  • Çekeriz diyenlerin %95 i çekemeyecek bikaç kişi şanssızlıktan kötü yaptıysa onlar çeker sadece

• Bakın bu konuyu daha önce de açıkladık yine açıklıyoruz, biz bunu kupalarlan anlattık,oyuncak bebeklerlen,bulaşık süngeriylen anlattık.

Herkes çekecek çekecek ama daha az çekenler geride kalacak be yiğidim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakışıklı doktor -- 26 Mart 2016; 18:30:14 >
  • senin benim gibi fakir fukara :(
  • Ygsde gote bala iyi siralama yapanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir suru puan turu var mf de. Onlar siralamalar farkli zaten. Yani mf4 icin mf3ten tercih yapan onu etkilemeyecek. Zaten puanlar dipdibe. Ayrica bunun tmsi falanda var. Yani puani cekmek cok zor bir sey degil. Bin tane farkli puan turunden tercih yapcak millet

• Öylesine girip yüksek alan yüzbinlerce kişi var

• Sınavda ben fena mallaşmışım. Hayatımın en kolay biyosunda en fazla yanlışı dikkatsizlikle yapmışım. Ama lysde bu tekrar yaşanmayacak. Çekirdekçikli soruyu bile yanlış yapmışım . Ben inanıyorum kendime. 6y biyo nedir yav :D
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    Hocam ikimizin beyin ayni çalışio heralde. Benimde 6y biyo. Normalde 2 3y ti.

• çalışmadan teog seviyesinde sınavda yüksek yapanlar lysdE patlıycak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo rehavete kapılıp da çalışmayan, az çalışan, bırakan/pes eden, umutsuzluğa kapılan, lys'ye girmeyecek olan bir sürü insan vardır. Önemli olan asla pes etmemek, sakın çalışmayı bırakmayın. Çalışıp hak ettiğimizi alıcaz inşallah 💪🏼

• Lysde kolay olucak

• Kardeş sıkıntı yok düşeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jengador

Sınavda ben fena mallaşmışım. Hayatımın en kolay biyosunda en fazla yanlışı dikkatsizlikle yapmışım. Ama lysde bu tekrar yaşanmayacak. Çekirdekçikli soruyu bile yanlış yapmışım . Ben inanıyorum kendime. 6y biyo nedir yav :D

üzüldüm senin için iyi çalışıyordun , benim ygs 1 16 bin ygs 2 14 bin geldi ygs- 3-4 6 bin mattan 34 doğrum var sınav zor olsaydı gene 34 doğru olacaktı ama bu sefer denemelerde 35 i zor görenler 37+ yapamayacaktı Hiç üzülme çalış al bak konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_108681281/tm.htm kaçtan kaça çekmiş.

• Önümüzdeki sayısal kardeşlerimiz tabii

• bazıları sınav kolay olduğu için hakkının yendiğini haketmediklerini sıralamalara düştüğünü düşünüyor. o kerizler mesela çekemeyecek o kadar akla sahip biri çekemez. bu iş sıralama olayı kolayda olsa zorda olsa ben senden iyiysem seni her derecede geçerim. lys de sen benden daha iyiysen aradaki farkı kapatır beni geçersin o kadar. efsane çekişler olacaksa efsane düşüşlerde olacak herkes ona göre hesabını yapsın sonra yine suçu ösym ye atmayın tamam sınavı kötü yapıyorlar ama birazda kendinizi sorgulayın.
  • Valla tmciler 1 kişi direkt çıkarsın aradan öyle hesaplasın, 27k oldum ama hala anlamadım nasıl olduğunu lys'de 0 zaten hedefim de yok gibi bir şey çalışma desen aylardır kitap açmayan bir mezunum. Çalışırım diye kaldım çalışmadan 13k ileri çektim

Bu mesaja eklenen görseller:

Herkes çekeriz diyor düşenler kim olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

Ohoo rehavete kapılıp da çalışmayan, az çalışan, bırakan/pes eden, umutsuzluğa kapılan, lys'ye girmeyecek olan bir sürü insan vardır. Önemli olan asla pes etmemek, sakın çalışmayı bırakmayın. Çalışıp hak ettiğimizi alıcaz inşallah 💪🏼

avatarını gördükçe duygulanıyorum be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.