Şimdi Ara

:)Herkes bildiği MOVIE linkini yazsın PAYLAŞALIM:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE TÜR OLDUĞUNU(HER TÜRDEN OLABİLİR) kaç MB olduğunu
    HATTA ÇOK TAVSİYE EDİYORSANIZ VARSA BİR KARE RESMİNİ KOYUP ÖYLE VERİN LİNKLERİ
    HEPİMİZ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞALIM
    SAYFA ARAMAKMIŞ ÜYELİKMİŞ VAKİT KAYBETMEYELİM
    HERKES İNDİRSİN
    BİR ELİN NESİ VAR 2 ELİN SESİ
    BİRLİKTEN DİRLİK DOĞAR

EĞER FRAGMAN İSE MUTLAKA FRAGMAN OLDUĞUNU MUTLAKA BELİRTİN
    YANLIZ, BEDAVA OLACAK HA ARKADAŞLAR ONA GÖRE YAZIN

SEVGİLER eyesoftamer

• [ban]
  • sen katılmayabilirsin ama herkes ister böyle linkleri
    millet okumaya başlasın hele
  • bana da lazım valla çok makbule geçer.ama site olarak pek yok galiba millet p2p indiriyo genelde.
  • Dostumwww.nforce.nl ye bir uğra aman ha dikkat et başına bir kazaa gibi birşey gelmesin :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by malabadi</i>
    <br />Dostumwww.nforce.nl ye bir uğra aman ha dikkat et başına bir kazaa gibi birşey gelmesin :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    verdigin adreste downloada rastlamadım varmıydı?
  • yok ki öyle bişey..p2p var ancak...ftplere koyuolar taabi de şifreli..bilen girip çekio...adam buraya yazsa linki kitlenir die yazmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [bgdnc2]kavuraki haklı. bilsem söylemezmiyim. Bu arada Last Samurai 3 cd ile svcd formatında çıkmış.
    @eyesoftamer pm attım.
  • sağol aldım
  • BitTorrent programını bulmaya çalışın...

Bağlantınız iyiyse yüzlerce filmi indirebilirsiniz...

Bu programın kullandığı ağa bağlı olan insanlar paylaşmak istedikleri dosyaları "torrent" uzantısıyla kullanıma açıyor... Bu küçük boyutlu dosyalarıhttp://www.SuprNova.org (adresi doğru yazdım) adresinden indirip program ile açıyorsunuz... Sonra da program otomatik olarak filmleri indirmeye başlıyor...

Sitede ayrıca başka kategoriler de var... Sizi biraz uğraştıracak olan bu programın full versiyonunu bulmak... Kolay gelsin...
  • Ayrıca bu programıdan maksimum performans almak istiyorsanız[noktalı virgül]

1 - Bağlantı hızınız (başta da söylediğim gibi) çok iyi olmalı...

2 - Upload yüzdeniz makul seviyede olmalı...
  • sen saniyede kaç kb ile indiriyon bu filmleri
    ayrıca türkçe altyazılı veya dublajlı olanlar var mı?
  • Ayrıca filmi indirmeden ne filmi olduğunu özelliklerini MB tını biliyoruz değilmi
  • harbi ne kadar zamanda iniyo
  • su program hakkında biras daha bilgi versen daha iyi olurdu...128 adsl kullanıyorum
    1, bittorent yada torrent ne...
    2, uploadım yüzdem makul seviyede olmazsa ne olur, bu makul seviye nedir ortalama?
    3, az once shareaza programını indirip download abasladım herkese tavsiye ederim...fuul u lazım dedigin prog. bum u?
  • 1, bittorent ve torrent ler hakkında biras daha bilgi verirmisin
    2, upload hızımızın makul seviyede olması lazım demişsin, mi,n. ne kadar dır bu?
    3, aranızdaki divx alışverişini nasıl yapıyorsunuz...
    . hadi kolay gele...
  • Benim kullandığım full versiyonu az sonra bir yere atacam; bant genişliğini doldurmamak kaydıyla bu adresten çekebileceksiniz... Hatta hostu kalite olan bir arkadaş buradan çekip kendi serverına atsın dosyayı... Herkes de oradan indirsin... (Aslında Google'da küçük bir arama yaparak son versiyonuna da ulaşabilirsiniz)

Bittorrent ile ilgili bilgiler :

1 - Rahat bir download için 256K kablo bağlantısı yeterli...
    2 - Upload yüzdeniz en az %10 olmalı... Tabe %0.01 gibi bir yüzdeyle bile dosya indirebiliyorsunuz ama biraz kasıyor...
    3 - Upload yüzdeniz kendi kendine de artıyor ama kaplumbağa hızıyla... Daha hızlı artması için HardDiskinizde birkaç GB'lık film, vs. depolayıp paylaşıma açmanız gerekiyor... Yani önce torrent dosyası yapmalısınız ki başka kullanıcılar önce bu torrent dosyalarını indirip ona göre downloada başlayabilsinler...
    4 - Programın eksilerinden biri çoklu downloada izin vermemesi... Ama devam etmeyi destekliyor... En azından benim kullandığım versiyonda bööle...

KaZaA falan dışında program önerileri olan varsa buraya yazmaya devam etsin...

• Aramızda DivX alışverişine başlayabilmek için bir dosyayı seçmek ve bu dosyaya referans veren torrent dosyasını oluşturmak yeterli... Dosya boyutu MB'ı geçmez... Sonra da bu dosyayı internette bir yerlere atıyoruz... Ama tercihenwww.suprnova.org adresine göndererek kullanıcı ratingini arttırmak en iyisi...

Bu arada torrent yapıcı programı SuprNova'ya üye olarak indirebilirsiniz...

Unofficial BitTorrent :http://ei.kefro.st/projects/btclient/

Bendeki full versiyonu, daha önce dediğim gibi web alanına göndereceğim... Fırsat bulursam...

• Arkadaşlar ben adı geçen bütün programları kullandım ve sadece kazaa da downlodı bitmiş filmlerim var torrent hakkaten güzel, emule ve edonkeyde güzel ama baya beklemek gerekiyor kazaada ise kaliteli filmin adını bildiniz mi yetiyor hatta kazaa da önizlemede yapa biliyorsunuz. sorusu olan bana PM atabilr her türlü program hakkında
  • Ahhaaaa!!!
    Shareaza programını indirdim... Ve ne göreyim : Torrent dosyalarını da destekliyor...

AkSaKaL; bence bir an önce SuprNova.org'dan torrent indirmeye başla!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.