Şimdi Ara

Herkes Bana Bakıyormuş Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu kısa kesiyorum.. ben bi çok ameliyat geçirdiğim için sağ ayağımın damarı kısaldı bi 3-4 cm kadar ve sağ ayağım cansız yani az bişi ruh var yani parmaklar oynatamıyorum. herneyse çok şükür yürüyebiliyorum, halı saha maclarına gidiyorum, koşabiliyorum.. Ancak ayağım kısa olduğu için yürürken sekme oluşuyor belki aşırı degil ama fark edecek şekilde.. onun için pek dışarı çıkmak istemiyorum. okul vs gidip geliyorum. Yürürken sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum herkesin gözü sanki ayağımda gibi... Lafın kısası acaba sağ ayağımı dengeleyebilmek için diğer sağlam ayağımla , acaba doktorlar yada bildiğiniz yerler varmı yani sağ ayak için ayakkabıya takviye falan ek yerleştirilse oluyormu ? sekmemek için ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system.exe -- 21 Aralık 2011; 12:10:13 >

• Psikolojik olduğunu düşünüyorum
  • Herkes sana bakmıyor pskolojik olarak öyle hissediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Daha karizmatik lan savaş yarası gibi.

Harbiden salaksın ya ... küfür edesim var sana ama türünü bilmiyorum onun için nasıl küfür edeceğimide bilmiyorum. Yazık ya birsey paylaşıyoruz senin yaptığına bak... seninde yada çocuğun olacaksa ins oda karizmatik savaş yarası gibi olur tamam dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system.exe -- 21 Aralık 2011; 11:48:06 >
  • acaba sekmemek için bi çözüm var mı ??? onun hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system.exe

quote:

Daha karizmatik lan savaş yarası gibi.

Harbiden salaksın ya ... küfür edesim var sana ama türünü bilmiyorum onun için nasıl küfür edeceğimide bilmiyorum. Yazık ya birsey paylaşıyoruz senin yaptığına bak... seninde yada çocuğun olacaksa ins oda karizmatik savaş yarası gibi olur tamam dostum .

Bir şey demedim niye alınıyon, güvenin yerine gelsin diye dediydim ben onu. Niye takıyon ki çok kötü bir şey değilmiş işte azıcık sekerek yürü, kimse sana bakmıyor sen öyle sanıyon. Niye millet sana baksın, boşver nolacak öyle takma diye dediydim.

Ya arkadaşım git işene ya . yaptığın saçmalığa bak ve düzeltmeye çalışıyorsun. uza git hadi

• Dostum benim de bir arkadaşım var senin gibi bir ayağı kısa bir ayağı normal,ama 3-4cm abartılacak kadar değil ayakkabılarının altına kauçuk yerleştiriyorlar mesela hiç fark etmiyoruz bile bir ayağının kısa olduğunu ayakkabılarını falan soranları da hiç takmıyor hayattan zevk alıyor karamsar değil yani takma kimseyi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 21 Aralık 2011; 11:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu durum sende bi takıntı oluşturmus dostum aslında kimse sana bakmıyor. Eger çok kafaya takıyorsan psikologa git veya dısarı cıkmadan bir bardak viski iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Dostum benim de bir arkadaşım var senin gibi bir ayağı kısa bir ayağı normal,ama 3-4cm abartılacak kadar değil ayakkabılarının altına kauçuk yerleştiriyorlar mesela hiç fark etmiyoruz bile bir ayağının kısa olduğunu ayakkabılarını falan soranları da hiç takmıyor hayattan zevk alıyor karamsar değil yani takma kimseyi derim.

Dostum peki o ayakkabıların altına yerleştrilen kauçuk tabanı acaba onu gizli taban yapılıyoru mu ? yani iç kısıma yerleştirilebiliyormu ? birde nerden yapılıyor doktora falan gitmem mi lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system.exe -- 21 Aralık 2011; 11:56:54 >
  • Topuk altı destekler var kardeşim biraz araştırsan daha güzel(gelişmiş teknolojiler) birşeyler vardır. Pskolojik olarak hiç düşünme öyle şeyler kimse sana bakmıyor senin kusurunla dalga geçmeye çalışacak insandan bozmalar olacaktır onlari da kafana takma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Dostum benim de bir arkadaşım var senin gibi bir ayağı kısa bir ayağı normal,ama 3-4cm abartılacak kadar değil ayakkabılarının altına kauçuk yerleştiriyorlar mesela hiç fark etmiyoruz bile bir ayağının kısa olduğunu ayakkabılarını falan soranları da hiç takmıyor hayattan zevk alıyor karamsar değil yani takma kimseyi derim.

Dostum peki o ayakkabıların altına yerleştrilen kauçuk mu ne . acaba onu gizli taban yapılıyoru mu ? yada nerden yapılıyor doktora falan gitmem mi lazım ?

Gizli yapsan da biri büyük biri kısa durur ki yine,ayakkabının tabanının renginde yapıştırıyorlar altına zaten çok kısa değil anladığım kadarıyla fark etmezler bile bence takıntı haline getirme.Ya da özel ayakkabılarda üretiliyor sanırsam araştır derim.

• Acaba bu topuklar tabanları yaptırmak için doktora görünmelimiyim ? ve hangi bölüme giriyor bu ?
  • herkes bana bakıyormuş gibi ama herşey normal
    sorulan sorular her yerden acı veren, her yerden sual
  • emin ol kimsenin sana baktığı yok, öyle hissetmen tamamen psikolojik kardeşim.bende ilk araba sürdüğüm zaman herkezin beni izlediğini düşünüp, telaş yapıyordum çoğu zaman.ama sonra anladım ki, öyle birşey yokmuş.sadece psikolojikmiş, seninkide böyle birşey.
  • Takıntı hale gelmiş bende de ... ne bilmi sekince insan bi tuhaf oluyor :(
  • Tabanlık vs. olabilir, yükseltilebilir. Fakat çeşitli sağlık ve anatomi sorunlarına yol açar eğer doktor onaylı bir şey olmaz ise.
    Bilgim bu kadar, kolay gelsin.
  • quote:

Takıntı hale gelmiş bende de ... ne bilmi sekince insan bi tuhaf oluyor :(

Dostum sekiyorum farkediliyor demişsin.
    Bu takıntı değil yani biri sekerse farkedilir ama bunu kafana takmamalısın herşey doğal.
    Bence sen önce bi doktora görün o sana bununla ilgili bi tavsiye verecektir.
    Doktordan bişey cıkmazsa etrafta ki ayakkabıcılara falan danış onlar sana mutlaka bir çözüm bulacaktır.
  • quote:

Acaba bu topuklar tabanları yaptırmak için doktora görünmelimiyim ? ve hangi bölüme giriyor bu ?

Ortopedi ile görüşmen lazım kardeşim.
  • quote:

Takıntı hale gelmiş bende de ... ne bilmi sekince insan bi tuhaf oluyor :(

Ortapedi bölümüne git böyle böyle de sana uygun bir tabanlık önerirler.
  • Ayağın kısaysa ayakkabına keçe koyabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.