Şimdi Ara

Herkes Alırken Sat Herkes Satarken Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce kripta para tecrübem olmuştu.Fakat az biraz zararım vardı.Son olarak elimde kalan para ile fiyatlar düşükken giriş yaptım

33 adet eosbull aldım ( 3 dolar civarı alım )
    3 adet ethbull aldım ( 47 dolar civarı alım. )
    8 bin adet Zilliqa 0.00320 civarı fiyatla aldım
    1 adet bitcoincash 158 dolar civarı fiyatla aldım.
    hedera hashgraph: 3 cent 1800 adet alındı. ( en umutlu oldum projedir. )

An itibariyle 16.03.2020 itibariyle bakiyem 505 dolar

Bu tarz düşüşler ve panikler alım için fırsattır arkadaşalar.Yükselirken değil düşerken panikle satılınca alınır.

Kısmet ileride editlenecek.

Hodl durumuna geçip en az 1 sene beklerim.Ama mayıs ayında çok sağlam bir sıçrayış bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 16 Mart 2020; 19:10:1 >

• Evet başlasın aksiyon :)
  • eosbull nedir hangi borsa hocam ben bitfinex kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

eosbull nedir hangi borsa hocam ben bitfinex kullanıyorum
    Eosbull binance de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 630 dolar ile 125 dolar kar ile çıkış yaptım tekrar aşağa düşecek.

• Hani. 1 yıl beklicektin hocam..neyse boşver para cebe yakışır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Hani. 1 yıl beklicektin hocam..neyse boşver para cebe yakışır
    Beklicektim aslında ama düşüş öngörüm var biraz daha düşsün 125 dolar iyi kar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 18 Mart 2020; 23:12:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Nasıl Dolar Al Sat Yapılıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hani. 1 yıl beklicektin hocam..neyse boşver para cebe yakışır
    An itibariyle 200 dolar karım var :)
  • tebrikler..
  • quote:

tebrikler..
    Tekrar giriş yaptım beklediğim dirençi geçince bence 7 k ya kadar yolu var.Full eosbull dayım 4 dolar alım yerim 15 20 dolar anında fırlayabilir.Öyle olursa çok güzel bir kar alıcam :)

Alacak arkadaşlar hiç bir şey için geç değil tabiki ytd

Bu arada ben yukarda başlasın aksiyon yazdıktan 1 saat felan sonra bitcoin yukarı fırladı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Mart 2020; 21:0:33 >
  • 6.400 kırılırsa hedef 7 k
  • Aslanım benim ne gidiyor yukarıya yaaaa
  • 30 dolar zarar kardan gitti ama tamamıyla çıkış yaptım şuan.Sağlam satışlar yiyor.
  • 6500 desteği harika 41 dolardan full litecoin girerek tekrar piyasaya giriş yaptım.Bu tarz düşüşlerde destek bölümlerine stop loss koyun.Litecoin 40 dolar altına stoploss olurum.

Yön yukarı 7 k gelecek gün içinde.

Bitcoin 6.500 desteği kırılırsa full çıkarım.

Bitcoin çıkışlarında en hızlı tepkiyi

eos
    ltc
    bitcoincash
    Ethereum verir.Sırasıyla kar alıp diğerine geçiyorum.Ama ltc 50 nin üzerine atarsa hodl durumuna geçicem.Burası kritik eşikler.Bekliyorum.50 üzerine gelirse 48'e stoploss korum.

41 dolar civarı litecoin herkese önerimdir.40 dolar stoplu girin.Pişman olmazsınız.Ytd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 20 Mart 2020; 16:2:14 >
  • Dediğiniz olay hisse senetleri içinde geçerli. Ben coin piyasasına pek güvenmiyorum çok dalgalanan bir piyasa. Ancak hisse senetleri o konuda daha güvenli (Anlık kazanç için değil). Bence bütçenizin bir kısmıyla hisse senedi alın şuan hepsi batmış durumda bu fırsat hep gelmez. Bu arada coin için hangi platformu kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 20 Mart 2020; 16:10:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Dediğiniz olay hisse senetleri içinde geçerli. Ben coin piyasasına pek güvenmiyorum çok dalgalanan bir piyasa. Ancak hisse senetleri o konuda daha güvenli (Anlık kazanç için değil). Bence bütçenizin bir kısmıyla hisse senedi alın şuan hepsi batmış durumda bu fırsat hep gelmez. Bu arada coin için hangi platformu kullanıyorsunuz.
    Binance kullanıyorum ama ben coin piyasadında zarardan kara geçtim.Bitcoinde 6.500 desteği çok sağlam bekliyorum kırılırsa çıkarım.Bu piyasa battı bitti denilince girilmesi lazım.

Şuan hissede alınmaz bist 70 binler bekliyorum.

Bankalar felan hep kapanıyor bitcoine para girişi oluyor.Daha fazla pump gelebilir.

Tecrübeniz yoksa girmeyin bu piyasaya ilk girince kesin zarar ederseniz.Normal piyasa gibi değil burası çok ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 20 Mart 2020; 16:18:33 >

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için. Coin işlerine yakın zamanda girmeyi düşünmüyorum hisse senedi tatmin ediyor şu anlık. Bol kazançlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Teşekkürler tavsiye için. Coin işlerine yakın zamanda girmeyi düşünmüyorum hisse senedi tatmin ediyor şu anlık. Bol kazançlar
    6.500 kırıldı.Tekrar yukarı attı ama hacimsiz.Shot düşüş pozisyonuna geçtim.Ciddi bir düşüş bekliyorum.Bakalım.
  • Düşülere litecoin ne iyi dayanıyor.Gözünü sevdimin merkeziyetsiz coini kral
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.