bu lanet olası sorunu donanım haber de çözemedi nasıl yaparız ne yapırız hiç bir fikrim yokanlaşılan sizden de çözen olmayacak formatla gibi bi mantıkla yaklaşmayın adam gibi önerilerle gelin
çalışmayı durduranları tekrar kurmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
çalışmayı durduranları tekrar kurmayı dene
kaldır tekrar kur aynı hatayı verirse windows gezgininde hata var format cd n varsa onara bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
kaldır tekrar kur aynı hatayı verirse windows gezgininde hata var format cd n varsa onara bilirsin
Alıntıları Göster
denedim de format cd yok ama pcnin kendi recoveri var olur mu onunla
quote:
Orijinalden alıntı: cagri_55
denedim de format cd yok ama pcnin kendi recoveri var olur mu onunla
Alıntıları Göster
recovery ile fabrika ayarına döndürebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
recovery ile fabrika ayarına döndürebilirsin
Alıntıları Göster
O ZAMANDA PCYİ DEĞİŞTİRMK İÇİN ÇOK ZAMAN HARÇADIM ONU GÖZE ALAMIYORUM NE YAPACAM BEN YA
quote:
O ZAMANDA PCYİ DEĞİŞTİRMK İÇİN ÇOK ZAMAN HARÇADIM ONU GÖZE ALAMIYORUM NE YAPACAM BEN YA
Alıntıları Göster
arkadaşlar aşağılara gitmesin ya bulalım bi çözüm
quote:
arkadaşlar aşağılara gitmesin ya bulalım bi çözüm
Alıntıları Göster
pc yi değiştimekten kastın ne dir recovry yaparken yaptınmı sistemi yeniden kurar güncelleştirmeleri diyorsan biraz sabır birazda istdiğn programları kurmakşla uğraşırsın ama bu sıkıntıyı çekmektnse buna değer benimde windows gezgini sorun verdi bi ara üşnmeen yaptım düzeldi sabır işi .bu arada yedeğin yoksa yedekle bilgilerini
quote:
pc yi değiştimekten kastın ne dir recovry yaparken yaptınmı sistemi yeniden kurar güncelleştirmeleri diyorsan biraz sabır birazda istdiğn programları kurmakşla uğraşırsın ama bu sıkıntıyı çekmektnse buna değer benimde windows gezgini sorun verdi bi ara üşnmeen yaptım düzeldi sabır işi .bu arada yedeğin yoksa yedekle bilgilerini
Alıntıları Göster
yedeğim yok onu ayarlarım ama programlar üşendiriyo beni işte tekrar bulması ve kurması
quote:
yedeğim yok onu ayarlarım ama programlar üşendiriyo beni işte tekrar bulması ve kurması
Alıntıları Göster
İşletim sistemin nedir genellikle hangi programlarda hata alıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: S
İşletim sistemin nedir genellikle hangi programlarda hata alıyorsun ?
Alıntıları Göster
işletim sistemim win7 64bit arada iexploler bearshare babylon wolfteam ve sık olmamakla bazı programlarda ayrıca ben bi programla sürücüleri güncelleştirmiştim ondan olur mu driver scaner diye bi şey
quote:
işletim sistemim win7 64bit arada iexploler bearshare babylon wolfteam ve sık olmamakla bazı programlarda ayrıca ben bi programla sürücüleri güncelleştirmiştim ondan olur mu driver scaner diye bi şey
Alıntıları Göster
Uyumluluk sorunu ola bilir eğer sorun önceden yok ise sistem geri yükleme yapa bilirsin.
quote:
Uyumluluk sorunu ola bilir eğer sorun önceden yok ise sistem geri yükleme yapa bilirsin.
Alıntıları Göster
önceden yoktu uyumluluk sorunlarıda yok hepsine baktım.şöyle anlatayım ben ilk başta wolfteam veriyo bu hatayı diye üstüne düşmedim altı üstü oyun oynamam olur biter dedim aradan 1ay geçti sorun diğer programlara sıcradı.
quote:
önceden yoktu uyumluluk sorunlarıda yok hepsine baktım.şöyle anlatayım ben ilk başta wolfteam veriyo bu hatayı diye üstüne düşmedim altı üstü oyun oynamam olur biter dedim aradan 1ay geçti sorun diğer programlara sıcradı.
Alıntıları Göster
Sistemi geri yükle o zaman
quote:
Sistemi geri yükle o zaman
Alıntıları Göster
programlar gitmeyecek mi o zaman
quote:
programlar gitmeyecek mi o zaman
Alıntıları Göster
ozamn gitmez korkma iş çıkmaz sana:)) samsunlu hemşerim sıkıntı yapma okadar
quote:
ozamn gitmez korkma iş çıkmaz sana:)) samsunlu hemşerim sıkıntı yapma okadar
Alıntıları Göster
acayip şyler var daha uğraşamam neyse geri yüklim bakalım :DDd
quote:
acayip şyler var daha uğraşamam neyse geri yüklim bakalım :DDd
Alıntıları Göster
şimdi arkadaş daha önce soylendimi bilmiyorum ama windows 7 de programın kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk paneline gelince bu programın çalıştırılacağı uyumluluk moduna tik atıp windows 7 en altta onu seçebilirsin :D sırf bu konu için üyelik aldım inşallah yardım edebilmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: ingrenade
şimdi arkadaş daha önce soylendimi bilmiyorum ama windows 7 de programın kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk paneline gelince bu programın çalıştırılacağı uyumluluk moduna tik atıp windows 7 en altta onu seçebilirsin :D sırf bu konu için üyelik aldım inşallah yardım edebilmişimdir
Alıntıları Göster
Bende de aynı sorun var bazı programlar çalışmayı durduruyor bıktım
Kardesim virusten dolayi oyle oluyo ben o virusten cok cektim c ye yerlesiyo actigin her programi durduruyo ve tum exe lerede bulasiyo cozumude bilgisayardaki tum exe uzantili dosyallari silmek kisaca herseyi silceksin c yi d yi bicimlendiriceksin sonra sistemi tekrar kuracaksin baska yolu yok yada combofixle bilgisayari tarat d yi ve c yi o bulup siler bulasmayanlar kalir sonrada c yi bicimlendirip format at baska yolu yok