Şimdi Ara

herhangi bir üni. mezunu olmak yetiyor TMGD yardımlaşalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün trt 1 haberlerin de dinledim. ayrıca nette de araştırdım. şimdi link veya uzun uzun makeleleri buraya yazmak istemiyorum ama küçük bi parca yapıştırayım

"2010 yılında ADR ye taraf olan Türkiye 2014 yılı itibariyle Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınmasına Hakkında Yönetmelik kapsamında ADR hükümlerini uygulamaya başlamıştır.Bu hükümlerden bir tanesi de Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı zorunluluğu ile ilgilidir. Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik kapsamında Tehlikeli Madde Taşımacılığı ile ilgili gönderen, paketleyen, dolduran, taşımacı vs. faaliyetleri gerçekleştiren işletmelerin tehlikeli madde güvenlik danışmanı istihdam etmesi veya tehlikeli madde güvenlik danışmanından hizmet alması zorunludur."

yani (uzun ama erinmeden yazacağım) TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANI olabilmek için sadece üni mezunu olmak (4 yıllık) 49 saat eğitim almak ulaştırma bakanlığı onaylı eğitim kurumlarından... ve ankarada ulaştırma bakanlığı tarafından yapılacak olan sınavda 70 almak YETİYOR . 80 alan olursa ( yine erinmeden uzun uzun yazacam) TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK EĞİTMENİ olabiliyor. birde yüz kızartıcı suçun olmayack

Not : 3 yıda bir yeniden eğitim alma ve 5 yılda bir yeniden sınava tabi tutulma şartı var

bana güzel bir sektör ileride çok daha fazla ihtiyaç duyulacak bir alan gibi geldi. en azından kayserinin organizesinde bir hafta gündüz hergün 10 saat, bir hafta gece hergün 10 saat çalışmaktan iyidir.

KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA BU İŞİ YAPAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ PAYLAŞMALARINI RİCA EDERİM.

bu arada bu konunun yeri belki burası değil ama konu dışına daha fazla insan tıklıyor o yüzden buraya yazma gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 17 Nisan 2016; 21:25:54 >

• mantıklı umarım faydalanan birileri çıkar.paylaşım için teşekkürler.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.