Şimdi Ara

Herhangi bir duygu beslemediğim biriyle çıkmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam karma karışık arkadaşlar. 2 senedir yanlızım , asosyalim ama mutluyum. Kuzenim yeni sevgi yaptı kendine arkadaşı var onuda benimle tanıştırdı yaklaşık 1 hafta önce.Ben de iyi dedim değişiklik olur ayarlarım belki falan dedim. Kızla iyi güzel konuşuyoruz dün buluştuk fakat benden etkilendi gibi ama ben birşey hissedemedim. Hayatım boyunca hiç sevmediğim , aşık olmadığım biriyle çıkmadım. Ama ben bu kızla daha ne kadar fazla konuşmaya devam edersem o benden o kadar daha etkilenecek. Hatta az önce şöyle bir konuşma geçti

Kız- Haftasonu inşallah iyi olur hava
    Ben- Hayırdır bir yeremi gideceksin ? :D
    Kız- Evet arkadaşlarla gideriz belki
    Sen de gelmek istermisin?
    Ben - Daha var ya bakarız , dedim.

Ama der demez gitmek istemediğimi hatta tüm ilişkileri koparıp bir daha görüşmeyelim demek geldi içimden ama birden bire nedensiz bir şekilde yapmanın mantıksız olacağını düşündüm ve burada buldum kendimi. Siz bilirsiniz dedim ve yazdım. Şimdiden teşekkürler.

• soruya bak tabiki çıkma...Bişey beslemiyorsan ne esprisi var ki çıkmanın?
  • Çık ve
  • Çık takıl, İlla sevmek sorunda değilsin çıkmak için,
  • Dayı gönder o kızı boşuna umutlanır falan o da gitsin başkasını bulsun sende hayalindeki kızı aramaya devam et elbet bir gün bulucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

soruya bak tabiki çıkma...Bişey beslemiyorsan ne esprisi var ki çıkmanın?

Bu kız eninde sonunda duygularını söylecek eminim. Ama ben ona nasıl olmaz diyeceğim ki. O anları o sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

@acemi_user
    Her zaman olmuyor işte.
  • kullan at

mı dememizi bekledin çakal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

soruya bak tabiki çıkma...Bişey beslemiyorsan ne esprisi var ki çıkmanın?

Bu kız eninde sonunda duygularını söylecek eminim. Ama ben ona nasıl olmaz diyeceğim ki. O anları o sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

@acemi_user
    Her zaman olmuyor işte.

elentrik alamadım senden de
  • eğer kızla yapabileceksen çık yoksa çekilmez
  • İmzama Bak.Sonra Konuyu Silersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Çık takıl, İlla sevmek sorunda değilsin çıkmak için,

Tamamda o yükü almak istemiyorum üzerime. Ne bileyim hani sevgili ayakları falan takılmalar , facebook msnden saatlerce konuşmalar. Yanlış anlaşılmasın eşcinsel değilim ama bunları yük olarak almak istemiyorum.

@LA LA LAKERS
    Ben buldum fakat 2 sene önce kaybettim hocam. Değerini bilemedim işte.

Milletin aklıda uçkurunda arkadaş , yok ben ilk şeyimi sevdiğim insana saklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 16 Ekim 2011; 18:59:40 >

• kıza karşı birşeyler hissetmiyorsan çıkma tabi ki öyle çıkma mı olur
  • olum bütün konularda türk kızlarına kayıyoruz iş ciddiye gelince neden sizde bi acıma, romantizm duygusu oluyor

affetme şampiyon intikamımızı al
  • Yalnızlığa alışmışsın ondan birden abes gelmiştir,maddi olarak filan sebeplerin olabilir.İnsan birşeyi sebepsiz yere hissetmez zaten,sorunu kendinde ara.Bana sorarsan yeşillik olur takıl derim.
  • Hani duygularıyla oynamak istemem bana yakışmaz ama bilemiyorum kafam niye karışık daha herşey yeni başlıyorken.

@Blanchimont
    Biz öyle bir insanmıyız panpa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 16 Ekim 2011; 19:14:26 >
  • Niye duygularıyla oynayacaksın ki,fazla değer veriyorsun bence...İnsani bakımdan doğru,reel hayatta yanlış birşey bu.Oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor ne yazıkki.Eğer içine sinmiyorsa yine,takılırsın biraz baktın iyiden iyiye sarıyor;o zaman kusura bakma ama ben hazır değilim falan seni de daha fazla kendime çekip üzmek istemiyorum der geçersin yapacak birşey yok.Kaldı ki çıkmaya bu kadar can atan kızdan aşık bile olsan ileride vazgeçersin.
  • quote:

Hani duygularıyla oynamak istemem bana yakışmaz ama bilemiyorum kafam niye karışık daha herşey yeni başlıyorken.

@Blanchimont
    Biz öyle bir insanmıyız panpa?

normalde değiliz de;

öyle totoya böyle yourock.gif yani

böyle eline imkan geçen reyizlerimizin bize destek olması lazım
  • @DerinMavi
    İyi diyorsun ama ya bende bağlanırsam ona. Olur ya arkadaş diye başlarsın kanka olursun sonrası hep malumdur. Bunun olmasını istemiyorum işte.
  • quote:

@DerinMavi
    İyi diyorsun ama ya bende bağlanırsam ona. Olur ya arkadaş diye başlarsın kanka olursun sonrası hep malumdur. Bunun olmasını istemiyorum işte.

Niye bağlanmıyon ki olum tipsiz mi,huysuz mu,canın mı istemiyor.Canın istemiyorsa nereye kadar?Neden istemiyor onu bul sorunu çöz çözemezsen çıkma.Senin bileceğin iş yani.Nereye kadar yalnızlık?Ilımlı,güzel,iyi huylu biriyse(Zannetmiyorum çıkmak için can attığına göre kısa süreli gönül eğlendirme amaçlı bir ilişki olur,o bu niyette olmasa bile böyle olur.)çık takıl hatta evlenirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

@DerinMavi

Niye bağlanmıyon ki olum tipsiz mi,huysuz mu,canın mı istemiyor.Canın istemiyorsa nereye kadar?Neden istemiyor onu bul sorunu çöz çözemezsen çıkma.Senin bileceğin iş yani.Nereye kadar yalnızlık?Ilımlı,güzel,iyi huylu biriyse(Zannetmiyorum çıkmak için can attığına göre kısa süreli gönül eğlendirme amaçlı bir ilişki olur,o bu niyette olmasa bile böyle olur.)çık takıl hatta evlenirsin belki.

Hocam son cümleye kadar iyi gidiyordu orda bozmuşsun işte. Evlenirsin nedir abi Neyse zaman gösterecek herşeyi. Birşey olursa yazarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.