Şimdi Ara

Hergün yatagıma mutsuz yatıyorum ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derslerim kötü bu 1hafta ders calısıcam calısıyorumda 3saat falan babam beğenmiyor 8-9saat calıscaksın diyor notlarım cidden kotu ama bu kadar olmaz değilmi eve gelıyor hiç bir sıkıntı yok aksam yatıcagımız zaman kaaç saat. Çalıştın diyor diyorum 3 sonra benle konusmaya baslıyor cok uzuluyorum yatacagım zaman üzüntüden aglıyorum yemek yiyesim gelmiyor ne yapa bilirim bu adamı mutlu etmek için ?

Cok iyi bi baba ama boyle yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zed QQ -- 4 Şubat 2015; 19:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verimli olmayan 8-9 saatlik çalışmadansa verimli olan 3-4 saat tercihin olmalı bence.
    Babanızın isteği oldukça fazla kaldı ki tatil dönemi.Tatilde bu kadar sıkarsanız okul zamanı sıkılırsınız.
    Günlük 3-4 saat bence ideal.Çalıştığınızı Babanız görürse mutlu olacaktır.Sağlam çalışma yaptıysan dönem içinde derslerinize yansır merak etmeyin :)

Ygs-Lys sınavına hazırlanıyorsanız 3-4 saat daha fazla olmalıdır Tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Verimli olmayan 8-9 saatlik çalışmadansa verimli olan 3-4 saat tercihin olmalı bence.
    Babanızın isteği oldukça fazla kaldı ki tatil dönemi.Tatilde bu kadar sıkarsanız okul zamanı sıkılırsınız.
    Günlük 3-4 saat bence ideal.Çalıştığınızı Babanız görürse mutlu olacaktır.Sağlam çalışma yaptıysan dönem içinde derslerinize yansır merak etmeyin :)

Bu mesajı okutucam ona. Teşekkür ediyorum

• Zed QQ Z kullanıcısına yanıt
    Bir derste başarılı olmak için çalışmadan çok derste dinlemek , yani ders en iyi derste öğrenilir . Derste iken dersten başka bir şeyle meşgül olmayın , çalışma ise 2-3 saat yeterli çünki çalışma öğrenileni pekiştirmek içindir yani kalıcılığını sağlamak içindir. Çok uzun çalışma aksi bir etki dahi yapabilir beyin gerekli olandan fazla yorulursa çabanız boşa gider. 30 -40 dklık çalışma ve 10 dklık aralar vererek çalışırsanız beyninizide çok yormazsınız.
    lise bitene kadar ailen he dersler yüzünden canını sıkacak onlar sıktıkça sen daha az çalışacak ve mutsuz olacaksın. insanın içinden gelmedikçe, birgün kafası dank etmedikçe yada birine aşık olup bir an evvel elim ekmek tutsun derdine düşmedikçe babasının istediği kadar ders çalışamaz. aynı zamanda ailenin senden istekleri okul varken derslerlede bitmeyecek, gezme tozma iş sevgili kariyer vs vs vs . bir ögrencinin derslerini kafaya takan aile çocugunun herseyini kafaya takar hele ki eğitimciyse. üstelik yetmezmiş gibi birde aşk belasına düşeceksin çifte kavrulmuş mutsuz geceler, ya yalnızlıga vurduracaksın herkesten kendini soyutlayacaksın yada arkadaslarınla vur patlasın çal oynasın yapıp durumu ruhen yara almadan kurtaracaksın. geceleri mutsuz yatan insanlar çok farklı olur. kendi kendine konusur şiir yazar, herseye baglanır intihar etmeyi düşünür. NEDEN Mİ?????? insan hür olmak ister, işlerine baskalarının karısmasını istemez, ama işinize birileri fazla karıstıgı zaman demir parmaklıkları kelimelerden olan bir zindana düşersin. insan birçok imtihandan zorluktan geçer, ergenlikle birlikte herşey başlar, bunlar ilk sorunların oldugu için gözünde pek büyüktür, önemli olan asla pişman olacağın şeyleri yapmamak ve keşke yapsaydım demeyecek şekilde yaşamaktır. karakoldan adliyeye hastaneden postaneye aşktan nefrete herşeyden geçer insan ve her olayın sonunda bir muhasebe yapılır. hepsinden acısı pişmanlıklar ve keşkeler olur. Aileni asla kırma he de geç. 23 yaşımdayım 8 senedir ailemden ayrı yaşıyorum hala 20 gün çaılışıp para kazanıcam, hafta okula gitmicem diye kıyameti koparıyorlar. sen düşün gerisini :) ben 5 yaşımdada mutsuzdum yataga mutsuz girerdim 23 yaşımdayım eglenceli bir gün bittiğinde gece basımı yastıga yine mutsuz koyarım. tesellim dünyanın fani oldugudur, nasrettin hoca damdan düşmüş doktor getirmişler, hoca demişki bana damdan düşeni getirin sen halimden anlamazsın. evet kimse kimsenin halinden anlamaz durumlar hep farklıdır ama konusuruz işte. üzülme kardeşim, üzüldüğünede pişman olursun

• O nasıl baba öyle ? Yarış atı mı yetiştiriyor ? Çekip sordu mu sana hiç oğlum bir ihtiyacın var mı canın neden sıkkın mutsuz musun diye ? Herşey ders değildir çocuklarin ruhsal sağlıkları da ônemlidir. Yarış atı gibi yetiştiriyoruzsunuz sonra neden benim oğlum içine kapanık neden özgüveni eksik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Verimli olmayan 8-9 saatlik çalışmadansa verimli olan 3-4 saat tercihin olmalı bence.

günde 80-100 soru (ağırlıklı mat) çözüyorum
    denemelerim 360 la 410 arası değişiyor hedefim gazi hukuk veya ankara siyasal
    nasıl sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli uyuyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç olmassa yatabiliyorsun ben yatamıyorum bile. son 3 gün içinde 5-6 saat ya uyudum ya uyumadım. boş beleş işlere kafanızı takmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zed QQ

derslerim kötü bu 1hafta ders calısıcam calısıyorumda 3saat falan babam beğenmiyor 8-9saat calıscaksın diyor notlarım cidden kotu ama bu kadar olmaz değilmi eve gelıyor hiç bir sıkıntı yok aksam yatıcagımız zaman kaaç saat. Çalıştın diyor diyorum 3 sonra benle konusmaya baslıyor cok uzuluyorum yatacagım zaman üzüntüden aglıyorum yemek yiyesim gelmiyor ne yapa bilirim bu adamı mutlu etmek için ?

Cok iyi bi baba ama boyle yapıyor

tam olarak konuyu anlamaya çalış konu özetlerine bakabilirsin ve konuları okuyup onların içeriğini kağıda yazarak çalışabilirsin etkili oluyor ayrıca anlamadığın bir konu varsa dersleri iyi olan bir arkadaşından yardım alabilirsin arkadaşının anlattığından daha iyi anlarsın eğer bu kadar saat çalışıp da notların kötüyse ya eksik çalışıyorsundur ya da düzgün çalışmıyorsundur,çalıştım demek için çalışma sakın geleceğin önemli anlayarak çalış olmadı dersleri iyi olan arkadaşlarından yardım al arkadaşlar iyi anlatır emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 13 Şubat 2015; 0:23:08 >

Dostum o bir baba. Elbette böyle şeyler yapması biraz sinir bozucu ama o da sadece senin iyiliğini istiyor. Geleceğini senden fazla düşünüyor. Buna emin ol.

Eğer çok sıkıldıysan bu konudan otur konuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.