Şimdi Ara

HERGÜN SADECE 3 SAAT UYUYORUM ZARARLI MI ? =( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış teşhis koyuyorsunuz uyku ilacı filan, bu arkadaş sizin benim gibi uyumak istiyor ama uyumayı gereksiz görüyor, uyumaya üşeniyor. Bu yüzden okuyor veya çalışıyorsa mecburen 3 saat uyuyor, size bunun zararlı olup olmadığını soruyor, veya siz doğru ben yanlış anlamışta olabilirim.
  • abdest alıp 2 rekat namaz kılmaya niyetlen bak nasıl uykun geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

quote:

Orijinalden alıntı: PROTON

quote:

Orijinalden alıntı: SY34

quote:

Orijinalden alıntı: PROTON

quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

uykusuzluktan öleni ilk defa görüyorum.
    8 saat uyku bi insana yeterli. gerçi son 36 saattir sadece 3 saat uyudum.

valla bak doktora sormuşlar demişki , uyurken çalışan bazı damarlar okadar çok bekleyememiş ve çalışmaya başlamış. pıhtılaşmış olan kan biranda kalp e gidince kalp durmuş. sonra hava alamayan vücud şişmiş şişmiş en sonunda patlamış. evde pis bi koku duymuşlar odayı bi açmışlar bağırsak orda böbrekler orda heryer kan pc kullanılamaz hale gelmiş. sonra polisi çağırmışlar onlarda hemen adli tıp kurumunu aramış , gelen yetkililer anca bazı parçaları toplayabilmiş , kalanlar çöpe gitmiş. sonra o parçaları torbaya koyup gömmüşler.

güzel yazdın ama büyütügüm bölüm cok sacma olms ahahaha

ama onunda bi açıklaması var. son günlerde bu overclock yapıyordu. bende bi sabah kalkınca sordum nasıl gidiyor diye olm parayı kırıcam köşeyi dönücem dedi. bende nasıl diyince şöyle anlattı ; intel celeron 1.7 işlemcisine sıvı nitrojen dökmüş ve üzerine montla zıçmış o yüzden üzerinde mont vardı. işlemci öyle bi soğmuşki 15ghz olmuş hala buz gibi sonunda 20ghz e sabitlemiş. sonra dedi lan boşum dönüyo bende hass..tir dedim ve çıktım 3 gün girmeyince ailesini arada devamıda yukarda var zaten.

aşırı overclock dan ölmüş olabilr

şimdi annesi aradı ve dediki ; evladım sana son ne söyledi dedi bende başım dönüyor dedi dedim. adli tıp sonuçları şimdi gelmiş meğer bizimki kapıcıyı öldürüp kendine öldü süsü vermiş. eski bi bilgisayar bulup kırmış ve koymuş oraya ardından overclock yaptığını alıp yüzerek yurtdışına kaçmış. otostop çeke çeke amerikaya gidip $1.000.000 a bir koleksiyoncuya satmış. şimdi krallar gibi yaşıyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

abdest alıp 2 rekat namaz kılmaya niyetlen bak nasıl uykun geliyor.

o değil de benim hastalık daha farklı saat hep öğle 2-3 arasına programlanmış gibiyim sabah 6 da da yatsam gece 1 de de yatsam öğlen 2-3 arası kalkıyorum.
  • Bizim mahallede bi cemil abi vardı o da böyle hiç uyumazdı...derken günlerden birgün....

Hikayenin gerisini hatırlamıyorum zaten sabah 05.30 da hikayemi anlatılır yav normal insanlar bu saatte kalkıyor biz yatıyoz hayatmı lan buuuuuuuu soruyorum hepinize hayatmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bizim mahallede bi cemil abi vardı o da böyle hiç uyumazdı...derken günlerden birgün....

Hikayenin gerisini hatırlamıyorum zaten sabah 05.30 da hikayemi anlatılır yav normal insanlar bu saatte kalkıyor biz yatıyoz hayatmı lan buuuuuuuu soruyorum hepinize hayatmı ?

Bu soruyu az sormuyorum kendime kaçkere uykuyu düzene sokmaya çalıştım biliyormusun ha biliyomusun?Ama başarısız oldum hala o üniversite öğrenciliğinin bıraktığı bu etkiden kurtulamadım olmuyor olmuyorrrrrrrrr.

• Kesinlikle 3 saat uyku çok çok az.
    Eğer iş v.b nedenlerden uyuyamıyorsan birşey diyemem ama nedensiz yere uykusuz kalıyosan hemen bir doktora başvur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bizim mahallede bi cemil abi vardı o da böyle hiç uyumazdı...derken günlerden birgün....

Ohhh yemekte yedim birazdan uykum gelir yatarım umarım
  • hikayelere bak ya

Uykusuzluk insanı öldürmez korkmayın. Haraketsizlikten ölenlerdede genetik bir hastalık vardır mutlaka. Uçakta 12 saat yolculuk eden bir adam ölmüştü birkere hatırlarsanız, diğer 500 yolcuya ne oldu peki hepsi halay mı çekiyordu? Ya da tıp'a girmek için sürekli ders çalışan bir kız vardı ölmüştü 15 saat aralıksız mı ne ders çalışmış, ben 12 saat pc başından kalmadığımı bilirim bişey olmadı. Kan pıhtılaşma hastalığı var onlarda bunu çözdükkkk ...

Uykusuzluktan ne olur? Uykusuzluk yorgunluk yaratır vüccudda, aşırı yorgunluktanda insan ölmemiştir şu ana kadar dünya üzerinde. Azcık bir uyku bile siz dinlenmiş saymasanız kendinizide vücuda yeter. Fakat uzun süreli uykusuzluk sağlık açısından iyi değildir, metobolizman yavaşlar, kilo alırsın, göz altların çöker, erken yaşlanırsın, zeka geriliği başlar geri zekalı olmazsınız tabi ama unutkanlık baş gösterir, uykusuzluk alışkanlık haline gelir ve sürekli uyumak istersiniz yorgun olursunuz gün içinde.

He bunları bilionda peki bu saate işin ne diye forumda derseniz Hocanın dediğini yap yaptığını yapma

Ayrıca gece uykusu faydalı, bu saatte yatıp saat öğleden sonra 3'de 4'de kalksanızda uykunuzu alamazsınız adam gibi dinlenemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 15 Aralık 2009; 6:06:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

abdest alıp 2 rekat namaz kılmaya niyetlen bak nasıl uykun geliyor.

uheuhu :D

Arkadaşlar valla okuduktan sonra korkudan gittim uyudum o korkuyla hemen uyumuşum 4 saat uyudum bugün yarın biraz daha çoğaltıcam sanırım haklısınız az uyumak konusunda valla ölüm mölüm korktum.
  • Ben max. 6 saat uyuduğum zamanları bilirim zararını görmedim
  • benim 10 da uykum geliyo tavuk gibi
  • kesinikle zararlı değil devam et.
  • çok uyumakta kötü bişe bizim köyde bir amca vardı bi uyudu dahada uyanamadı gömdük dikkatli ol

• Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir.
  • şimdi ölürsün desem boş. eğer aynı şekilde devam edersen ilerde görürsün ne olacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.