Şimdi Ara

Hergün farklı KUPON (DÜNKÜ KUPON TUTTU) YENİ KUPON EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
8
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOT : HERHANGİ BİR KUPONDA HERHANGİ BİR MAÇA GÜVENMEYEN O MAÇI ÇIKARTIP DİĞER KUPONLARDAKİ HERHANGİ Bİ MAÇI EKLESİN.

' KUPON 1 '

213 : Bayern Münih - Freiburg : HANDİKAP 1 1.50 KAYBETTİ

269 : Alloa - Albion Rovers : 2,5 ÜST 1.30 KAZANDI

271 : Brechin - Stenhousemuir : 2,5 ÜST 1.35 KAZANDI

272 : Queen Of South - East Fife : 2,5 ÜST 1.25 KAZANDI

305 : Fortuna Düsseldorf - Borussia Dormund : MS 2 1.60 KAZANDI

TOPLAM ORAN:5.27

Şampiyonlar liginde barcelonayı ezen bayern münih, Bu maça moralli çıkıcak. Büyük ihtimalle yine yedeklerle çıkıcaklar. Fakat bayern için fark etmiyor. Yedeklerle bile en az 4-5 atıyorlar. HANDİKAP 1

Albion rovers ligin en çok gol yiyen takımı. 44 gol atıp 75 gol yemişler.Ligde 2. durumda bulunan alloa 57 gol atmış ve 34 gol yemiş. 4-1 alloa galibiyeti bekliyorum. 2,5 üst

Son 5 maçının 4 ü üst biten brechin, sondan 3. olan stenhousemuir'i konuk ediyor. Maçın çok rahat üst olucağını düşünüyorum.

Ligin lideri queen, east fineyi konuk ediyor. East ligin dibindeki 2 takımdan biri. 60 gol yemişler. queen şuana kadar 89 gol atarak ligin en fazla gol atan takımı. East dayanamaz. Çok rahat bi queen galibiyeti bekliyorum. Çok rahat üst olucağını düşünüyorum.

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan düsseldorf'un dormund karşısında işi oldukça zor. Real madridi 4-1 gibi net bir skorla geçen dormund bence bu maçıda rahat kazanıcaktır. Dormund çok disiplinli bir takım. Bence düsseldorf'u rahat yenicekler. MS2

(SÜPRİZ KUPON) 3,5 ÜST KUPONU (FAZLA MİSLİ BASMAYIN)

182 : East Stirlingshire - Rangers FC : 3,5 ÜST 1.75 KAZANDI

213 : Bayern Münih - Freiburg : 3,5 ÜST 1.85 KAYBETTİ

271 : Brechin - Stenhousemuir : 3,5 ÜST 2.15 KAYBETTİ

272 : Queen Of South - East Fife : 3,5 ÜST 1.95 KAZANDI

TOPLAM ORAN:11.57

Aralarında 4 maçın 2 tanesi +7 bitmiş diğerleride 3,5 üst bitmiş. Rangers farklı kazanır. Diğer tercih +7

Çok gollü bir karşılaşma olucaktır. 5-1 lik bayern galibiyeti bekliyorum. 3,5 ÜST

Aralarındaki 5 maçın 4 tanesi 3,5 üst bitmiş. Diğeri ise 2,5 üst bitmiş. 3,5 ÜST OLUR

Gollü bir karşılaşma olucaktır. 4-2 lik queen galibiyeti bekliyorum. 3,5 ÜST

' KUPON 3 '

279 : Helsinborg - Gefle : MS 1 1.30 KAZANDI

288 : Nordsjaelland - Sonderjyske : MS 1 1.40 KAYBETTİ

296 : A.Bilbao - Barcelona : MS 2 1.55 KAYBETTİ

347 : Porto - Setubal : HANDİKAP 1 1.45 KAZANDI

TOPLAM ORAN:4.09

3. sıradaki helsinborg gefleyi rahat geçicektir. MS 1

Şampiyonlar ligi elemelerine katılmak için mücadele veren nordshaelland bu maçta galip gelen taraf olucaktır.

Morallari alt üst olan barcelona bu maçı kazanıp moral bulucaktır. MS 2

Şampiyonluğu büyük ölçüde benficaya kaptıran porto umutlarının sürmesi için bu maçı kazanıcaktır. Portodan en az 2 fark bekliyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 NİSAN CUMA

BASKET

741 : Olympiakos - Anadolu Efes (+6,5) : MS 2 1.70 KAYBETTİ

744 : Lakers (2,5) - San Antonio : MS 2 1.70 KAZANDI

748 : Pınar Karşıyaka - Oldenburg (+4,5) : MS 2 1.70 KAZANDI

TOPLAM ORAN:4.91

Türk basketbol tarihinin en önemli maçlarından bitanesi. Anadolu efesin final four için önünde sadece tek maç kaldı. Temsilcimizin kazanıcağını umuyorum. Bence maç son topa kadar çekişmeli geçicektir. Temsilcimiz yenilsede 7 fark yemicektir diye düşünüyorum. MS2

İlk 2 maç rakibine en az 15 sayı fark atan san antonio spurs bu maçtanda farklı galip gelicektir diye düşünüyorum ms2

Eurochallenge 'de temsilcimiz pınar karşıyaka oldenburgu konuk ediyor. Oldenburg ligde iyi bi performans gösteriyor. Pınar karşıyaka 1 haftadır evinde resmi maç yapmıyor. Bence oldenburg 5 fark yemez. MS2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 NİSAN PERŞEMBE

AVRUPA LİGİ

447 : Basel - Chelsea : 2,5 ÜST 1.65 KAZANDI

448 : FENERBAHÇE - Benfica : 2,5 ÜST 1.70 KAYBETTİ

TOPLAM ORAN:2.81

Basel'in işi pekte kolay olmayacak. Karşısında chelsea var. Bu sezon chelsea ne kadar isteksiz oynasada istediği skoru alabiliyor. Bol gollü bi maç olucağını düşünüyorum. 2,5 ÜST iyi bi seçim. Alternatif arayan 3,5 ÜST oynuyabilir.

Bir Fenerbahçeli olarak bu maçtan fazla umutlu değilim. Benfica'ya karşı şansımız çok az bana göre. Duygusal olarak bakınca ms2 oynuyamıyorum. En az 3 gol olucağını düşünüyorum. Ve 2,5 üst oynadım. Diğer bi seçim ise MS 2

BASKET

728 : Galatasaray - Banvit (+3.50) : İY 1 1.70 KAZANDI

731 : Barcelona - Panathinaikos (+7.50) : MS 2 1.70 ALTERNATİF (137,5) ALT ALTERNATİF KAZANDI

732 : Milwaukee (+3.50) - Miami : İY 2 1.70 KAYBETTİ

TOPLAM ORAN:4.91

Galatasaray bu sezon yoluna çok iyi devam ediyor. İlk yarı en az 4 sayılık galatasaray galibiyeti bekliyorum.

Euroleague için erken final maçı. Seri 2-2 ve herşey bu maça kaldı. Barcelona kendi sahasında oynucak. Çok zor bi maç olucaktır. Ben panathinaikos galibiyeti bekliyorum. Fakat panathinaikos yenilse bile handikapta kalıcaktır. MS 2 RAHAT. alternatif arayanlar ALT oynuyabilir.

İlk 2 maçta rakibine fark atan miami bu sefer deplasmana çıkıyor. Ben yine farklı bi miami galibiyeti bekliyorum. iy 2 güzel bi tercih. alternatif arayan 2/2 oynasın.

24 NİSAN ÇARŞAMBA

TEK MAÇ !

432 : Dormund - Real Madrid : MS 2 2.10 ALTERNATİF 3,5 ÜST (2.15) ALTERNATİF KAZANDI

Zorlu bir maç olucak. Gollü geçiceğini düşünüyorum. Şampiyonlar liginden başka hedefi kalmayan 2 takım. Bence real madrid 10.kupaya daha yakın olan taraf. Real Madrid galibiyeti bekliyorum.

İDEAL

429 : Haugesund - Start : 2,5 ÜST 1.50 KAZANDI

718 : Oklahoma City Thunder - Houston Rockets (+6.50) : İY 1 1.70 KAYBETTİ

720 : San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers (+5.50) : İY 1 1.70 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 4.34

İki takımında goller bulucağını düşünüyorum. 2,5 ÜST güzel bi tercih. Başka tercih arayanlar kg var oynuyabilir.

Oklahoma city şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor. İlk maçtaki gibi farklı bi galibiyet alıcaklarını düşünüyorum. Fakat dün miami maçı gibi olmaması için İY 1 diyorum.

İlk maç farklı galip gelin San Antonio Spurs bu maçtada ilk yarı 6 sayı fark atıcağını düşünüyorum. İY 1

23 NİSAN SALI

KAFASINA YATMAYAN OYNAMASIN. KUPON YATARSA GELİP BURDA LAGALUGA YAPMAYIN. OYNAYAN OYNAR OYNAMAYAN OYNAMAZ. BEN GÜVENİYORUM KUPONA

İSTEYEN MAÇLARI YER DEĞİŞTİRİP OYNASIN

'KUPON 1'

406 : Crawley - Preston : 3,5 ALT 1.20 KAZANDI

410 : Brechin - Stranraer : 2,5 ÜST 1.30 KAZANDI

411 : Bayern Münih - Barcelona : İY 1,5 ÜST 2.15 / ALTERNATİF MS 1 (2.00) ALTERNATİF KAZANDI

704 : Miami Heat - Milwaukee (H 15,5) : MS 1 1.70 KAYBETTİ

TOPLAM ORAN: 5.70

İki ekibinde maçlarından fazla gol sesi çıkmıyor. 3,5 ALT bankodur.

Brechin'nin neredeyse bütün maçları üst bitiyor. 2,5 ÜST BANKO

Bayern Münih bu sezon çok formda. Çok gol atıyorlar. Barcelona PSG'yi zor eledi. Ben bayern galibiyeti düşünüyorum ama riske girmemek için ilk yarı 2 gol olur seçeneği daha iyi. Diğer seçenek ms 1dir. Ben iy 1,5üst oynucam. Karar sizin

İlk maç rakibini 23 sayı fark ile yenen miamı heat bu maçtanda farklı galip gelicektir. MS 1

MİSLİ KUPON (YÜKSEK GİRİCEKLER İÇİN)

411 : Bayern Münih - Barcelona : KG VAR 1.40 KAYBETTİ

404 : Kapfenberg - Sv Horn : 2,5 ÜST 1.45 KAZANDI

410 : Brechin - Stranraer : 1,5 ÜST 1.02 KAZANDI

703 : Mitteldeutsche - Ulm : ÜST (155,5) 1.70 KAYBETTİ

TOPLAM ORAN: 3.52

İki takımında gol bulucağını düşünüyorum KGV iyi seçim

İstatistiklere ve son maçlara baktığımızda gördüğümüz tablo bu maç bize üst olur diyor. Ev sahibi çok gol bulan bi takım. Konuk ekipte gol buluyor ve kolay gol yiyor. 2,5 ÜST iyi bi seçim

Brechin'nin neredeyse bütün maçları üst bitiyor. 1,5 ÜST BANKO

Bu maçta 156 sayı barajı aşılacağını düşünüyorum. ÜST iyi bi seçenek

22 NİSAN PAZARTESİ

KISITLI PROGRAMDAN BU MAÇLARI ÇIKARTABİLDİM. FAZLA MİSLİ BASMAYIN. BOL ŞANS

'TEK KUPON'

561 : Malmö - Oster : MS 1 1.35 KAZANDI

568 : Steaua Bükreş - Petrolul Ploises : MS 1 1.40 KAYBETTİ

570 : Duisburg - Köln : MS 2 2.00 KAYBETTİ

851 : Olympiakos - Panelefsiniakos : ALT (159,5) 1.70 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 6.43

Malmö lige iyi başladı. Kalitesiyle ve kendi sahasının avantajıyla ostere puan vermez diye düşünüyorum. MS 1

Steaua bükreş şampiyonluğa yürüyor. Petrolul'un şansı yok gibi. MS 1

Köln bundesliga'ya çıkmak istiyosa mutlaka kazanmak zorunda. Duisburg'un bi hedefi yok. Ligde orta sıradalar. MS 2

Cuma günü efes'e yenilen olympiakos bu maç oyuncularını dinlendiricektir. Ligde son sırada bulunan 2 takımdan birisi olan panelefsiniakos bu maçta şansı yok. 159,5 sayı barajının aşılacağını düşünmüyorum. ALT iyi bi tercih. Alternatif arıyanlar İY 1 - yada 1/1 oynuyabilir. Benim seçimim ALT

21 NİSAN PAZAR

BUGÜN ŞANSSIZDIK. AMA HAFTASONUNU KARDA KAPATTIK. YARINA KUPON EKLENİCEK. FAKAT MAÇ PROGRAMI KISITLI OLDUĞU İÇİN FAZLA MİSLİ BASMAYIN. TAKİP ETMEYE DEVAM

KUPON 1

364 : Venlo - Twente : MS 2 1.50 KAYBETTİ

413 : Thun - Basel : MS 2 1.90 KAYBETTİ

415 : Bastia - Lille : 2,5 ÜST 1.60 KAZANDI

541 : Benfica - Sporting Lisbon : MS 1 1.30 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 5.93

Venlo önüne gelene kaybetti. Twente rahat kazanır. MS 2

Basel avrupa ligi maçı öncesi kazanarak moral bulur. İki takım arasında çok açık fark var MS 2

2 takımın maçlarıda çok gollü geçiyor. Lille çok gol atıyor. Aynı şekilde bastia'da gol atıp kolay gol yiyor. ÜST mantıklı seçim.

Benfica şampiyon olmak üzere. Bu maçıda kazanırlarsa çok rahatlıcaklar. Perşembe günkü fenerbahçe maçı öncesi kazanıp moral bulurlar. MS 1

KUPON 2 YÜKSEK ORANLI (FAZLA MİSLİ BASMAYIN)

Bu kupona en fazla 5 tl atın. İstek üzerine yüksek oranlı yaptım.

371 : Bucaspor - Samsunspor : 2,5 ÜST 1.75 KAYBETTİ

417 : Tottenham - Man City : MS 2 2.00 KAYBETTİ

429 : Atvidaberg - Göteborg : MS 2 2.10 KAZANDI

498 : Osasuna - Real Sociedad : MS 2 2.10 KAYBETTİ

TOPLAM ORAN: 15.44

Bucaspor çok gol atıp çok gol yiyen bir ekip samsunspor'da öyle. Mantıklı seçim ÜST

Tottenham için çok zor bi maç olucak. Formda olan man city bu maçı alır diye düşünüyorum

Lider göteborg, atvidaberg deplasmanına konuk oluyor. Zor bi maç olucak. Ama göteborg kazanır diye tahmin ediyorum MS2

LaLiga'nın en formda takımı real sociedad rahat kazanır. MS2

20 NİSAN CUMARTESİ

KUPONDAKİ HERHANGİ BİR MAÇA GÜVENMEYEN MAÇLARI YERDEĞİŞTİRİP OYNASIN

KUPON 1

210 : B.Dormund - Mainz : MS 1 1.35 KAZANDI

213 : Hannover - B.Münih : HANDİKAP 2 2.35 KAZANDI

337 : AZ Alkmaar - PSV Eindhoven : MS 2 1.65 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 5.23

Dormundun bu maçtan galip ayrılcağını düşünüyorum. Real madrid maçı öncesi moral bulurlar. Mainz'in son maçlarını hiçte iyi değil. Dormund sahasında kazanır.

B.Münih'in barcelona maçı öncesi bu maça yedeklerle çıkacağını bekliyorum. Ama adamlar yedeklerle bile 6 atıyor. 1golle yetinmiyolar. Bu maç çok rahat h2 olur.

PSV, Dün Ajax'ın puan kaybetmesinden sonra şampiyonluk umudunu koruması için mutlaka kazanması lazım. Alkmaar direnemez. MS 2

KUPON 2

271 : Albion Rovers - Brechin : 2,5 ÜST 1.30 KAZANDI

274 : Forfar - Queen Of South : 2,5 ÜST 1.40 KAZANDI

278 : Elgin - Berwick : 2,5 ÜST 1.30 KAZANDI

279 : Queens Park - East Stirling : 2,5 ÜST 1.25 KAZANDI

334 : Banik Ostrava - Sparta Prag : MS 2 1.40 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 4.14

Yorum yapmaya bile gerek yok iskoçya 2. ve 3. ligi bütün maçları üst bitiyor. Bu maçları çok iyi analiz ettim. Çok güveniyorum.

Sparta Prag şampiyon olabilme şansını devam ettirmek için rahat kazanır. MS 2

19 NİSAN CUMA

NOT: BUGÜNKÜ MAÇLARA FAZLA MİSLİ GİRMEYİN. HAFTASONU KUPONU ÇOK İYİ OLUCAK. BU MAÇLARADA GÜVENİYORUM AMA PARANIZI HAFTASONUNA SAKLAYIN DERİM. KASA DOLDURMAK İSTEYENLER 5-10 TL ATABİLİR

KARIŞIK KUPON

129 : Ajax - Heerenveen : 3,5 GOL ÜSTÜ (1.70) KAYBETTİ

108 : Bochum - St Pauli : 2,5 GOL ÜSTÜ (1.60) KAZANDI

135 : Helmond Sport - Sparta Rotterdam : 2,5 GOL ÜST (1.30) KAYBETTİ

752 : Caja Laboral ( H 4,5) - CSK Moscow : ÜST (155,5) (1.70) KAZANDI

TOPLAM ORAN:6.01

Ajax'ın oynadığı son 5maçın 4ü üst bitmiş. Bu maçta en az 4 gol olur

St pauli'nin son 5 maçının hepsi üst bitmiş. Bu maçta gol barajı aşılacağını düşünüyorum. ÜST OLUR

Aralarındaki çoğu maç üst bitmiş. Risk almak isteyenler sparta rotterda yani ms2 oynuyabilir ama üst daha BANKO

155,5 barajının çok rahat geçileceğini düşünüyorum iki takımda çok yüzdeli oynuyor. ÜST olur.

18 NİSAN PERŞEMBE

TEK MAÇ KUPONUM

743 : Panathinaikos - Barcelona (H 1,5) : ALT (137,5) KAZANDI

ORAN : 1.70

FUTBOL KUPONUM

(DÜELLO) 517: Djurgarden - Olympiakos : MS 2 (1.65) KAZANDI

514 : Göteborg-Syrianska : MS 1 (1.30) KAZANDI

524 : Esbjerg - Brondby : MS 1 (2.00) KAYBETTİ

TOPLAM ORAN:4.29

Olympiakos bu duellodan çok rahat bi şekilde galip çıkar. TERCİHİM MS 2

Göteborg lige iyi başladı ve 3. sıradalar syrianska lige çok kötü başladı. Göteborg bu maçı rahat kazanır. MS 1

Esbjerg rakibine göre çok daha iyi bi takım. Brondby ligden düşme tehlikesi var. Düşme hattının averajla bi basamak üstündeler. Esbjerg galibiyeti mantıklı geliyor. MS 1

17 NİSAN ÇARŞAMBA

Dün verdiğim kupon 1.15 orandan yattı. Şanssızlık işte

Bugünde kupon vericem kafasına esen oynasın

717: Caja Laboral - CSK Moscow: ÜST (151,5) KAZANDI

712: Anadolu Efes - Olympiakos (H 4,5) : MS 2 KAYBETTİ

713: Bamberg - Artland (H 15,5) : İY 1 (H 8,5) KAYBETTİ

TOPLAM ORAN: 4.91

Caja Laboral -CSK Moscow maçında çok sayı bekliyorum. İki takımda çok sayı atıyor. 151,5'dan üst oynanır.

Anadolu efesin son şansı bu. Fakat işleri gerçekten zor. Kazansalar bile 5 sayı fark atamazlar. MS2 BANKO

Bambergin evindeki performansı gerçekten etkileyici. Ligde 1.ciler ve en yakın rakibi ULM'ye 33 sayı fark attılar. Bu maçıda zorlanmadan kazanırlar. Alternatif olarak 1/1 oynanabilir. Ama benim tercihim İY 1

FUTBOL KUPONUM

(DÜELLO) 492: Anderlecht - Fenerbahçe : MS 1 KAZANDI

499: Sion - Basel : MS 2 KAZANDI

503: Fulham - Chelsea : MS 2 KAZANDI

TOPLAM ORAN: 5.03

Fenerbahçe eskişehir spor karşısında en fazla 2 gol atabilir. Oda imkansız gibi bişey. Zaten yedeklerle çıkıcaklar maça. Anderlecht bu düelloyu KAZANIR.

Basel 3 kulvardada yoluna devam ediyor. Çok formda olan Basel Sion'u yener.

Rakibi arsenal'ın puan kaybetmesinden sonra chelsea bu fırsatı iyi değerlendirip maçı kazanır ve ilk 4 teki yerini sağlama almaya çalışır.

BÜTÜN MAÇLAR BANA AİTTİR. YORUMLARDA BANA AİT. İSTEYEN OYNUYABİLİR. BOL ŞANS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 28 Nisan 2013; 2:03:44 >

• Hocam kafa dalgın heralde ; 17 nisan çarşamba - yada 19 Nisan Cuma .. Başlığı düzelt istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_2billy

Hocam kafa dalgın heralde ; 17 nisan çarşamba - yada 19 Nisan Cuma .. Başlığı düzelt istersen...

Pardon hocam şimdi düzelttim kusura bakmayın
  • Estafurullah ne kusuru , bilgin olsun diye yazdım.. Bol şans
  • Zielona Gora - Czarni Slupsk Limit:149,5 ÜST
    Trefl Sopot - Prokom Gdynia(7,5h) İY 2
    Anderlecht - Fenerbahçe MS1
    Alba - Bonn(9,5h) MS2
    Caja Laboral - Cska Moscow Limit:151,5 ÜST
    Bamberg - Artland(8,5h) İY1

bu maçları öneriyorum bende ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byiddaa

Zielona Gora - Czarni Slupsk Limit:149,5 ÜST
    Alba - Bonn(9,5h) MS2

Polonya erkekler ligine bulaşmak istemedim yoksa o maçlarda oynanabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Alba - Bonn(9,5h) MS2

açıkcası , sadece zevk kuponumda efes maçını oynadım o maç çok tehlikeli diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugünkü kuponlarım nasıl
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Alba - Bonn(9,5h) MS2

açıkcası , sadece zevk kuponumda efes maçını oynadım o maç çok tehlikeli diyebilirim.

Ben şimdi yatırıcam kuponu. Senin düşücen nedir efes maçı hakkında ?

Bide futbol kuponumu nasıl görüyosun ? Ben chelsea maçı hariç diğerlerine %100 diyorum. Chelsea %90 Senin düşüncen nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Nisan 2013; 16:51:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alba - Bonn(9,5h) MS2

Ben şimdi yatırıcam kuponu. Senin düşücen nedir efes maçı hakkında ?

Bide futbol kuponumu nasıl görüyosun ? Ben chelsea maçı hariç diğerlerine %100 diyorum. Chelsea %90 Senin düşüncen nedir

Chelsea'ye karşı bir fobim var , oynadıgım neredeyse 10 maçından 6-7sinde yatırmıştır , ben çok güvenemiyorum eskisi gibi chealse'ye yalnız sen gerçekten böyle düşünüyorsan oynamanı öneririm.

Düello maçı banko diyorum , Basel'de belli bir takım ama açıkcası onada çok güvenmiyorum ..
    Anzhi M. - Dinamo Moskova İY 0 MS 1 veya MS 1 (daha güvenilir duruyor)
    Guimaraes - Belenenses MS 1
    Stuttgart - Freiburg MS1

bu maçlara güveniyorum ..

Efes maçıyla ilgili ise , nedense her sonuca açık bir maç , bana sorarsan çoook rahat üst biter gibi geliyor ama 130 bulamıyabilirlerde :)
    Dediğim gibi sadece İY 1 oynadım zevk kuponumda , mislilere katmadım .

• dün panathinaikos 1 den 1 e 50 atmıstım aldıgımı bugun efes 1 den 1 e attım.
  • Bence oli işi bitirir bu maç
  • valla olynin isi bitirmesi zor bu sene grup maclarında efesin icerde 30 sayı fark attıgını unuttuyosun galiba.kaldı ki bu mac ya tamam ya devam macı motivasyonu çok daha farklı olur.
  • aslında haklısın ama bu maç final-four maçı efesin ard arda 3 maç kazanması çok zor. oli alır diye düşünüyorum. özel etkinlik açılmış. iy 64,5 üstü oynanırmı sence ?
  • basket banko yanyana guzel durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basketbolla ilgilenmem ben pek o yüzden seni yanıltmak istemem.sadece belli baslı kriterleri göz önünde bulundurarak iddaanın mbs 1 actıgı basketbol maclarına oynarım.bugün acaip bi taraftar olur abdi ipekcide.yunanistan zor deplasman efesin 20 sayı yemesi normal bence.ama abdi ipekci de zor deplasman yunanlılar icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevelry

basket banko yanyana guzel durmuyor

basket-futbol yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychedelic trip

basketbolla ilgilenmem ben pek o yüzden seni yanıltmak istemem.sadece belli baslı kriterleri göz önünde bulundurarak iddaanın mbs 1 actıgı basketbol maclarına oynarım.bugün acaip bi taraftar olur abdi ipekcide.yunanistan zor deplasman efesin 20 sayı yemesi normal bence.ama abdi ipekci de zor deplasman yunanlılar icin.

Özel etkinlik açıldı maça. Bunu değerlendirmek lazım

http://www.iddaa.com/agent/pdf/15042013OEEfes-OlyA4.pdf

sence hangi seçeneğe oynamak daha mantıklı ?

ben ilk sayıyı olimpiakos atar (1.80)

yada ilk yarı 64,5 üstü oynanabilir diye düşünüyorum senin fikrin ne

• birader ben de diyorum ki ben basketboldan pek anlamam.bu macla ilgili söyleyebilecegim tek şey 1 den 1 olur.onun dısındaki hic bir tercih hakkında fikrim yok
  • Tamam beyler eyvallah sağolun
  • eyvallah birader özel mesajın için foruma bakmamıştım sabah bi kupon yapmıştım aşağı yukarı aynı maçlar bu efes maçında ki özel etkinliklerde düellolar var yüklü basacam ama hangisine bassam bilemedim
    farmar vs spanolis farmar mı yoksa kerem gönlüm 10,5 üstümü karar veremedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.