Şimdi Ara

here maps kordinat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar bu here maps ta krdinat(enlem ve boylam) ile yer bulma secenegini goremedim kurcalamama ragmen..boyle bir ozellik yokmu here maps ta ???

birde pc uzerinden rota olusturup telefona yol tarifi olarak gonderemiyormuyuz ?

eski n95 imde enlem boylamdan yer bulunup bookmarka kaydedebiliyordum ...varolan ozelligimi silmisler anlamadim gitti

bir bilgi veya tavsiyesi olan varmi sorularim hakkinda

tesekkurler

• bende bulamadım mağazada başka programla buluyordum enlem ve koordinatı ama unuttum adını silmiştim.. Mağazadan yardımcı program bulabilirsin
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    hocam simdi sorunun asli su ..eski telefonumda bir suru yer ekledim haritalara bunlari lumiaya atamiyorum verilerimi aktarlada gecmiyor.e diyorum kordinattan ekleyim here mapsta kordinat kismi yok ...bir suru yer harita uzerinde tek tek yeniden de isaretlenecek gibi degil

magazada kordinat gosteren bir cok program var sorun o degil...sorun magazadan yukledigim kordinat gosteren herhangi bir program here maps ile kordineli calisacakmi ?

yani kordinattan enkedik ama ekledigimiz kordinati here mapstada gorebilecekmiyiz sorun bu

yani enteresan olmus ovi maps ve here maps kordineli calismiyor...smsle veya bluethootla yer gondersen acmayacak ..

sorun tam anlami ile bu

tavsiyesi olan varmi ?
  • Dostum ben de n8 kullanıyordum lumia 920 den önce orada bir sürü yer imim vardı tabi senkronize de ediyordum internetten heremaps e girince oradan da goruyordum login olduğumda. Aynı şekilde Lumia 920 de haritaları senkronize ettiğimde de otomatik yer imlerim geldi sorunsuzca.. Ovi maps eski yer imlerini senkronize edersen Lumia da da görebilmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tituslivius

hocam simdi sorunun asli su ..eski telefonumda bir suru yer ekledim haritalara bunlari lumiaya atamiyorum verilerimi aktarlada gecmiyor.e diyorum kordinattan ekleyim here mapsta kordinat kismi yok ...bir suru yer harita uzerinde tek tek yeniden de isaretlenecek gibi degil

magazada kordinat gosteren bir cok program var sorun o degil...sorun magazadan yukledigim kordinat gosteren herhangi bir program here maps ile kordineli calisacakmi ?

yani kordinattan enkedik ama ekledigimiz kordinati here mapstada gorebilecekmiyiz sorun bu

yani enteresan olmus ovi maps ve here maps kordineli calismiyor...smsle veya bluethootla yer gondersen acmayacak ..

sorun tam anlami ile bu

tavsiyesi olan varmi ?

Yani ovi maps deki yer imlerimi nokia hesabımla senkronize ettikten sonra yeniden Lumia daki haritayla senkroize edince şak diye çıkıyor..

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam buyuksun vallahi yaptim dedigin gibi sak diye geldi

Cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tituslivius

Hocam buyuksun vallahi yaptim dedigin gibi sak diye geldi

Cok tesekkur ederim.

Rica ederim sorun çözülsün yeter :)
  • Sorun çözüldüyse konu kilit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

elimizde koordinatı olan 1 den fazla yeri Here Maps e nasıl aktarabiliriz ? örneğin Google Earth üzerinde ki mark ları?
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak here maps da nasıl koordinat öğrenebiliriz bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam ,
    Başkası yazmıştır belki dedim ama kimse bilmiyor herhalde..Sözkonusu yerin koordinatını biliyorsanız arama kısmına 39.254121,42.652256 formatında yazarsanız buluyor zaten, size onu isimlendirmak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor_tenay34 -- 23 Şubat 2015; 7:53:57 >
  • 1 den fazla koordinat eklemeyle alakalalı bir şey yok her halde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.