Şimdi Ara

Hercules'te karşıma çıkan ilk scammer :D + Gun Powder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

(Bu arada 29 lwl güzel bir bow arıyorum)Herculeste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 3 Temmuz 2007; 11:07:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bogualp_Gazi

LöL denecek bir olay

(Bu arada 29 lwl güzel bir bow arıyorum)Herculeste

olm dewilishin bowunu bn kaptım hemide 29+2

• se[R]pentine ye verecem 29+2 bowu ama bi drop daha yaparsam senindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

GUN POWER BUG GÖREVİ BAK BÖLE YAPILIO

200 tane gun power görevini yap
    199 tanesini bankaya koy
    1 tanesini görevciye ver
    sonra yeniden görevi al sonra
    bankadanda 199 taneyi al git gun power görevini için 1 tane görev topla ve gene 200 olucak sonra
    199 gene bankaya koy 1 tanesini git görevciye ver
    sonra 199 birisine sat

Bu arada yazın arada kaynamış kusura bakma bi teşekkur edemedim.

oyunda başkasından ogrendım.

ama Emeğe Saygı. (Ali G. nini deyişiyle Sayıgı anlayan anladı [Baş Belası] )

• devilish angel bizim guilde gelsene Pm atarsın MuDVayNE veya JoeyJordison
  • gelirdimde harzemşahlara girecem dedim soz agızdan bir kere cıkar ama unıon yapalım hem muhabbetı de guzel olur
  • Arkadaşlar bakın gavur = dinsiz demek fakat bizde gavur Türk olmayan anlamında kullanılıyor. Belki onunda dini vardır lütfen böyle laflar kullanmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Arkadaşlar bakın gavur = dinsiz demek fakat bizde gavur Türk olmayan anlamında kullanılıyor. Belki onunda dini vardır lütfen böyle laflar kullanmayalım.

Gerçek anlamını biliyorum ve ne anlamda kullanğımıda herkez biliyor Müslümanım her dine ve mensuplarına Saygılıyımdır.Bügune kadar birine dinsiz demek yada Müslüman olmadığı için hor görmek vb. hiçbirşey yapmadım tanıyan bilir ne diyeyim.

Ama tekrar belirteyim Gavuru Dinsiz değilde yabancı anlamında kullandım.(herkez farkındadır zaten)
  • sen rapmi dinlion simdi gördüm git leen union fln yok

şaka lem
    quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

gelirdimde harzemşahlara girecem dedim soz agızdan bir kere cıkar ama unıon yapalım hem muhabbetı de guzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Arkadaşlar bakın gavur = dinsiz demek fakat bizde gavur Türk olmayan anlamında kullanılıyor. Belki onunda dini vardır lütfen böyle laflar kullanmayalım.

Ne güzel dedin be kardeşim...
  • BENCE O TÜRK DEDİĞİ LAFA BAK WHAT IS YOUR IV

HİÇ KISALTMA YAPMAMIŞ LEVEL'E GELİNCE IV YAZMIŞ KİÇ DEİLSE LVL YAZ KESİN TÜRK.KİM IVI DİOSA O TÜRKDÜR.
  • Türk olsa ,

I = İ Yapardı .. O kadarını düşenebilecek birisi olsa böyle bir rip taktiği yapmaz ve ingilizce seviyesi iyi değil diye mutlaka türk'tür gibi bir yargıya düşmek yanlış .. Belki ingilizcesi kötü olan fransız birisi vb..
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

Orjinalden alıntı: sro_mnykk

pardon ama scammer ne demek

Estağfurullah, hiç değilse konu açmadın "Scammer nedir" diye değil mi?

Bence ya Mısırlı ya Türk en baştaki eleman

Scammer = ...... Dolandırıcı , Scamlayan =P birisi .. Ripper olarakta geçebilir arada ..

bkz : Saadet Zinciri Olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leth -- 3 Temmuz 2007; 12:17:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Leth

Türk olsa ,

I = İ Yapardı .. O kadarını düşenebilecek birisi olsa böyle bir rip taktiği yapmaz ve ingilizce seviyesi iyi değil diye mutlaka türk'tür gibi bir yargıya düşmek yanlış .. Belki ingilizcesi kötü olan fransız birisi vb..

Dogru söylüyosun aslında ing iyi olmayan biri denildimi artık tek yorum 'Türktür' oluyo. Sadece dolandırıcı olanlar Türkler değilki..(ama çoğunluk bizde )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

Orjinalden alıntı: Leth

Türk olsa ,

Dogru söylüyosun aslında ing iyi olmayan biri denildimi artık tek yorum 'Türktür' oluyo. Sadece dolandırıcı olanlar Türkler değilki..(ama çoğunluk bizde )

5kcı dolandırıcı ingilicezi kötü birini görür görmez ulan Türkmüsün diyo millet ne edelim artık 50% Türk 50% başka bişiy

• İNKİLİZCEN SÜPERMİŞ DEVELİ HOLDİNG (DEVİŞH ANGEL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KÖLE_KRAL_ŞLI

İNKİLİZCEN SÜPERMİŞ DEVELİ HOLDİNG (DEVİŞH ANGEL)

Esprimi yapmaya çalıştın ?

Nickim Devilish_AngeL (anlamayanlar için söyliyim Şeytani_MeleK)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.