Şimdi Ara

Herbalism Skillinin gelişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim şu an 137 herbalism skillim war ve lvl 35 deyim.Sizce nerelerde skillimi daha rahat ve hızlı geliştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    Not:Horde'um bu arada gidipde goldshire demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScytheOfAzRaEL -- 28 Nisan 2006; 23:17:09 >

• ben 2 gunde 300 herb skill yaptım para kazanmak icin..muthis para var...
    sen bana 137 deme de..su an hanki otları aldıgını sole...sora aklıma gelir herhalde..
  • kingsblood,stranglekelp falan sarı şu an bana
  • barrenste dolas 150 falan yaparsın...sora memleketlerde qst yapma sırasına gore devam et...mesela sen barrensten sora qst yapmaya nereye gidiosan orda kazın..300 e kadar bole devam eder
  • barrensda pek yok sanırım lvlıma göre thousand needlesda iyi gelirmi??
  • tamam iste...tam ole qst yapma yerleri sırasına gore gidio bunlarda...ondan sora arathi highlands...tanaris..ozellikle FERALAS..
    dreamfoil den baya para kaldırırsın...feralasta bol bol var
  • orjinalde mi oynuyosunuz
  • level 35 sen arathi yasın ve orda rahat geliştirirsin sonra 40 larda badlands 47 gibi de feralas 300 sun ztn tanaris nerden cıktı anlamadım orda tek firebloom var ve seyek..(bu arada ben kasıp 42 de 300 yapmıstım skilli:D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

ben 2 gunde 300 herb skill yaptım para kazanmak icin..muthis para var...
    sen bana 137 deme de..su an hanki otları aldıgını sole...sora aklıma gelir herhalde..

ya 2 günde nasıl 300 yaptın arkadaşım sallamayalım ya lvl 50 60 mobların arasından mı topladın herbleri alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTe0Ra

quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

ben 2 gunde 300 herb skill yaptım para kazanmak icin..muthis para var...

ya 2 günde nasıl 300 yaptın arkadaşım sallamayalım ya lvl 50 60 mobların arasından mı topladın herbleri alla alla

lvl 60 ımda...aralarından gecmek pek de zor olmuo
    bilip bilmeden ne sallıon lan die cıkısma

solemeyi unuttum..+epic mount !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 3 Mayıs 2006; 16:19:42 >
  • stranglethorn vale ye git ot icin...orda da gomu var ama otun etrafındaki mob ları kesmen lazım..lvl 35e pek zor olmaz herhalde
  • yaw şimdi söylediiğim çok mu mantıksız 2 günde 300 oldum diyince tepem attı benim g.tum çıktı 240 yapana kadar kusura bakma ya haklısın..
  • sen lvl kaçta kasmaya çalıştın ki
  • tarren mills kıyılarında ve ratchette strangekelp bol miktarda mevcut hatta ve hatta stranglekelp e skill değil de potion için ihtiyacın varsa ratchet iskelesinden balık tutarkene baya bi stranglekelp te tutuyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.