Şimdi Ara

Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
10
Favori
50.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erha-n

quote:

Orijinalden alıntı: nerrath

Protein shakein 100 gramında 25 gram şeker var. Bu tarz gıda takviyelerinin şeker oranı düşük, protein oranı yüksek olmalı. İçerik açısından Herbalife pek de sağlıklı değil. Sporcu gıdaları üreten markalar (optimum, ultimate nutrition, scitec) vs hem sağlık açısından, hem de fiyat / performans açısından çok daha iyi.

40 yıllık firmayı nasılda analiz ediverdiniz. Lütfen bişiler yazmak için yazmayın.

Analiz etmek kolay, içeriğine bakınca anlaşılıyor zaten. İnsanlar kullandıkları ürünün içeriğine değil, markasına bakıyor. Satıcı olarak kabul etmeyebilirsiniz, fakat Herbalife ürünleri, sağlıklı içerik açısından sporcu gıdalarının yanına yaklaşamaz.

• Burada gördüğüm konu sayesinde Erhan bey ile iletişime geçip birkaç ürün temin ettim.
    Yıllardır bu forumdayım, yıllardır bir ürünü almadan evvel burada ki kullanıcı yorumlarını okurum.
    Evvela şunu söyleyeyim;
    Erhan bey parasını hesabına gönderdikten 1 gün sonra ürün geldi.
    Ürünler orjinal ve son kullanma tarihleri bahsettiği gibi.
    Ayrıca piyasaya göre çok daha ucuz.
    Yani ben güvenilir diyorum ve tavsiye ediyorum.
    Ürünler hakkında ki yorumumu ise 2 hafta sonra yazacağım, kullanmadan yorum yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba numaranıza ulasamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaseminba

merhaba numaranıza ulasamıyorum

tekrar dener misiniz ?

0538 083 88 00
  • ve 3cü sorunsuz siparişim.
    Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00
  • Kendisinden ben de iki gün önce protein tozu satın aldım. Ürün hem uygun fiyata bana geldi; hem de parayı geçtiğim anda ürünün kargolanması tamamlandı. 18.02'de kargolanan ürün ertesi gün 13.30'da elime ulaştı.

Sorunsuz, güvenilir ve gerçekten ilgili bir satıcı. Kendisine güvenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Kendisinden ben de iki gün önce protein tozu satın aldım. Ürün hem uygun fiyata bana geldi; hem de parayı geçtiğim anda ürünün kargolanması tamamlandı. 18.02'de kargolanan ürün ertesi gün 13.30'da elime ulaştı.

Sorunsuz, güvenilir ve gerçekten ilgili bir satıcı. Kendisine güvenebilirsiniz.
    Herbalife Bağımsız Üyesi Erhan KIZILIRMAK : Bilgi için Tel & WhatsApp: 0 538 083 88 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 6 Aralık 2016; 17:29:33 >
  • Hocm 14 adet protein bar 40 lira ? Herbalife ürünleri neden bu kadar pahalı anlamadım ki..
  • Araştırmalarım sonucunda denk geldim konunuza. Çok iyi çok güzel yorumlar var. Almak istediğim için ve hangi ürün hangi işe yaradığını görmek için okudum. Satışı gerçekleştiriyorsunuz fakat sattığınız kişiler ürünlerin ellerine ulaştığını söylüyor sadece. Önemli olan ürün hakkındaki kullandıktan sonra ki düşünceleri ve etkileri.
  • üstadım insanlar alıyor düzenli kullananlar sonuca varıyor. kullanmayıp kaçamak yapanlar sonuç alamıyor. Herbalife 36 yılında , 90 dan fazla ülkede var şu anda.
  • fiyatlar shake icin piyasa ile ayni, neden ucuz denmis anlasilmiyor.
  • arkadaşlar yaklaşık 1 sene olmuş konu açılanı kullananlar memnunmu bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • 3 adet omega 3 almak istiyorum fiyatı nedir gönderim ve ödeme nasıl oluyor teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhand09

3 adet omega 3 almak istiyorum fiyatı nedir gönderim ve ödeme nasıl oluyor teşekkürler

pm atıldı üstad.
  • kilo vermek istiyoum ara öğün için ne önerirsiniz bide metobolizmayı hızlandıran çay varmı fiyatlar nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün güzel satıcı ilgili ve dürüst teşekkürler Erhan bey
  • merhaba. kakaolu + lif tablet+termo komplate için fiyat alabilirmiyim.
  • merhaba kilo vermek için herbalifeı araştırdım ve çevremdekiler sayesinde bende başlamak istiyorum.

1 Shake ve Çay ile başlamam doğru olursa 1 adet shake ve 50 gr çay siparişi vermek istiyorum. Ödeme, kargo ve kullanım hakkında bilgilendirebilirmisiniz. Teşekkürler .
  • erhan hocama ilgi ve alaka için çok teşekkürler ürünler çok kısa bir sürede geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

artık sırada hocamın tavsiyelerine uymak var.

https://store.donanimhaber.com/5f/ba/f6/5fbaf6bf55ce2d4f4f0856e1efe90e43.JPG

Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim. 2. siparişimi sorunsuz olarak verdim ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Herbalife kullanacaksanız Erhan hocamdan siparişinizi kesinlikle veriniz :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.