Şimdi Ara

Hera 81 xbow / cleric satılık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. beyler uzun zmndır kastıgım çharımı maddi krizden çıkma yolu olarak gördüm :( ksıacası emeğimi satılığa çıkardım geniş bilgi aşagıdadır

char adı : GaiJin
    level :81
    guıld : ISTANBUL
    pets name's : noname /noname
    buıld :xbow/cleric
    job hunter 2lvl %98
    full str light armor
    irtibat için tel :05423286484 /msn : poseidon_fb@hotmail.com
    fiyatı : 350 ytl idir satış durumuna göre indirimler yapılır
    satış işlemine başlama durumunda para nakli
    PTT / havale (işbankası ve ziraat bankası) / gitti gidiyor üzerinden (taksitli) / tekirdağ ve yakın illerden elden satış mümkündür .

char full str xbow /clierctir xbow masterysi 80de skilleri farmlıdır /cleric masterysi 78 lvlde ve tüm bufflar,bless ve bikaç heal 72 lvle kadar farmlıdır . ( 78clierc farmını şuan yapmaya başlıyorum)
    daggerde scud skili açıktır sadece oda 15 sn boyunca %120 hızı arttırı ve gerçekten işie yarıyor

üstünde full +3 +4 light armor female kıyafet vardır dress bulunmaktadır arabian 16 günlük pre plus ve 9 günlük perisi varıdr 49 silki vardır

kıyafetlerde str-int fazla önm verilmemiştir son için tablet ve element topluyorum

char kasmaya devam ediliyor

resimler ve hazırladigım bir video aşagıda sizlerle videoda geçmişten şuanki haline birkaç pvp anı vs resimler görsellkler izlemenizi tavsiye ederim ilgilenen arkdaşlar için daha detaylı bilgiye sahip olacaklarına eminim

http://video.google.com/videoplay?docid=1891340120339917016&hl=en

videoyu orta veya tam ekran izlemek isteyenler için aşadaki kod linki
    http://video.google.com/videoplay?docid=1891340120339917016&hl=en

glavieler we warriorlar cleric sayesinde sizi zorlamıyacak

konuya bakan arkadaşların olumlu yada olumsuz yanıtlarını nazik bir dille dile getirmelerine temenni ediyorum ve yazak birşey bulamıyacak arkdaşların ise sadece az bi özen ile "up" yazmaları beni gerçekten mutlu eder saygılar[DHTUBE=][DHTUBE=][DHTUBE=][DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 21 Ağustos 2008; 16:16:10 >

• gerçekten güzel hazırlanmıs bir satış konusu eline sağlık hayırlı satışlar.
  • beyler resimlerde cleric 72de görünmekte 1 gün önce çekilmiş fotolar onlar char sürekli kasmakta ve şuanki seti sadece fena denilmiyecek düzeyde son set için element ve tablet biriktiriyorum

ayrıca yazmayı unutmşm birde stall charı yanında verilecektir ondaki elixirlerde gün geçtikçe artıyor şun için 2.5 sayfası dolu
  • charı çok beğendim inş satarsın diyeceğimde 90 lvl son seti olan charları bile bu fiyata satıyolar :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElectroLUX

charı çok beğendim inş satarsın diyeceğimde 90 lvl son seti olan charları bile bu fiyata satıyolar :(

dostum kararımda o ztn 85 silahını arıyorum ondan sonra son seti düzmeye başlıyacam tabletler ve elementler hazır gibi ztn
  • guildden arkadaşımdır gaijin, char gerçekten güzel....
    iyi satışlar dilerim Seçkin...
  • hayırlı satışlar gerçekten çok güzel hazırlanmış bir satış konusu bir çırpıda okudum. charın fiyatı bence normal. dediğin gibi emek meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaf

hayırlı satışlar gerçekten çok güzel hazırlanmış bir satış konusu bir çırpıda okudum. charın fiyatı bence normal. dediğin gibi emek meselesi.

emek karşılıgını bulsada herkes sevinse :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.