Şimdi Ara

HER ZAMAN TAKIMI TAŞIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler solotop oyuncusuyum. İlk 10 maçın hepsini kaybettiğim için elom 700. tam 5 win streak yapıyorum herşey iyi gidiyor. Sonra sanki gıcıklıkmış gibi adamlar giriyor trollüyor leave atıyor yine 700'e düşüyorum. bu arada solo giriyorum. ne yapmam gerek bunu yükseltmek için ?

• Nick verde analiz edelim. Böyle kuru kuru olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıyamıyormuşsun demekki takımı.
  • Oyuna gir sadece selam ver başka konuşma sana hangi rol kalırsa onu al. Dodge yapmaktanda çekinme.
  • Forumda bir kişi de 'ya ben bu elodayım ama yeteri kadar iyi oynayamıyorum, ne yapmam lazım' diye konu açmıyor. Sürekli takım kötü zaten. Kal 700 eloda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Nick verde analiz edelim. Böyle kuru kuru olmaz.

west - YalamaciMonkeyTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Oyuna gir sadece selam ver başka konuşma sana hangi rol kalırsa onu al. Dodge yapmaktanda çekinme.

öyle yapıyorum hocam. last pick oldugumda support ol diyorlar tamam diyorum. first pick oldugumda ben olayım lütfen diyorlar ben yine tamam diyorum support oluyorum. yanlış hiçbir şey yapmıyor. top'a gittiğim zaman domine ederim. jungle gittigimde gank atarım sürekli. supp oldugumda minion kesmem, heal basarım. karşı adc i harraslarım. ama gerçekten mid'e bir tane adam gidiyor trollüyor ve oyun gg. bıktım gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • topta oynadıgın champı alıp mid git,
    ward al
    warmog almayıda asla aksatma.
  • Dikkatli ol sirtin agrimasin

Alinma ama bos konusuyorsun ve belli ki kotu oynuyorsun. Hic arkadasin olmadi mi sorucak sence su an ranked girme kapasitesine sahip miyim diye. Hikayeni anlatiyim : 30 oldun karsina troller geldi ve 30 kill aldin sonra dedin ki HMMMM HARIKA OYNUYORUM RANKEd gireyim.

Toplam 30 champin vardir hatta yoktur bile belki, toplasan iki tane rune sayfan vardir ve onlarda da hic mr armor speed yoktur sadece ap ve ad vardir.

Ne yapman gerekeni anlatayim ilk olarak bi daha ranked girme ve s4u bekle. Itemlari tek tek ogren, free iken butun champleri oyna skillerini ogren ve ne yapabilecegini ogren, ogren ki karsina geldi mi neye karsi oldugunu bil

Ayrica anlasilan bu oyunu cozememissin, bazilarina oyun dendigi zaman cocuk isi gelebilir fakat oyle degil kesinlikle beynini gelistirmeye yoneliktir ve zordur. Satranc kadar ogrenmesi zor bu oyun. Anlatayim: bu oyunun amaci knight ve ya metin2 gibi 1v1de en guclusu olmak degildir takimca bir seyler yapma becerisidir.

Sana bir not daha aslinda hic bir oyunu tasimiyosun 100 kill alsan bile karsinda kordine bir takim varsa bi halt beceremezsin sana onerim twitchten xj9 theoddone ve ya own3d tv den occelote izlemen, bu adamlar 2.2 elo ustu ve gercekten takimca oynayarak kazananlar, senin gibi bencil degiller her zaman yardimsever bir yanlari vardir, ozet: bir halt bilmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek ve kesin çözümü duo bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

Dikkatli ol sirtin agrimasin

Alinma ama bos konusuyorsun ve belli ki kotu oynuyorsun. Hic arkadasin olmadi mi sorucak sence su an ranked girme kapasitesine sahip miyim diye. Hikayeni anlatiyim : 30 oldun karsina troller geldi ve 30 kill aldin sonra dedin ki HMMMM HARIKA OYNUYORUM RANKEd gireyim.

Toplam 30 champin vardir hatta yoktur bile belki, toplasan iki tane rune sayfan vardir ve onlarda da hic mr armor speed yoktur sadece ap ve ad vardir.

Ne yapman gerekeni anlatayim ilk olarak bi daha ranked girme ve s4u bekle. Itemlari tek tek ogren, free iken butun champleri oyna skillerini ogren ve ne yapabilecegini ogren, ogren ki karsina geldi mi neye karsi oldugunu bil

Ayrica anlasilan bu oyunu cozememissin, bazilarina oyun dendigi zaman cocuk isi gelebilir fakat oyle degil kesinlikle beynini gelistirmeye yoneliktir ve zordur. Satranc kadar ogrenmesi zor bu oyun. Anlatayim: bu oyunun amaci knight ve ya metin2 gibi 1v1de en guclusu olmak degildir takimca bir seyler yapma becerisidir.

Sana bir not daha aslinda hic bir oyunu tasimiyosun 100 kill alsan bile karsinda kordine bir takim varsa bi halt beceremezsin sana onerim twitchten xj9 theoddone ve ya own3d tv den occelote izlemen, bu adamlar 2.2 elo ustu ve gercekten takimca oynayarak kazananlar, senin gibi bencil degiller her zaman yardimsever bir yanlari vardir, ozet: bir halt bilmiyorsun

kendini beğenmiş bir tip daha. ne zannediyorsun kendini ? 1 yıl oldu başlayalı oyuna. 78 champ açık. ad runelarım dizili. jungle runelarımı diziyorum şu an. bütün gün stream izlerim. oyunu taşımayı kill almaktan ibaret zannetmiyorum. oyunun 20. dakkasında ben inhibitor kulesinde oluyorum top laneinde. yaklaşık 100 cs yapıyorum. karşı adamı outfarm yapıyorum. mid deki adam başlıyor trollemeye gidiyor kuleye ölüyor. bot kaybediyor jungle gank gelmiyor diye ağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

tek ve kesin çözümü duo bul

hocam evde kardeşim var 14 yaşında bayağı iyi oynuyor aklı başındadır. onla girsem olur mu ? jungle lee sin oynuyor ve cidden skillshotları falan bayağı iyi. ne yararı olur duo girmemin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubluh

quote:

west - YalamaciMonkeyTR

Match historyde sadece 2 tane ranked game var o yüzden detaylı yardım edemicem, normal gamelerden doğru istatistik elde edilmez.
    Sadece daha fazla warmog almaya özen göster millet Katarina'ya warmog+sunfire cape çıkıyor birde her zamanki gibi farmını arttırmaya çalış (klasik yardım )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

Dikkatli ol sirtin agrimasin

Herşeye katılıyorumda oddone ile oceyi karşılaştırmak oce tamamen kendine oynuyor oddone ise jungler olmasınında bir getirisi sadece takımına göre oynar.

• quote:

quote:

quote:

west - YalamaciMonkeyTR

Match historyde sadece 2 tane ranked game var o yüzden detaylı yardım edemicem, normal gamelerden doğru istatistik elde edilmez.
    Sadece daha fazla warmog almaya özen göster millet Katarina'ya warmog+sunfire cape çıkıyor birde her zamanki gibi farmını arttırmaya çalış (klasik yardım )

hocam west'te misin ? west'te isen bir kere duo girebilir miyiz ? görmek istiyorum yüksek eloda oyunlar nasıl oluyor, trolleyen oluyor mu

• quote:

quote:

Oyuna gir sadece selam ver başka konuşma sana hangi rol kalırsa onu al. Dodge yapmaktanda çekinme.

öyle yapıyorum hocam. last pick oldugumda support ol diyorlar tamam diyorum. first pick oldugumda ben olayım lütfen diyorlar ben yine tamam diyorum support oluyorum. yanlış hiçbir şey yapmıyor. top'a gittiğim zaman domine ederim. jungle gittigimde gank atarım sürekli. supp oldugumda minion kesmem, heal basarım. karşı adc i harraslarım. ama gerçekten mid'e bir tane adam gidiyor trollüyor ve oyun gg. bıktım gerçekten

O eloda oyuncular arasındaki fark uçurum,tek sorun iletişim.Flame vs vs.Eğer arada iletişim kurup da direktif filan verebilirsen mesela adamlara iyi bir oyuncuysan alırsınız.Ama late e sürmeniz gerekir maçı.

• Aradım istediğim şey bulamadım;
    *Ters döndüğünde gökyüzünü taşıdığını sanan kaplumbağa karikatürü*
  • quote:

quote:

quote:

west - YalamaciMonkeyTR

Kataya sürekli artık bot maskeden sonra sunfire - warmog ardından zhonya absysall filan çekiyorum arkadaşla giriyoruz oda akaliye sunfire warmog çıkıyor akali-kata ikilisi çok iyi oluyor her asistte diğerine atlama filan bugün voyboyla dyrusda öyle oynuyorlardı takımı taşıdılar

welcome to league of warmogs

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

quote:

O eloda oyuncular arasındaki fark uçurum,tek sorun iletişim.Flame vs vs.Eğer arada iletişim kurup da direktif filan verebilirsen mesela adamlara iyi bir oyuncuysan alırsınız.Ama late e sürmeniz gerekir maçı.

hocam adc first blood oluyor support direk noob adc. im afk vs yazıyor. diyorum ne olcak bi kill'den sonra adc başlıyo yürü git afk ol banane diyo bir bakıyorum bot lane'de yardırmış adamlar. gerçekten kafayı yiyeceğim böyle giderse. adam gidiyo kuleye ölüyo sonra aşağıya PRO MIDLANER IM THE BEST yazıyor trollüyor. aglayasım geliyor ekranın başında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

tek ve kesin çözümü duo bul

hocam evde kardeşim var 14 yaşında bayağı iyi oynuyor aklı başındadır. onla girsem olur mu ? jungle lee sin oynuyor ve cidden skillshotları falan bayağı iyi. ne yararı olur duo girmemin ?

top-jungle yardırır gidersiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.