Şimdi Ara

Her yüzeyde KOLTUKta bile çalışan en iyi kablosuz fare önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranılan fare bulundu :) her şey bu farelerde.. Her yüzeyde koltukta, çarşafta, yastıkta çalışan fareler mouseler bunlar.

Yeni modelleride denedim, aynı özelliklerde, süperler ama aynı sorun scroll sorunu yine var. HP bunu niye düzeltmiyor.
    HP s4000 Tek kötü yanı scroll tuşunun aşağı yukarı 6ay içinde kaydırması bozulabiliyor.
    HP s1000 Tek kötü yanı scroll tuşunun aşağı yukarı 6ay içinde kaydırması bozulabiliyor.

HP z3700 her yüzeyde mükemmel çalışıyor, koltuk, yatak, çarşaf, yastık vs.
    *Her yüzeyde çalışıyor, çok hızlı. Koltuk, yastık, çarşaf, yorgan, evet yatakta kullanıyom :D vs... CAM hariç.
    *Çok ince yapısı var, 3güne alışıyon, oyun bile oynanıyor.
    *Çok sessiz, tuş sesi yumuşak çok az.
    *Pili aylarca gidiyor.
    -Tek sorunu scroll tuşunun 6ay içinde kaydırması bozulabiliyor. Yuvarlak plastiği aşınıyor, dandik plastik kullanılmış..

Evde rahat rahat çalışmak için koltukta genelde pc yi kullanıyorum. A4tech in G9-500F modelini kullanıyorum ama koltuktan gına geldi artık, sürekli takılıyo, değişik dpi falan deniyorum olmuyor. Düzgün bir yüzeyde fare iyi çalışıyor ama diğer yüzeylerde takıla takıla, dolayısıyla sinir ediyo insanı, hiç çalışmasın daha iyi. Kutusuna birde her yüzeyde çalışıyor yazıyorlar, çalışıyo ama takılıyoda. Logitech in ucuz faresi bile koltukta bundan daha iyi çalışıyor, onun kutusunda üstelik her yüzeyde çalışıyorda yazmıyordu.

Sizin önereceğiniz 50TL civarında koltukta rahat çalışan bir fare var mı?

Logitech M705 modelini gördüm 100TL, sırf pili 3yıl gidiyo diye pahalıymış, yoksa her yüzeyde takılıyomuş, pad olmadan asla düzgün çalışmıyor. Alanlar bin pişman. Kısacası pahalı farelerin farklı özellikleri olduğu için pahalı olabiliyor. benim için en önemlisi koltuk üzerinde rahatça çalışsın. Bildiğiniz yok mu hassasiyeti yüksek fare..

Aranılan fare bulundu :) her şey bu farede..
    HP z3700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 24 Mayıs 2023; 0:14:18 >

• Yeni mouse almana gerek yok. Marangoza git 3 mm kalınlıgında ufak bir parça kestir istediğin ölçülere göre. Kestirdiğin parçanın üstünde kullanmaya baslarsan güzelce çalısacaktır.
  • Ekstra birde fare altlığı gezdirmek istemiyorum elimde..

Eminim standart koltuk kumaşında adam gibi çalışan fareler vardır. Bulucam o fareyi..
  • Lazer sensörler değişik yüzeylere daha uyumlu olacaktır.
  • bir bak istersen çok rahat ve hafif pantolonunda bile kullan valla

insan derisinde tam calışmıyor kıllardan olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.kral -- 5 Mart 2015; 18:03:53 >

• Logitech dışında yok mu...
  • www.vatanbilgisayar.com
    A4 Tech Op-560nu Siyah V-Track Usb Tek Scroll fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-op-560nu-siyah-v-track-usb-tek-scroll.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

www.vatanbilgisayar.com
    A4 Tech Op-560nu Siyah V-Track Usb Tek Scroll fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-op-560nu-siyah-v-track-usb-tek-scroll.html

kablosuz lazım bana.. Ayrıca a4tech her yüzeyde çalışan sloganıyla a4tech in g9-500f modeli var bende. DOĞRU her yüzeyde çalışıyor AMA TAKILAN TAKILA. A4tech yalan söylüuor kelime oyunu yapmış. Bana her yüzeyde AYNI KALİTEDE çalışacak bir fare gerek..

• .i. . kullanıcısına yanıt
    Yalnız bende bu model var ve battaniye yorgan yastık elbise vs denedim yatakta koltukta uza tma kablosuyla kullanıyom her türlü kaymak gibi çalışıyor takılma filan yok ama söylediğin modeli bilemicem,camda denemedim ayrıca microsoftun aynı iddayla çıkardığı kablosuz touch mouseunu kullandım ddediğin gibi takıla takıla berbat bi performas gösteriyodu hemde vericidn uzaklaştıkça daha kötü oluyodu bende bilerek kablolu aldım memnunum.
  • koltuklarda denediniz mi benim için en önemlisi koltukta düzgün çalışması.
  • Microsoft bluetrack teknolojisi bu konuda en iyilerdendi zamanında. Benim microsoft 4000'i denedim şimdi koltuk falan dinlemiyor, aynen devam. Tavsiye ederim.
  • bulursan bizede söyle
  • Logitech A4techden birkaç kat üstün zaten. Hem pil ömrü, hem her yüzeyde çalışma hemde her fiyatta seçenekleri var. m325, m525, m235, m317... m325 ve m317 ile, sert yastığın üzerinde FPS oynuyorum. Koltuktada benzer performansı veriyor. Takılma falan yok. Bazen yatarken bacağımın (eşofman pijama) üstünde kullanıyorum, internette gezerken, yine takılmıyor. Her yüzeyde çalışır denen mouse, eğer koltuk gibi gayet basit ve çalışması gereken bir yüzeyde çalışmıyorsa, ya bozuktur yada çok eski bir teknoloji kullanıyordur. Ucuz mouse istiyorsan logitech, pahalı bişeyler arıyorsan yine logitech derim. Kalın delikli, işlemeli dantelin üstüne çalışmadı sadece, birde denemedim ama camda çalışmazmış. (ki camda çalışan modelide var Darkfield) Senin işini "advanced optical tracking"li bir logitech görücektir.
  • Aradığım ürünü uzun süredir kullanıyorum, logitech, a4techte kullandım en iyisi açık ara farkla HP, HPnin fare teknolojisi çok özelmiş. Neden vurgulayarak reklamını yapmıyor bilmiyorum, hemde çok uzun aylar pil ömrü, hemde her kumaşta çalışıyor logitechten daha iyi. Logitechi çöpe attım.

HP z3700

yo böyle bir fare, her özellik var ve ULTRA İNCE, dizüstü kullananlar farkı görsün.. Çantada yer bile kaplamıyor..
  • Guest-C18838759 G kullanıcısına yanıt
    Buldum HP z3700
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Buldum HP z3700

pil ömrü nasıl acaba
  • lu kullanıcısına yanıt
    Kutu üzerinde 16ay yazıyor, süperrr yani..

Ben hiç kapatmıyorum, çantada sürekli açık, her gün full kullanıyorum, 4ay sonra piller zayıflıyo gibi olunca değiştiriyorum, zorlasam daha uzn süre daha kullanılır, ama piller zayıflayınca anlık takılmalar oluyor. Böyle fare yok bence.
  • https://www.monsternotebook.com.tr/pusatmouse/monster-pusat-v1.html?gclid=Cj0KEQjwicfHBRCh6KaMp4-asKgBEiQA8GH2x5FY3vFFD_chAtfygxcq4qmvXZWprNiO3iefoS0K-REaAgG58P8HAQ#.WPILIIiLSUk Kolumda bile kullanabilirim :D her yüzeyde istisnasız çalışıyor halı dahil
  • beratokm kullanıcısına yanıt
    Kablosuz fare önerileri olacak, kablolu değil. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.