Şimdi Ara

HER YÖNE LAFI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MESELA AVEADA HER YÖNE 50 DK KONUŞMA VE 50 SMS PAKETİY VAR . BU 50 SMSİ BUTUN OPERATÖRLERE ATABILIYORMYUUZ TURKCELLE VODAFONE FILAN YOKSA SADECE AVEALILAR ARASINDAMI OLUYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 17 Ekim 2012; 15:44:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Her Yöne Lafi Ne Demektir?

"Her yöne lafi" ifadesi, herhangi bir konuda düşüncelerini veya fikirlerini açıkça ve korkusuzca ifade etmeyi ifade eder.

Her Yöne Ne Demektir?

"Her yöne" ifadesi, her yöne, her yere anlamına gelir ve genellikle sınırsız veya kapsamlı bir şeyi tanımlamak için kullanılır.

Her Yöne Dakika Ne Demektir?

"Her yöne dakika" ifadesi, her dakika, her an anlamına gelir ve zaman açısından sürekliliği veya sıklığı ifade eder.

Her Yöne SMS Ne Demektir?

"Her yöne SMS" ifadesi, herhangi bir mobil operatöre SMS gönderme olanağı anlamına gelir ve iletişimin kapsamını ve esnekliğini vurgulamaktadır.

"Her yöne lafi" ifadesi, fikirlerini özgürce dile getirmek, kısıtlamalara veya önyargılara bağlı kalmamak anlamında kullanılır. Bu ifade, açık sözlülüğü, dürüstlüğü ve her türlü düşünceye saygıyı teşvik eder.

"Her yöne" ifadesi, kapsamlılığı ve sınır tanımamayı vurgular. Bir şeyin "her yöne" olması, her yere ulaşabileceği, herkesi veya her şeyi etkileyebileceği anlamına gelir.

"Her yöne dakika" ifadesi, süreklilik ve sıklığı ifade eder. Bir şeyin "her yöne dakika" olması, sürekli olarak veya çok sık gerçekleştiği anlamına gelir.

"Her yöne SMS" ifadesi, iletişimin kolaylığını ve esnekliğini vurgular. "Her yöne SMS" olanağı, iletişim kurmak için herhangi bir kısıtlama olmadan herkesle her zaman iletişime geçebileceğin anlamına gelir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

MESELA AVEADA HER YÖNE 50 DK KONUŞMA VE 50 SMS PAKETİY VAR . BU 50 SMSİ BUTUN OPERATÖRLERE ATABILIYORMYUUZ TURKCELLE VODAFONE FILAN YOKSA SADECE AVEALILAR ARASINDAMI OLUYOR ?

Her yöne deniyorsa evet atabilirsin.
  • atabilirsin ev telefonları bile dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

atabilirsin ev telefonları bile dahil

bundan eminsin değil mi ?
    evi ararken çekiniyorum bazen ama yılın başlarında bi msj gelmişti artık ev telefonlarını da aramak dakikalarınızdan düşecek diye sanırım rahatız artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

atabilirsin ev telefonları bile dahil

bundan eminsin değil mi ?
    evi ararken çekiniyorum bazen ama yılın başlarında bi msj gelmişti artık ev telefonlarını da aramak dakikalarınızdan düşecek diye sanırım rahatız artık?

Hocam mantık olarak her yöne diyorsa ev iş cep hepsi dahildir. Dklardan düşmezse müşteri hizmetlerine bildir hakkını ara zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 17 Ekim 2012; 18:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

MESELA AVEADA HER YÖNE 50 DK KONUŞMA VE 50 SMS PAKETİY VAR . BU 50 SMSİ BUTUN OPERATÖRLERE ATABILIYORMYUUZ TURKCELLE VODAFONE FILAN YOKSA SADECE AVEALILAR ARASINDAMI OLUYOR ?

Her yöne diyor . Ben bıraz suphe ettim acaba turkcelli telefona flan mesaj atsam sayılırmı fılan diye .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Her yöne diyor . Ben bıraz suphe ettim acaba turkcelli telefona flan mesaj atsam sayılırmı fılan diye .

Yok rahat ol, yurtdışı ve kıbrıs hariç, her operatöre atabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adı üzerinde her yöne
    Her yöne kelimesi başka ne manaya gelebilir ki
    Her yöne dakikan olacak ama Turkcell'i veya vadafone'u arayamayacaksın, mümkün mü böyle birşey!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam işte, insanların gözü nasıl korkuyor, dünya kadar faturaları olur olmadık millete kaktırdıkları için...
  • Zamanında bu tongaya düşmüştüm, saolsun turkcell bi taktı geçti. Aklıma geldikçe ateşlerim çıkıyo 460 tl ödeme gerçekleştirmiştiM. btk saolsun duruma el attı da her yöne ibaresi netleşti.
    Btk olmasa laf kalabalığı ile operatörler cirit atmaya devam ederdi gibime geliyo.
  • PEKİ AVEDA ÖYLE BİR PAKET OLDUĞUNA EMİN MİSİN BEN ONU 50 MB İNTERNET VE 50 SMS DİYE BİLİYORUM.YOKSA SANA ÖZEL FIRSAT MSJI MI GELDİ?
  • 0850 ile başlayan numaralar bedavadan mı gidiyor nasıl ücretlendririliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreativ

Zamanında bu tongaya düşmüştüm, saolsun turkcell bi taktı geçti. Aklıma geldikçe ateşlerim çıkıyo 460 tl ödeme gerçekleştirmiştiM. btk saolsun duruma el attı da her yöne ibaresi netleşti.
    Btk olmasa laf kalabalığı ile operatörler cirit atmaya devam ederdi gibime geliyo.

Haklısın milleti zamanında çok soymaya çalıştılar.

Avrupada oldugu gibi her tarife "her yöne" şeklinde olsa da rahatlasak. Yani şebeke içi kavramı ortadan kaldırılsın.

Ama böyle bişey olursa şimdiki yer yöne fiyatlarını düşürsünler ki zararlı olan biz olmayalım.

Yani demek istedigim atıyorum suan herhangi bir aktivite (sms, çagrı vs..) her yöne 50 kurus, şebeke içi ise 30 kuruşsa; yeni sisteme geçildiginde aynı aktivitenin birim ücreti 40 kurustan olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

0850 ile başlayan numaralar bedavadan mı gidiyor nasıl ücretlendririliyor

http://www.zaman.com.tr/ekonomi/0850li-numara-kurnazligi/2002919.html

0850'li numara kurnazlığı!

Firmalar 0850 ile başlayan numaraları kullanmaya başladı. Daha önce 444’lü numaraları kullanan firmalar bu numaraların ücretsiz de aranabilmesi sonrası başka bir uyanıklığa başvurdu.

0850’li numaralar cep telefonu hatları üzerinden aranıldığında paket dakikalardan düşünce cep telefonundan bu numaraları arayan vatandaşlara firmalar “Cep telefonları ile 0850’li numaralar aranamıyor, sabit hattan arama yapın.” diyerek vatandaşın sabit hatlardan arayarak vergiler dahil dakikası 14,59 kuruştan ücret ödemesine neden oldu.

Firmaların uyanıklığı yine vatandaşın cebini vurdu. İl sınırlaması olmaksızın bağımsız bir numara isteyen kurum ve aboneler 0850 ile başlayan numaraları kullanmaya başladı. Hatta birçok firma artık çağrı merkezi olarak bu numaraya yönlendiriyor.

444’lü Numaralar 0850’li Numaraya Yönlendiriyor

Daha önce 444′lü hatlardan hizmet veren çağrı merkezlerini aramak gsm de ve sabit telefonda her yöne dakikalarından düşüyordu. Hatta sabit hatlarda getirilen avantajlarla belli saatlerde bu numaraları aramak ücretsiz olunca firmalar hemen başka bir yol buldu. 0850’li hatları kullanmaya başladılar. Bu numaralar gsm operatörleri üzerinden aranırsa kullanılan paket hatlardan düşerken sabit hatlardan aranıldığında 14,59 kuruş üzerinden ücretlendiriliyor.

Vatandaşların Şikayetvar.com’a gönderdiği şikayetlere göre; birçok firma cep telefonlarından bu numaraların aranamadığını belirterek vatandaşları sabit hatlara yönlendiriyor. Ayrıca sabit hatlardan bu numaraları arayan vatandaşlar dakikalarca hatta bekletiliyor. İşte şikayetlerden bazıları şöyle:

0850’li Numaralar Cep Telefonlarından Aranmıyor Yalanı!

“Bu sabah bankamın müşteri hizmetlerine acil ulaşmam gerekiyordu. 444’lü numarasını aradım değiştiğini ve 0850’li bir numaradan aramam gerektiğini öğrendim. Hemen numarayı çevirdim. Bir türlü hat aranmıyor. Daha sonra sabit hattan aradığım müşteri temsilcisi ‘BTK'nın kararı, cep telefonları ile 0850’li numaralar aranamıyor, sabit hattan arama yapın’ dedi. Ben sabit hat kullanmıyorum ki. Neden böyle bir mecburiyet ben anlamadım. Her yerde sabit hat olamaz ki. Bana bunun mantıklı bir açıklaması yapılsın ve lütfen gerçekten pek çok mağduriyete sebep olabilecek bu durum düzeltilsin bir an önce.”

Dakikalarca Hatta Bekletiyorlar

“Aldığım telefondan sorun çıkınca konuyu müşteri temsilcisine iletmek istedim ama ne mümkün. Daha önce aradığım 444 ile başlayan numarayı aradım. Bu numara beni 0850 ile başlayan numaraya yönlendirdi. 0850’ile başlayan istek ve şikayet hattını sabahtan beri arıyorum yaklaşık yarım saattir hatta bekliyorum.”

0850’li Hatlar Nasıl Ücretlendiriliyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan alınan bilgilere göre; 0850 numara sabit hatlar üzerinden arandığında tüm vergiler dahil artık 14,59 krş. ücretlendiriliyor. Eğer gsm operatörleri üzerinden 0850'li bir numara ararsanız sabit bir numara çevirdiğiniz için hattınızdaki tanımladığınız paketin sabit yönlere olan dakikalarından düşmektedir. Ayrıca firmaların söylediği ‘BTK'nın kararı, cep telefonları ile 0850’li numaralar aranamıyor’ söylemi ise gerçeği yansıtmamaktadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.