Şimdi Ara

Her Yöne 1000 Dk + Her Yöne 1000 SMS + 2 GB 27 TL/ AY -AVEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Turkcell kullanıcısıyım. Yıldız genç tarifesindeydim. 500 dk + 1000 SMS + 2 gb olandan. 12 ay doldu ve tarifeyi yenileyeniyorum artık. Diğer Turkcell paketleri de Pahalı geliyor. Bu pakete geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi ucuz paket arayanlar için güzel fırsat.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/BuyukFirsat2GBPaketiYeniMusteri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Avea kullanıyorum ama bu paket baya işe yarar. Avea kullanıcılarına buna benzer bi tarife yok mu acaba bildiğiniz?

• Yeni müşteriler için 1000 dk 1gb 19 TL var avea da Tabi sms şart değil 1 gb yeter diyenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrianubis

Ben Avea kullanıyorum ama bu paket baya işe yarar. Avea kullanıcılarına buna benzer bi tarife yok mu acaba bildiğiniz?

Mevcut avea müşterilerine 30 lira olduğu yazıyor linkte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

quote:

Orijinalden alıntı: tanrianubis

Ben Avea kullanıyorum ama bu paket baya işe yarar. Avea kullanıcılarına buna benzer bi tarife yok mu acaba bildiğiniz?

Mevcut avea müşterilerine 30 lira olduğu yazıyor linkte

Evet. 3 TL farkla mevcut müşteriler de kullanabiliyormuş.

• Bu avea bize indirim yapmadi 5 tane telefon numarasini baska oparatore tasiyacagiz. Hangisini tavsiye edersiniz. 1000 dk 2 gb internet olsun sms 50 tane yeter. Turkcell vodafone hangisini tavsiye edersiniz.

• "Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir."

şunu neden yaparlar? arkadaş koymayın şu sms'i, adam akıllı gerçek 1000 dk verin bu nedir yahu şaka yapar gibi paket yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturalı mı? faturasız mı? faturasız ise faturalıdan faturasıza geçişte bir ücret alınıyor mu? bilgisi olan???

• msensoy kullanıcısına yanıt
    bende geçmeyi düşnüyorum faturasıza, 20tl ücret alınıyor sanırım, faturasız tarifeler çok daha uygun 20 tl'yi 2-3 ayda çıkarır ortalama bir tarifede ve genelde taahhüt yok, ordan oraya zıplamak daha kolay
  • Zaten avea kullaniyordum meaaj geldi size ozel 27 tl diye bende onayladim

• arkadaşlar interneti nasıl peki ? 2 gb bittikten sonra hız düşümü mü yoksa otomatik kapanıyor mu ?
  • Hali hazırda Heryönde 500 dk +5000 sms + 2 gb 23tl ödüyorumm. hiç sms kullanmıyorum ama 500 dakika için 7 lira versemmi bilemedim

İnterneti de 3 gb olaydı düşünmeden atlardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 24 Nisan 2015; 11:42:54 >
  • Avea kadar çıkarcı firma yoktur Ne avea Ne türkcell bunlardan uzak durun Düşman başına... Vodafone doğru düzgün bir paket yakalarsanız (gizli tarifeler değil) mutlu mesut yaşarsınız
  • Antalyadayım avea dan vodofone gectim. Hiz nerdeyse 2 kat artti. Tavsiye ederim.

• Bende 23 liralık paketi kullanıyorum. Bana dün gelen mesajda 1000 dakika her yöne 1000 mesaj 4GB net 12 ay taahütle 29 TL diye mesaj geldi. Kabul ettim. Aslında daha öncede göndermişlerdi bu mesajı kabul etmemiştim fakat faturalıya geçmek istediğim için kabul ettim.
  • 1gb dan sonra internet yerlerde sürünüyor 2gb diye almayın sakın 1gb gibi düşünün
  • Arkadaşlar ben de bu arada Avea değil Vodafone'a geçtim. aynı paket 500 dk 25 tl. Avea'ya geçmeme sebebim; babam hat geçişini yaparken normal sim kart almış, ben de bayiye gidip nano sim kart istedim 15 tl ek Ücret istediler. Iptal edip Vodafone'a başvurdum. Nano sim verdiler Başvuruda sağolsunlar.

• apocalipse kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz tarife çok iyi ya ustekik saniye periyodu da 6 sanırım. Herkese geliyor mu bu mesaj bilginiz var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: marpuç

Şuan Turkcell kullanıcısıyım. Yıldız genç tarifesindeydim. 500 dk + 1000 SMS + 2 gb olandan. 12 ay doldu ve tarifeyi yenileyeniyorum artık. Diğer Turkcell paketleri de Pahalı geliyor. Bu pakete geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi ucuz paket arayanlar için güzel fırsat.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/BuyukFirsat2GBPaketiYeniMusteri

hocam 532 i arayıp yeniletenler varmış, benim de bugün bitti malesef. bende vodafone düşünüyorum.

spotifi li olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: marpuç

Şuan Turkcell kullanıcısıyım. Yıldız genç tarifesindeydim. 500 dk + 1000 SMS + 2 gb olandan. 12 ay doldu ve tarifeyi yenileyeniyorum artık. Diğer Turkcell paketleri de Pahalı geliyor. Bu pakete geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi ucuz paket arayanlar için güzel fırsat.

hocam 532 i arayıp yeniletenler varmış, benim de bugün bitti malesef. bende vodafone düşünüyorum.

spotifi li olan.

Ben de aradım da paketi devam ettirmediler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.