pcyi kendi evime getirdiğimden beri birçok sorun yaşamaktayım..en göze çarpanı şu bir filmde ghostlar oluşuyordu codeci silip son versiyonunu yükleyecektim k-lite 1.52 versiyonunu sildim silerken ati ile ilgili sorularada evet dedim sonra 1.64 kurdum ve görüntüm çamur gibi oldu ne yaptıysam olmadı driverım 6.8 idi 7.1 yaptım olmadı..en sonunda format attım düzgün izlediğim çamur gibi olmadığı zmnki kodeği ve sürücüyü yükledim (k-lite 1.52 ve ati 6.8) yine olmadı sonuç hep aynı buna bi çözüm bulabilecek arkadaş gerçekten bu büyük dertten kurtaracak beni..
diğer sorunda adsl ile ilgili bağlantı var gözüktüğü halde sayfalar açılmıyor download duruyor pcye reset atıyorum anca öyle düzeliyor..
şunu belirtmek istiyorum istanbulda bu sorunların hiçbiri yoktu fakat manisaya getirdim pcyi bu tür sorunlar vermeye başladı ve VOLTAJda dalgalanmalar var çok bunuda belirtmek isterim..
Codec paketleri böyle sorunlar çıkarır. Tamamen kaldırıp regeditten de kayıtları silin ve daha sonra başka bir codec paketi yükleyin. İndirme işleminin durması anti-virüs ya da firewall yazılımları ile ilgili olabilir ya da virüs olabilir.