Merhaba Elimde bir sistem var.Ben topladım.Fakat mavi ekranlardan kurtulamıyorum.
Bad Pool,irql_not_less_or_equal,Memory Management Gibi neredeyse tanımlanmış tüm mavi ekran hatalarını alıyorum.
Yaptığım uygulamalar; Memtest86 ile ram taraması yaptırdım sorun yok. Hdtune ile bad sector taraması yaptırdım temiz çıktı. Ekran kartını çıkarıp Onboard Vga ile çalıştırdım gene hata aldım.
Power supply belki yetersizdir biraz bakındımda internette o da mavi ekran verdiriyormuş
Evet aslında mantıklı bir teori cebanıız için teşekkürler :)
İşlemci ve ramlerin adam gibi takıldığından emin ol.
quote:
Orijinalden alıntı: SecLine
İşlemci ve ramlerin adam gibi takıldığından emin ol.
Teşekkürler kontrol edeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: wee123we
Merhaba Elimde bir sistem var.Ben topladım.Fakat mavi ekranlardan kurtulamıyorum.
Bad Pool,irql_not_less_or_equal,Memory Management Gibi neredeyse tanımlanmış tüm mavi ekran hatalarını alıyorum.
Yaptığım uygulamalar; Memtest86 ile ram taraması yaptırdım sorun yok. Hdtune ile bad sector taraması yaptırdım temiz çıktı. Ekran kartını çıkarıp Onboard Vga ile çalıştırdım gene hata aldım.
sistem? sistem bileşenlerinizi tam modellerine kadar yazın,işletim sisteminizi yazın böyle veri olmadan verilen cevaplar afaki kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orijinalden alıntı: wee123we
sistem? sistem bileşenlerinizi tam modellerine kadar yazın,işletim sisteminizi yazın böyle veri olmadan verilen cevaplar afaki kalır.
Başka bir forumdada aynı konuyu yazdım.Bir arakadaş "WhoCrashed" adlı program ile tarama yapmamı istemişti.Yaptım bir rapor verdi bana hataları felan ve sistemimide gösteriyor.Akşam onu atayım istersen daha verimli olur gibi.