Konservatuvar öğrencisiyim, akademik eğitimlerim halen devam etmektedir. Müziğe 9 yaşında piyano ile başladım, 9 Senedir de profesyonel anlamda klasik ve jazz gitar çalıyorum. Klasik temelli gitaristim.
Derslerimiz, Konservatuvar hazırlık dersleri, Akademik gitar eğitimi ve Hobi amaçlı pratik gitar eğitimi olarak üç çeşittir;
Konservatuvara hazırlık derslerinde öğrencimizin müzikal işitme ve armonik bilgisi tespit edilip ona uygun bir müzikal dikte deşifre ve solfej eğitimi sunulmaktadır. (Ayrıntılar için iletişime geçiniz)
Akademik gitar eğitiminde öğrencinin öğrenmek istediği gitar türüne bağlı olarak; (Klasik-Akustik-Elektro)
Parmak egzersizleri, Gitar türüne bağlı olarak uygun method üstünden eğitimler, Parmak kondisyonunu arttırma çalışmaları, Öğrencinin tarzına göre (pop,rock,jazz,blues,klasik) methodları ile öğrencinin tarzına yönelik geliştirici eğitimler, Elektro gitar öğrencileri için düzenlenmiş olan klasik parça etütleri ve ünlü gitaristlerin sololarından çalışmalar. Klasik gitar öğrencileri için düzenlenmiş parça etütleri ve methodlar.
Pratik gitar eğitimi ise hobisel amaçlı olup parmak egzersizleri ve ufak notasyon çalışmaları ile akorları öğreterek kısa sürede hobi amaçlı gitar çalabilecek seviyeye gelirsiniz..
Ders ücreti ders başı 50 lira olup, bir derste ortama 1 - 1.5 saat eğitim verilmektedir.
İletişim için buradan özel mesaj veya konu altına mesaj atabilirsiniz.