Şimdi Ara

Her sınavda başıma gelen ilginç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12.sınıfım istisnasız her sınavda karnımdan guruldama tarzında garip sesler çıkıyor ve aynı zamanda tuvaletim de geliyor.Bu gün bunu tekrar yaşamam sonucu kesinlikle açlık veya tuvaletimin olmasıyla ilgili değil tamamen psikolojik olduğunu anladım. Olay tam olarak şöyle gelişti.Dersin ilk 20 dakikası herhangi bir sıkıntım yokken 20.dakikada 7 soruluk küçük bir tyt kimya denemesi yapacaktık bilenler bilir öyle çok zor ya da stres yapılacak bir tarafı yoktur.Buna rağmen sanki beynim her türlü sınav anında aynı şeyi yapmaya kodlanmış gibi karnım guruldamaya başladı ve tuvalete gitmek için izin almak zorunda kaldım. Tuvalete gittiğimde yine hiçbir şey yoktu ancak sıraya tekrar oturduğumda tekrar olmaya başladı. Ve bu son 1 aydır kesintisiz her türlü sınavda oluyor. Haliyle girdiğim denemeler de etkileniyor. Ne yapacağım bilmiyorum bu sorunu çeken baya kişi varmış önceden dhde araştırdım biraz ama kesin bir sonuç alamadim. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslinda sınavdayken osursanız hem rakip elemiş olursunuz hem de rahatlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrritabl bağırsak sendromu büyük ihtimal. Bendede oluyordu %90 olmuyor artik. Çok az oluyor. Farklı farklı ilaçlar kullandım hiçbiri etki etmemişti. Karin guruldamasini aklına getirirsen "eyvah yine guruldayacak!" diye kaygilanirsan gurulduyor. Tek çaresi var karnının guruldamasini dusunmeyeceksin. Bir de evdeyken bol bol su iç. Sınav esnasinda su içme veya az iç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stres ve heyecandan oluyordur büyük ihtimal. Benim bir arkadaşında böyle oluyordu sınavda.
  • Suphanallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.