Şimdi Ara

Her şeyden çekiniyorum,geriliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her şeyden çekiniyor,geriliyorum.Mesela bu yaz kendime bakıyorum, komi olarak bir iş buldum.Onda bile çekiniyorum ya yapamazsam bir şeyler derlerse diye iyice içine kapanık,tırsak biri oldum önceden böyle değildim ne yapmalıyım ??

• Kardeş sana çok ilginç bi şey söyleyeyim mi? Asosyalsin
  • Her şeyden çekinip gerilmemelisin mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yirtiktim baya simdi pasifim ayni bensin

• Birşey derlerse desinler ne olacak ki? En en en kötü olabilecek şey orada çalışmayı bıraksın yani...
  • İşe girdikten sonra kabak çekirdeği gibi açılırsın merak etme.

• Aynen işe gir, takıl biraz. Adamın dediklerini felan da takma o da senin gibi bir insan. Kafana silah dayayıp sıkacak hali yok ya. Ha sıkta diyelim ne olacak? bir hiç olacaksın sadece, onu bile takma kafaya. Hayat gelip geçici, insanlara küçük bir canlı gözüyle bakarsan çekingenliğin gider. 1 - 2 ay dışarıda dolaş alışırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanla düzelirsin merak etme.
  • aynı durumdayız
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Mezuna kaldım hocam evde tek başıma bir sene geçirdim farkındayım böyle olduğumun bunu nasıl kırabilirim, sadece dışarı çıkarak geçmez ki bu.
  • Biri laf söyler cevap veremem diye rahatsız oluyorum, dediğiniz gibi gerilmek yok,kimseye aldırma diyorum kendime ama istemeden de olsa oluyor işte.
  • Neden böyle olduk hocam biz
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam girip en azından denerim,hem biraz aktifleşirim dimi
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Siz de öyleydiniz heralde böyle emin konuştuğunuza göre, inşallah dediğiniz gibi olur.
  • ben bi işe girmiştim.adamın biri bu cocuk cok utangac içine kapanık demişti.bende sinirimden işten ayrılmıştım 2 günde.hani kendimizi düzeletelim diye bi işe giriyoruz onu bile baltalıyorlar ben böyle işin
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Çıkmasaydın hocam bence ben yarın başlıyorum çıkmaya da niyetim yok.İki insan görelim belki kendimize geliriz
  • Şu pcyi ve oynvs saçmalıkları vsvs bırak .
    Herhangi bir topluluk vs gibi şeylere katıl ama hiç bir zaman amacın kız düşürmek olmasın .
    Onların ne dediğini umursama zor olacak ama içinden sürekli tekrarla yani sana bir şey deseler ne olacak ?

Tabi bunu diyoruz diye arsız olma herkesi dinle , yerine göre konuş .
    Kitap oku seviyeli kelimeler kullan tabi yerine göre .
    Totosu arşa değecek kadar tiplerden olma , kendi içinde yaşa bu şeyleri .
    Hiç bir menfaat bekleme , onlar ne der deme hep kendi hükmünü kendin ver .
    Sadece sen ve beynin ölene kadar birliktesiniz . Onu utandırma , kullan . Belki hayatın boyunca bir daha görmeyeceğin insanlar yüzünden yaşanılası çok şeyi çöpe atma .
  • ezbere cevapları boşver, zamana bırak düzelirsin
  • Çekinme

• Dostum o herkeste oluyor. İnsanız biz , bunlar da insan olmamızın bir sonucu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.