Şimdi Ara

Her şey sayısalcıların lehine oluyor bi kere de aksi olsun be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısalcıysanız bu ülkede hayata bin sıfır önde başlıyorsunuz anasını satayım. Her şey bu heriflerin lehine, bu herifler yüzünden geçtiğimiz dönem hukuka gidemedim içimde dert kaldı eğer bunlar ilk 30k yı doldurmasaydı şuan hukuk okuyordum. Şu yeni gelecek sistemde sayısalcıların edebiyat sınavına girmesi engellense ya da zorlansa dişimi kıracağım ve hesabı altı ay çizdireceğim ama imkansız biliyorum çünkü millet ne kadar çok sınava girerse o kadar çok para kazanırlar niye engellesinler ki başka bölümlerden sınava girmeyi?

Ah keşke her şey eskisi gibi adaletli olsa, ÖSS deki gibi sayısalcı olup tm den sınava girenlerin puanı düşse ne güzel olurdu be. Bizden geçti artık ama hiç değilse tmci yoldaşlarım için sevinirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş dediğin saçma insan 15 yaşında verdiği kararı bir ömür sürdürsün istiyorsun pişman olamaz mı bu kadar bencil olmayalım tm ci arkadaşlarında çalışsın yapsın tutan mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayisalci senden fazla edebiyat yapip onune geciyorsa bence once kendini sorgula.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Kardeş dediğin saçma insan 15 yaşında verdiği kararı bir ömür sürdürsün istiyorsun pişman olamaz mı bu kadar bencil olmayalım tm ci arkadaşlarında çalışsın yapsın tutan mı var?

Aynen oyle. Tmci de sayısal ogrensın sayısal yapsın. Yok oyle hem kolay alanda okuyalım hem de sadece bız gırebılelım sonra hava atalım hukuk falan kazandık dıye sanki zor bı seymıs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 27 Eylül 2017; 11:41:13 >
  • Lan mal sayısalcılar edebiyatı sallayıp geçiyor önünüze yapmanız gereken bir edebiyat var onu da düzgün yapın ayrıca mattan da 3 net çıkarmasaydın kardeşim
  • Tm için sadece edebiyat önemli ygs fen lys mat tırt diye düşünerek çalışırsanız sayısalcıların lehine olur her şey tabii. Sıkın kendinizi biraz.

• Ea. da hukuk kazanmak fazla zor değil bence. Edebiyat full ezber + biraz mat yap al sana hukuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    Madem kolay alan sen de seçseydin birader ?
  • Çalış geç tutan mı var herkes aynı sınava giriyor

• mat2 yapan kazanır kardeş yap sen de kazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Sayisalci senden fazla edebiyat yapip onune geciyorsa bence once kendini sorgula.

Şu kafayı anlamıyorum işte adam 4 sene edebiyat gördü diye hukuku sahipleniyor resmen. Eğer ben sayısalcı olup da o adamdan iyi tm sıralaması yaptıysam o bölümü ben daha çok hak etmişimdir. TM'ciler alınmasın ama matematik yapamayıp sadece edebiyat ezberleyen veya yeterince çalışmayan TMcilerin ağlamasından bıktım artık. Benim sınavla alakam yok üniversiteye çoktan girdim ama bu adamların saçma sapan yorumlarına uyuz oluyorum
  • hahahahaha adam benden yüksek puan alıyorlar diye ağlıyor resmen. yüzsüzlüğe bak. sana mı soracaklardı edebiyat sınavına girip girmeyeceklerini? onlar senin sınavına girip seni geçiyorsa sen de onların sınavına gir madem nasıl fikir? yazar eser eşleştirmesi ezberlemek varken fizik çalışmayı gözünüz kesmiyor değil mi? ben 25 edebiyat netiyle tm-3'te 10k oluyorsam hukuk okumayı senden binlerce kez daha fazla hak ediyorum demektir. yok öyle 15 matematik netiyle yata yata hukuğa girmek artık. biz nasıl bir tarafımızı yırtıyorsak siz de aynen bizim gibi yırtacaksınız. olmuyorsa da kaderine razı olup puanının tuttuğu yere tıpış tıpış gideceksin. kimse senin zırlamalarını dinlemek zorunda değil. burada ağlayacağına git biraz matematik çalış girersin belki ilk 30k'ya.
  • Şu Valjeanı takmayın bilen bilir forumdaki en büyük 3 trollden biri budur , tehlikelidir , bulaşmayın
  • Sen de TM den mühendisliğe geç o zaman ne zırlıyon amk.
  • Ağlama melis

• sayısalcı arkadaşım cumartesi akşamı iki saat edebiyat çalışarak pazar günü sınava girdi kocaeli hukuk kazandı.
  • 22 net edebiyatla hukuk geliyordu ağla

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Kolay oldugu ıcın alan mı secılır birader, ben gerceklerı soyledım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Kolay oldugu ıcın alan mı secılır birader, ben gerceklerı soyledım

O zaman kolay diye laf yapmıcan biz de kolay diye seçmedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MF'de herhangi bir puan türünde ilk 2k içerisine giren sayısalcılar edebiyat sınavına girmese bile tm1'de 10k, tm2'de 20k, tm3'te 40k civarı bir sıralama elde edebiliyordu ki yanılmıyorsam bu bile hukuk için yeterli. 20 net edebiyat 5 net coğrafya yapsa tm3'te 5k içerisine girebiliyor sistemi tanımak önemli bir kere o adam 70 net matematik 25 net edebiyatla en iyi üniversitelerin hukuk fakültelerine girebiliyorsa bu suç sınava giren adamın mı? Sen de girseydin LYS2'ye fizik kimya biyoloji yapsaydın (!) da tm'de seni geçen adamları MF'de geçseydin o zaman?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.