Şimdi Ara

++ her sene kurban bayramında yağmur yağar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 sene sonra kurban bayramı yaza gelir ozman yağmaz

Orjinalden alıntı: Deep Impact

arkadaşlar enterasandır ama hersene kurban baramında yağmur yağıyor
    dikkat ettiniz mi?

Kıyamet Gelsede Hep Beraber Kopsak Çoka FiFi

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanerkam

25 sene sonra kurban bayramı yaza gelir ozman yağmaz

alın o zaman bahce hortumunu elinize. manual yapın bazı işleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFK -- 17 Ocak 2005, 14:28:48 >

• SON NOKTAYI BİRAZDAN KOYACAĞIM ARKADAŞLAR

HHHEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Bayramın 1. günü, yurdun güney kesimleri çok bulutlu, kıyı Ege, batı Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu yağışlı, kuzey ve iç bölgeler parçalı bulutlu geçecek. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda ise kar şeklinde olacak.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ
    Bayramın 2. günü, kıyı Ege ile Batı Akdeniz çok bulutlu ve sağanak yağışlı, yurdun diğer bölgeleri parçalı bulutlu geçecek.

3. VE 4. GÜNLER

Bayramın 3. ve 4. günlerinde ise yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği, Cumartesi günü batı bölgelerinden başlayacak yağışların, Pazar günü iç ve doğu bölgelerinde devam edeceği tahmin ediliyor.
    Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik olmayacak.

İSTANBUL’DA YAĞIŞ BEKLENİYOR
    İstanbul’da, Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. günleri yağış bekleniyor. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kentte 19 Ocak Çarşamba, arife günü “parçalı çok bulutlu” bir hava hakim olacak.
    Bayramın 1. ve 2. gününün ise “parçalı bulutlu” geçmesi bekleniyor. İstanbul’da, bayramın 3. ve 4 günleri ise havanın, “parçalı çok bulutlu” ve “yağmurlu” olacağı bildirildi.
    Açıklamada, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği vurgulandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Impact -- 17 Ocak 2005, 14:34:07 >

• AÇTIĞINIZ TOPİCE BAK YAA BENCE BU BAYRAM KIRMIZI KAR YAĞACAK
    NE ALAKASI VAR HERSENE YAĞMASIYLA ŞU ANDA KIŞ AYLRINDA OLDUĞU İÇİNDİR BAŞKA Bİ SEBEBİ YOK. ZATEN ŞU SIRLAR BİLMEMNESİ OYNAMAYA BAŞLADI TV LERDE HERKES BİŞEYLERDEN HİKMET BEKLİYO OLDU. İNSANLARI ÇOK GÜZEL İNANDIRIYOLAR VALLA
    HELAL OLSUN

seneye kurbanda görüşürüz....

bu topiği unutmayın
    Zamanını dolu işlere harcamazsan, boş işler zamanını harcar. (deep)
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S. 2

İİ OZAMAN KURBAN AĞUSTOS VEYA TEMMUZA GELDİĞİ ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ
    SENDE BU SÖZÜMÜ UNUTMA

tamam

Meteoroloji uyardı: Bayramda hava yağışlı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik olmayacağını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurdun batı kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte devam eden yağışlar, bugün, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Orta Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında etkili olacak. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Akdeniz kıyılarında yarın, hafif yağışlar görülecek.

Arife günü, güney ve batı bölgeleri çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu hafif yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek. Yağışlar, Trakya ile İç Ege'nin yükseklerinde karla karışık yağmur, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar şeklinde görülecek.

Bayramın 1. günü, yurdun güney kesimleri çok bulutlu, kıyı Ege, batı Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu yağışlı, kuzey ve iç bölgeler parçalı bulutlu geçecek. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda ise kar şeklinde olacak.

Bayramın 2. günü, kıyı Ege ile Batı Akdeniz çok bulutlu ve sağanak yağışlı, yurdun diğer bölgeleri parçalı bulutlu geçecek.

Bayramın 3. ve 4. günlerinde ise yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği, Cumartesi günü batı bölgelerinden başlayacak yağışların, Pazar günü iç ve doğu bölgelerinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik olmayacak.

bu da nethaber den

http://www.nethaber.com/?h=4052

ama ben meteorolojiden önce söylemiştim değil mi?

• Deep hocam.. Kurban bayramında genelde yağmur yağdığı doğru. Ama bu herzaman geçerli olan bir şey değil. Bir şeyin bilimsel olarak isbatlanabilmesi için bunun tekrar etmesi ve beklenenden daha sık olması gerekir.
    Son bir kaç yıldır kurban yağışlı döneme denk geliyor. Bence olay bununla ilişkili. Hiçbir olayı sebeblere bağlamamak lazım. Bende küçüklüğümden beri dikkat ettim 23 nisanlar yağmurlu geçiyo. Bunun tek bir nedeni var nisan zaten yağmur ayı.sende farkettinmi bilmiyorum ramazan bayramlarıda genelde günlük güneşlik oluyo. ama hiçbirinin bilimsel izahı bu aşamada yapılamaz.
    bence bu konuda ısrar etmek doğru değil. İtiraz edn arkadaşlar haklı. dünyanın heryerinde yağış yok, hele yazı yaşayan ülkelerde böyle bir şeyin olma ihtimali düşük. 15 inde havanın yağmurlu olacağı belliydi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_1730938/mpage_1/key_//tm.htm#1730938#1730938
    Bu topik bir arkadaşın ssk ve devlet hastaneleri yüzünden olan polemik yüzünden uygunsuz müdahalesi nedeni ile yazıldı.. Müdahaleden sonra açıldı. ilgili arkadaşların ssk ve devlet hastaneleri ile ilgili topikleri okuması rica olunur. bu ülkede en güzel şey havadan sudan bahsetmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13mu -- 17 Ocak 2005, 16:45:47 >

• KEMAL SUNAL IN BİR FİLMİ VARDI ONA DONDU İŞ..EHEHE. ABİ BEN SANA BİR DE SAHTE KOTURUM GETİREYİM YAHU ONU DA BİR KALDIR OK...ONDAN SONRA FOYAN MEYDANA CIKANA KADAR MALI GOTURURSUN ZATEN... (ŞAKA YAPIYORUM YANLIŞ ANLAMAZSIN UMARIM)

Orjinalden alıntı: MiSeRaBLé

Deep....hocam yağmazsa giyotine goturecez ona gore ya şimdi don...ya da yagmur duasına cık sağlam bir hoca bulup...

bu sene giyotinden yırttık bakalım seneye ne olacak

• 13 mu ;

haklısın bilimsel bir tarafı yok ;

her zaman da geçerli olmayabilir

olacak diye hakkında ayet ya da hadis yok

sadece benim dikkatimi çekmişti o kadar

bu topiği böyle seviyeli şekilde devam ettiği için bütün arkadaşlar teşekkür ederim
    | INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
  • arkadaşlar yağmurun amacı kesilen kurbanın kanını temizlemektir.her sene ya kurbanda yada kurbandan sonra yağar...

üstüne üstelik mekke de de sel oldu

ne iş anlamadım gitti.
    ben B.S.S.
  • kurban bayramı zaten 4 gün

4 gün içerisinde hertarafa yağdı işte

deep giyotinden yırttı seneye yırtabilecek mi bakalım

mekke de bile yağması ilginç değil mi?

Orjinalden alıntı: Fedoracore

her sene kurban yagmurlu mevsimlere denk gelir ondan yaar öyle kurban kanları felem dagılması icin yagsaydı arabistanı sel basması lazım olurdu

beyler mekkeyi sel basmış duydunuz mu?!!!...fedaracoreye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.