adobe dreamweaver cs3 te bi dosya açmaya çalıştığımda "bu dosyayı açmak için kullanacağınız programı seçin" sorusunu soruyor adobe dreamweaver cs3 ü seçip bu dosyaları açmak için her zaman bu programı kullan seçeneğini tıklayıp tamam diyorum ama yine aynı tür bi dosya açmaya çalıştığımda tekrar aynı soruyu soruyor bu sorun nedendir bilen varsa yardımcı olurmusunuz?
O dosyaya sağ tıklayın, özellikler>değiştir> açmak istediğiniz programı seçin daha sormaz.
yaptım ama yine soruyor:(
Arkadaşım bu sorunu sadec Adobe DreamWeaver Cs3 programında mı yapıyor onun dışında her hangi bir mp3 video dosyasında da durum aynı mı?
yanlızca dreamweaver da yapıyor. önceki sürümlerini kurup kaldırmama rağmen hepsinde aynı sorun var
Arkadaşım diyelim ki Adobe Dreamweaver CS3'te bir çalışma yaptınız ve sıra kaydetmeye geldi işte burada acaba yanlış bir şey yapıyor olmayasınız. Örneğin dosya adınız yazdınız dosya seçeneklerinde bazıları html olarak asp olarak web sayfa olarak dinamik sayfa olarak ve aspx olarak kaydet seçenekleri olur genelde Dinamik Web Seçeneği kaydedeceğiniz dosyası programın uzantısında kaydeder. Frontpage 2003 kulanıyorum bendeki seçenekler bu şekilde epeydir deramweaver kulanmadığımdan menü seçeneklerini hatırlamıyorum.
hayır kaydetme olayında herhangi bir hata yaptığımı sanmıyorum hali hazırda varolan asp, php, js uzantılı dosyaları açmaya çalıştığımda veya kendi oluşturduğum html, asp, php, js uzantılı dosyaları her açmaya çalıştığımda direk soruyor :(
Programın kendi sorunu olabilir başka bu programı kulanan arkadaşlarınız falan varsa bir sorun derim onlarda da durum aynıysa genel anlamda programın eksidir deriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme