Şimdi Ara

Her saniye garip videolar yükleyen YouTube Kanalı (WebDriver Torso) Aşırı gizem içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir yayın yapan bir YouTube kanalı (kanalın adı da Webdriver Torso) herkesi merak içinde bırakmaya ve komplo teorileri içinde yüzdürmeye devam ediyor. 77.000 adet 11 saniyelik gizemli videoya sahip olan kanalın ne yapmaya çalıştığı bilinmezliğini koruyor.

Kimilerine göre şifrelenmiş mesajlar içere videolar, bize uzaylılar hakkında bilgi veriyor ve uzaylı tehdidi konusunda bizi uyarmaya çalışıyor; kimilerine göre ise Wikileaks meselesi gibi bazı devlet sırlarını açığa vuruyor ve hiçbirimiz bu şifreleri çözemediğimiz için açık açık bilgi sızdırıyorlar.

İsimleri de rastgele harflerden oluşan (akfbksa gibi) ve Kimlik, IP, dns, hiçbir şekilde tespit edilemeyen kullanıcı tarafından yayınlanan videoların amacı çözülemedi.

Ayrıca google a webdrivertorso yazınca logo değişiyor.Youtube'a yazınca sayfa kırmızı mavi oluyor.

Linki veriyorum ve sizide düşünmeye davet ediyorum

Webdriver Torsoyoutube
    tmpzegoZC
    https://www.youtube.com/watch?v=dYPQvRnmKd4

• Yapay Zekanın Yanıtı

WebDriver Torso: Gizemli Videoların YouTube Kanalı

WebDriver Torso, YouTube'da her saniye garip videolar yükleyen gizemli bir kanaldır. Kanalın arkasındaki kişiler veya amaçları bilinmemektedir.

Kanal, 2013 yılında oluşturulmuştur ve o zamandan beri sürekli olarak garip ve rahatsız edici videolar yüklemektedir. Videolar genellikle animasyonlu figürler, tuhaf sesler ve açıklanamayan görüntüler içerir.

WebDriver Torso'nun videolarının gizemli doğası, çevrimiçi topluluklarda geniş tartışmalara ve spekülasyonlara yol açmıştır. Bazı insanlar videoların doğaüstü bir varlığın mesajları olduğuna inanırken, diğerleri bunların bir internet trolünün ürünü olduğunu düşünmektedir.

Kanalın arkasındaki kişiler veya amacı hakkında hiçbir resmi bilgi yoktur. Bununla birlikte, kanalın web sitesindeki "Hakkımızda" sayfasında "Gerçeği görüyoruz ve sizlere gösteriyoruz" yazmaktadır.

WebDriver Torso'nun videoları, internetin en gizemli ve rahatsız edici içerikleri arasında yer almaktadır. Kanalın arkasındaki gerçek ne olursa olsun, YouTube'da gizemli bir fenomen olarak kalmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mağara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube onları test amaçlı kendi yayınlıyor. Google'a yazınca logonun değişmesinden bile anlayabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 1 Şubat 2015; 18:37:02 >
  • İşsizin biri.
  • İlginç...

• Mağara.

• quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

Bir süredir yayın yapan bir YouTube kanalı (kanalın adı da Webdriver Torso) herkesi merak içinde bırakmaya ve komplo teorileri içinde yüzdürmeye devam ediyor. 77.000 adet 11 saniyelik gizemli videoya sahip olan kanalın ne yapmaya çalıştığı bilinmezliğini koruyor.

Kimilerine göre şifrelenmiş mesajlar içere videolar, bize uzaylılar hakkında bilgi veriyor ve uzaylı tehdidi konusunda bizi uyarmaya çalışıyor; kimilerine göre ise Wikileaks meselesi gibi bazı devlet sırlarını açığa vuruyor ve hiçbirimiz bu şifreleri çözemediğimiz için açık açık bilgi sızdırıyorlar.

İsimleri de rastgele harflerden oluşan (akfbksa gibi) ve Kimlik, IP, dns, hiçbir şekilde tespit edilemeyen kullanıcı tarafından yayınlanan videoların amacı çözülemedi.

Ayrıca google a webdrivertorso yazınca logo değişiyor.Youtube'a yazınca sayfa kırmızı mavi oluyor.

Webdriver Torsoyoutube
    tmpzegoZC

9 ay oldu o hesabın ne olduğu ortaya çıkalı.

BBC News
    Google behind Webdriver mystery
    http://www.bbc.com/news/technology-27778071

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavaş yavaş bu da gelenekselleşiyor, haftalık webdriver konusuna hoş geldiniz.
  • Youtube'un Algoritmaları ve birkaç testleri denemek amacıyla çıkardığı kanal arkadaşlar. Sakin olun. Uzaylı vs yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Bir süredir yayın yapan bir YouTube kanalı (kanalın adı da Webdriver Torso) herkesi merak içinde bırakmaya ve komplo teorileri içinde yüzdürmeye devam ediyor. 77.000 adet 11 saniyelik gizemli videoya sahip olan kanalın ne yapmaya çalıştığı bilinmezliğini koruyor.

ne diyor ingilizcem yok çeviriden birşey anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

ne diyor ingilizcem yok çeviriden birşey anlamadım

YouTube'un video kalitesini test ettiği birçok test kanalından birisi. Videoların içeriği anlamsız, çünkü o rastgele şekilleri oluşturmak daha kolay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.