Şimdi Ara

Her otobüse bindiğimde taksiye binmediğim için kendime kızıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf 10 lira kar etmek için çekilmez bu rezillik.
    Sinema için yada okuldan çıkınca avm'ye gidiyorum. Çıkınca otobüs durağında bekliyorum. Muhteşem ulaşım sistemimiz nedeniyle otobüsler yarım saatte bir geçiyor o da tıklım tıklım oluyor. Minibüsler zaten Allahlık. Neyse bu akşam da otobüs bekledim 15 20 dk, otobüs geldi baya dolu olduğu için kapının orada durdum otobüs ani fren yapsa camı kırıp asfalta düşerdim. Garip garip tiplerle aynı ortamı paylaşıyorum, bir keresinde bir tane adamla bir tane kadın (çift değiller) kadının veledi tablet oynuyor diye kavga ediyorlardı. Deminki otobüste de yine bir tane adam kendi kendine seslice söyleniyordu memleketi eleştiriyordu.
    Oysaki metroya atlasam, metrodan çıkınca taksiye binsem bunlar olmayacaktı, moralim bozulmadan eve gelecektim.

• Taksici de seni dolandırmaya çalışırdı, para sahte falan derdi ya da yolu uzatırdı, çare uber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Taksici de seni dolandırmaya çalışırdı, para sahte falan derdi ya da yolu uzatırdı, çare uber.
    uber
  • Bazen aynı anahtar kelimelerle benzer hikayeler yazan bir bot gibiymişsin gibime geliyor.İlerle artık ..
  • O bot değil, o Trevor Philipps.Yani bir hippi.
    Ben de onun eski bir arkadaşıydım.
    Michael
    Michael De Santa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 11 Mayıs 2018; 22:4:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otobus candır hocam ne gerek var aynı yol için fazla para vermeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Tamam ama toplu taşıma insanı hayattan soğutuyor. Kendimi otobüste b*kmuşum gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39573EE72 -- 11 Mayıs 2018; 22:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    8 lira tutuyor. Bir kere sağdan git demedim soldan devam etti niye sağdan gitmedin deyince de biliyom ben raad ol dedi 12 lira tuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.