Şimdi Ara

Her önünüze gelene türk diyip imajimızı bozmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Her önünüze gelene türk diyip imajimızı bozmayın.

bu uyuzlar yuzunden artik karakterli duzgun adam akilli turk genclerininde imaji yanmasin la

BUNLAR ASİL TURK DEGIL BUNLAR OSMANLI ZAMANINDA HER YERDEN GÖÇ ALINDIGI ZAMAN ORDAN BURDAN GELEN SOYSUZLAR ASİL TÜRK İNSANININ İMAJINA LAF ETMEYIN ASIL TURK KADINI VE ERKEGI SABAH ERKENDEN KALKIP KADIN YAZMASINI BAGLAYIP ERKEK SACINI YANA TARAYIP USTUNE BASINA CEKI DUZEN VERIP BESMELEYLE CIKIP ISE GIDER

AKSAMDAN KALMA CENABETLIKLE OGLENE KADAR UYUYUP AKSAMDA BARA GIDEN ADAMA TURK DEMEM

gercek türk tiplemesi budur arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 25 Temmuz 2012; 18:03:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde Saçlarım Çok uzun ama öle emo değilim sadece düz tarıyorum türkmüyüm
  • Evet çok mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo35

Benimde Saçlarım Çok uzun ama öle emo değilim sadece düz tarıyorum türkmüyüm

oglum adam demek istedigim turk insani oyle seylerle ugrasmaz kendine onu yakiatiran adamdan suphe dyarim ben

• Ne saçmalıyorsun sen ya.Irkıyla ne alakası var zevklerin,öyle saç öyle giyimden hoşlanması ırkına mı bağlı?
  • Asimile olduk çoktan yapacak bişey yok.
  • tam haklı yazıcaktımki ASIL TURK KADINI Ve ERKEGI SABAH ERKENDEN KALKIP KADIN YAZMASINI BAGLAYIP den sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ne saçmalıyorsun sen ya.Irkıyla ne alakası var zevklerin,öyle saç öyle giyimden hoşlanması ırkına mı bağlı?

He de geç...
  • quote:

Ne saçmalıyorsun sen ya.Irkıyla ne alakası var zevklerin,öyle saç öyle giyimden hoşlanması ırkına mı bağlı?

gercek turk kani tasiyosan o zevklere zevk demessin zaten kendine yakistirmassin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faşistliğinde bu kadarı be kardeşim ya.tamam bende o tarzlara ayar oluyorum ama asil türk nedir lan ? ya da asil Amerikalı herneyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

arkadaşlar benim popomda fazla kıl çıkıyor gerçek türkün poposunda çok kıl olurmu nası yapcaz?

Turk degil bu!!

Boynunu kiliçtan geçirn muhafizlar

Kilicin tadina baksin bakalim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam korsan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 25 Temmuz 2012; 18:29:14 >
  • Yıl 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

Adam korsan mı?

Yok crysis

• Irkıyla dinini karıştıran çok gördümde seni ayrı bir literatüre koymak lazım
  • Yukarıdaki salağı görünce kusacaktım.

O ne iğrençlik , rezillik , pislik bir şeydir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Yukarıdaki salağı görünce kusacaktım.

O ne iğrençlik , rezillik , pislik bir şeydir ya

• quote:

Irk ve millet kavramını ayıramayanlar var.
  • küpe takıyorum türkmüyüm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.