Şimdi Ara

Her kız 4-5 erkekle konuşuyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çoğu kişi bana güzel kızların en az 4-5 kişiyle konuştuğunu söylüyo bu doğrumu

• Yok öyle bişey çıkar onu aklından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ama yakışıklı bi erkek yapabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakteriyle ilgili

• güzelin 4 5 den çok kartı vardır

instagram da ayrı, wassap da ayrı, tinder da ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 10 Ocak 2018; 13:15:42 >
  • D0ru kanka

• 4-5 son derece olumlu bir varsayım

• valla hocam doğru olabilir. kendimden yola çıkarak bi örnek vereyim. üniversite zamanı 4 ay sevgili olduğum birisi vardı. sürekli yan yanayız birbirimizi seviyoruz ölüyoruz falan harbiden sevmiştim bu arada.sonra bişeyler oldu ayrıldık. kız 2 gün sonra izmirde bi mekanın sahibiyle konuşmaya başlamış. ondan sonrasında neler neler duydum anlatsam aklın çıkar. kız ortalamanın üstünde uzun boylu sarışın gayet güzel bi kızdı. aynı anda 2 3 kişiyle birden konuştuğunu falan öğrendim.

Ve kızı kardeşimle, kuzenimle falan tanıştırdım. herkes yok süper kız, çok iyi kız, çok masum kız demişti. kısacası kimseye güven olmaz.
  • Guzel olanlarin %99u oyle

Salak olup o %99un yedek klubesindekilerden olmayin

%1i bulun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimle 3 kız konuşuyor hocam
  • Gunde 3 farkli kisi yaziyodur ayni anda 6-7 kisi ile konusuyodur aralarindan secim yapip sonra pisman olup ayriliyorlar

Dusunsene sana her gun kizlar yaziyor ister istemez yedekte konusursun kizlarda yedek kulubesi full seri a daki gibi 11 kisi

• Ben 5-6 nın iyi oldığunu düşünüyorum.Bence orta üstü denilebilecek her kız en az 10 kişiyle konuşuyordur bir günde.İlla hepsiyle samimi değilse bile yedekte tutuyordur.

• Her kiz degil ama var oylesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir. Acikcasi ben 4-5 kisiyle konusmuyorum. Guzel olmadigimdan da olabilir gerci ama cevremdeki hic kimse de bunu yapmıyor. Gunluk hayat sizin sandiginiz gibi degil ve ulkemizdeki cogu kiz kafanizda kurdugunuz o karanlik ve cilgin hayati yasamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Her kiz degil ama var oylesi.

Bilakis “VAR ÖYLESİ” tanımı konuşmayan kızlar için geçerli üzülerek söylüyorum bunu

edit: düzenleme yapıyorum konuşmayan değil yatmayan kızda öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 10 Ocak 2018; 16:18:43 >
  • Geçenlerde tanıştığım,Türkiye şartlarında güzel diyebileceğimiz bir kız günde ortalama sosyal medya hesaplarından 20-30 mesaj aldığını söylemişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 10 Ocak 2018; 16:29:55 >
  • O senin kızı ne kadar tatmin ettiğine bağlı

Haşin bir erkek olursan ve tatminkar bir erkeksen

Onun tek erkeği sen olabilirsin seni çılgınnn

• quote:

Orijinalden alıntı: Okidokiyo

Hayir. Acikcasi ben 4-5 kisiyle konusmuyorum. Guzel olmadigimdan da olabilir gerci ama cevremdeki hic kimse de bunu yapmıyor. Gunluk hayat sizin sandiginiz gibi degil ve ulkemizdeki cogu kiz kafanizda kurdugunuz o karanlik ve cilgin hayati yasamiyor.

Güzel olsan bu forumda takılmazdın zaten

• Kesinlikle hak veriyorum Guzel insanlar dunyanin dort bir kosesinde cevrelerine ışık ve guzellik saçarak hayatlarini yasarken ben karanligin sekil degistiren efendisi Aku gibi forumlarda ve internetin dipsiz koselerinde gunumu gun ediyorsam bunun mutlaka bir sebebi olmali. Kaderin bizlere neler getirebilecegini bilemiyoruz neticesinde.

• Her kız değilde çogu kız 4-5 belki daha fazla kisiyle konusuyor.Ama bu doğal bi sey cunku bir kizin sosyal medyasi varsa konustugunun 10 kati erkek yaziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.