Şimdi Ara

Her İstedigini kendi paranla almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her İstediginizi kendi paranızlamı alırsınız ?
    Kendiniz alsanız bile karışırlarmı?
    Yoksa babam parayı verir ben alırımmı dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3SRN

Aldıgıma sattıgıma karışamaz kazık kadar adamız sonuçta, ayrıca babamın parası benım param diye birşey yok öyle bir ayrımcılık olamaz.Ağaç kovuğundan çıkmadık.

2000 lira biriktirdim keman aldım bisiklet alcam kıyafetlerini kaskını alcam ev aldık 500 lira çıkarıp düşünmeden verdim dahada diyolar.Bisiklet alma onu alma bunu alma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

quote:

Aldıgıma sattıgıma karışamaz kazık kadar adamız sonuçta, ayrıca babamın parası benım param diye birşey yok öyle bir ayrımcılık olamaz.Ağaç kovuğundan çıkmadık.

2000 lira biriktirdim keman aldım bisiklet alcam kıyafetlerini kaskını alcam ev aldık 500 lira çıkarıp düşünmeden verdim dahada diyolar.Bisiklet alma onu alma bunu alma

İyiliğini düşünüyorlar reşit oldugun zaman karışamazlar zaten ozamanda kendi fikirlerini verebilecek olgunluğa erişirsin, ailen seni düşündüğü için alma diyordur vardır bir bildikleri.

Aynen öyle 16 yaşındayım küçükken herşeyden 1 haftada sıkılıyosun diyolardı şimdide öyle sanıyorlar.

• quote:

Ben 16 yaşındayken 21 fites psikletim vardı Komşular beni psikleti yokuş aşşağı ayakta sürerken, balkondan görmüşler.Kadının kalbine iniyormuş az daha hemen anneme babama yetiştirmişler tabi.O akşam temiz bi dayak yemiştim peder beyden sırf sevdiği için bana bişey olmasından korktuğu için dövmüştü beni

Ayakta sürerken ? :D demek elini bıraksan aile faciası çıkacak baban sevdigi için bisikleti üzerinde kıraacak yuh

•  Her İstedigini kendi paranla almak...
  • Hakediyon :D ALLAHTAN gidon aklına gelmemiş kötü şeyler yaşanabilirdi.Ben olsam tekme tokat yerde tepiklerim :D
  • Kendim alıyorum ve gayet mutluyum hatta bazen eve de alışveriş yapıyorum oyüzden ayda 1000tl kk ekstresi ödüyorum :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK NEDEN ZOR ULAN?!?!?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.