Şimdi Ara

Her gün spora gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi: gogus biceps, salı: omuz triceps, carsamba: sırt bacak, persembe: dınlenme veya kardıyo, cuma:gogus bıceps, cumartesi: omuz triceps, pazar: sırt bacak

Bu sekilde calısmanın bır seye engeli veya sakıncası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gayet güzel kardeşim spor salonunda mı çalışıcaksın yoksa kendi imkanlarınla mı ?

http://www.ozelyuzmedersleri.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsun95

gayet güzel kardeşim spor salonunda mı çalışıcaksın yoksa kendi imkanlarınla mı ?

http://www.ozelyuzmedersleri.com

Spor salonuna gidiyorum uzun zamandır ama düzensizdim bu sekilde calısmaya 2 haftadır devam ediyorum bi sorun olur mu diye merak etmistim tesekkurler

• ağrın varsa çalışma kardiyo yap ağrı yoksa çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

ağrın varsa çalışma kardiyo yap ağrı yoksa çalış.

Ağrı olması için uğraşıyorum ağır giriyorum ama her zaman yakalayamıyorum onu yok gibi yani

• Dostum ben hiç ağrı çekmiyorum, her gün full body mi çalışayım?

Bu programda omuz ve triceps kaslarına 2 gün ard arda yüklenirsin. Pazartesi göğüs/omuz/triceps salı günü sırt/biceps çarşamba bacak yapabilirsin, veya omuzu bacak gününe ekleyebilirsin. Öbür türlü özellikle omzunda çok ciddi sorunlar yaşayabilirsin.
  • Ben de bir ara bu şekilde çalıştım fakat ekstra bir katkısını görmedim. Her bünyede aynı etkiyi doğurmaz her bünye kendine has idman programı olur. Sende dene ama haftada 6 gün hatta kardiyo yapıyosan 7 gün çalışmak bence doğru değil. Bunu başlangıç ve orta seviye için söylüyorum. Eğer ileri seviyedeysen uzun yıllardır bu sporu yapıyorsan, bu tempoyu kaldıracak beslenmeyi sağlarsan ona bir şey diyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Dostum ben hiç ağrı çekmiyorum, her gün full body mi çalışayım?

Bu programda omuz ve triceps kaslarına 2 gün ard arda yüklenirsin. Pazartesi göğüs/omuz/triceps salı günü sırt/biceps çarşamba bacak yapabilirsin, veya omuzu bacak gününe ekleyebilirsin. Öbür türlü özellikle omzunda çok ciddi sorunlar yaşayabilirsin.

Hocam yani dedigin gibi pazartesi, salı, carsamba(omuzu buraya koyarım dıger turlu pzt agır gelicek) bu gunlerde dedigin gibi calısıp persembe dinleme ekleyip cuma günü tekrar basa sarsam bi sakıncası olur mu? Yani antremanda sadece kas gruplarının yerlerini degistirip aynı sekilde devam edicem dogru mudur? Bi sakınca gözükmez dimi bu sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ben de bir ara bu şekilde çalıştım fakat ekstra bir katkısını görmedim. Her bünyede aynı etkiyi doğurmaz her bünye kendine has idman programı olur. Sende dene ama haftada 6 gün hatta kardiyo yapıyosan 7 gün çalışmak bence doğru değil. Bunu başlangıç ve orta seviye için söylüyorum. Eğer ileri seviyedeysen uzun yıllardır bu sporu yapıyorsan, bu tempoyu kaldıracak beslenmeyi sağlarsan ona bir şey diyemem.

Haydaaa hocam bu sekilde cok verim alabilcegimi düsündügüm icin bunu secmistim her sey yolunda gidiyo gibi geliyordu cidden bir katkısını göremiycek miyim? Sizin önerdiginiz bi program var mı?

• Ramazanda antrenman yapmamıştım. Ramazandan beri güzel beslenme ile , 2 gün git 1 gün dinlen durumunu yapıyorum. Tek farkımız ben sırtle triceps, omuzla bacak çalışıyorum. Çok olmasada ağrım yoksa 3 gün gidip 1 gün dinlendiğimde oluyor.

Öneririm, iyi verim aldım. Supplementlerin ve beslenmen düzenliyse çokta güzel oluyor.
    Tek kötü yanı bazen pazartesi günü falan bacakla başlıyorsun, 1-2 gün onun ağrısı geçmiyor. Antrenman perfonmansını etkilicek bir durum olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12Numara

Pazartesi: gogus biceps, salı: omuz triceps, carsamba: sırt bacak, persembe: dınlenme veya kardıyo, cuma:gogus bıceps, cumartesi: omuz triceps, pazar: sırt bacak

Hocam ben her gün aynı hareketleri yapıyorum 10'dan fazla farklı alette, hocamın verdiği programa uyuyorum. Yani gün gün farklı bölgeleri çalıştırmıyorum her gün çoğu bölge şeklinde

Ama gördüğüm kadarıyla çogu kisi gun gun farkli calisiyor hangisi daha dogru ya da ikisi de mi dogru? Cok uzattim acemiyiz ist e

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Ramazanda antrenman yapmamıştım. Ramazandan beri güzel beslenme ile , 2 gün git 1 gün dinlen durumunu yapıyorum. Tek farkımız ben sırtle triceps, omuzla bacak çalışıyorum. Çok olmasada ağrım yoksa 3 gün gidip 1 gün dinlendiğimde oluyor.

Öneririm, iyi verim aldım. Supplementlerin ve beslenmen düzenliyse çokta güzel oluyor.
    Tek kötü yanı bazen pazartesi günü falan bacakla başlıyorsun, 1-2 gün onun ağrısı geçmiyor. Antrenman perfonmansını etkilicek bir durum olmuyor.

Benım durum sizden biraz farklı yukarda dedigim gibi pazartesi: gögüs-triceps, salı: sırt-biceps, carsamba: omuz-bacak, persembe:kardiyo veya dinlenme, cumadan sonrası yine pzt,salı,carsamba gibi tekrar basa sarıp devam etmek istiyorum
    hocam biraz farklı oldugu icin verim alamamaktan tedirgin oldum her günü buna ayırıp karsılıgını gormemek hos degil sizce bu programda verim görüp hacim alabilir miyim (elımden geldıgınce beslenmeye en iyi sekilde dikkat ediyorum supplement kullanmıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Pazartesi: gogus biceps, salı: omuz triceps, carsamba: sırt bacak, persembe: dınlenme veya kardıyo, cuma:gogus bıceps, cumartesi: omuz triceps, pazar: sırt bacak

Hocam ben her gün aynı hareketleri yapıyorum 10'dan fazla farklı alette, hocamın verdiği programa uyuyorum. Yani gün gün farklı bölgeleri çalıştırmıyorum her gün çoğu bölge şeklinde

Ama gördüğüm kadarıyla çogu kisi gun gun farkli calisiyor hangisi daha dogru ya da ikisi de mi dogru? Cok uzattim acemiyiz ist e

Bu ise ilk basladıgımız zamanlar hocalar 1-2 ay boyunca vücudu alıstırmaktan mı dogru kelime hangisi emin degilim ama bölgesel degilde bu sekilde calıstırıyorlar o caylaklık dönemi bitince bölgesele geciyoruz :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Ramazanda antrenman yapmamıştım. Ramazandan beri güzel beslenme ile , 2 gün git 1 gün dinlen durumunu yapıyorum. Tek farkımız ben sırtle triceps, omuzla bacak çalışıyorum. Çok olmasada ağrım yoksa 3 gün gidip 1 gün dinlendiğimde oluyor.

Benım durum sizden biraz farklı yukarda dedigim gibi pazartesi: gögüs-triceps, salı: sırt-biceps, carsamba: omuz-bacak, persembe:kardiyo veya dinlenme, cumadan sonrası yine pzt,salı,carsamba gibi tekrar basa sarıp devam etmek istiyorum
    hocam biraz farklı oldugu icin verim alamamaktan tedirgin oldum her günü buna ayırıp karsılıgını gormemek hos degil sizce bu programda verim görüp hacim alabilir miyim (elımden geldıgınce beslenmeye en iyi sekilde dikkat ediyorum supplement kullanmıyorum)

EEE başkan pazartesi göğüs biceps yazıyor yukarda, ben ona istinaden dedim, sen benim dediğimi anlamadın..

Bak, 1. Gün- Göğüs biceps
    2. Gün- Sırt triceps
    3. Gün- Bacak - omuz

Haftanın hangi günü geldiği önemli değil benim için, 2 gün gidiyorum ardı ardına 1 gün ara veriyorum. Eğer ağrım yoksa 3 gün ardıardına gidip 1 gün dinlendiğimde oluyor.

Fakat güzel diyet ve supplementlerle.

Ama gidebiliyorsan bence git, kas çalıştıkca ve yedikçe büyür. Bazıları çok çalışma büyümez vs. desede benim vucudum daha çok çalışmayla daha iyi tepki veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ben de bir ara bu şekilde çalıştım fakat ekstra bir katkısını görmedim. Her bünyede aynı etkiyi doğurmaz her bünye kendine has idman programı olur. Sende dene ama haftada 6 gün hatta kardiyo yapıyosan 7 gün çalışmak bence doğru değil. Bunu başlangıç ve orta seviye için söylüyorum. Eğer ileri seviyedeysen uzun yıllardır bu sporu yapıyorsan, bu tempoyu kaldıracak beslenmeyi sağlarsan ona bir şey diyemem.

Haydaaa hocam bu sekilde cok verim alabilcegimi düsündügüm icin bunu secmistim her sey yolunda gidiyo gibi geliyordu cidden bir katkısını göremiycek miyim? Sizin önerdiginiz bi program var mı?

Program ağır bir program. Herkeste işe yaramaz. Deneyebilirsin ama bana pek cazip gelmiyor. Hacim kazanmak istiyorsan az ama öz çalışmak bence daha doğru. Vücuduna dinlenmek için de zaman ayırmalısın, büyümenin yolu sadece idmandan geçmiyor.

• 12Numara kullanıcısına yanıt
    Ben illa bölgesel çalışacaksan bu şekilde yapmanı öneririm. Ben 1 buçuk yıldır yapıyorum, şu anda full body programı uyguluyorum, ama illa split yapılacaksa haftada kasların en az 2 kere çalıştırılması taraftarıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.