Şimdi Ara

Her gün saat beşte kalkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftanın başından beri beşte kalkıyorum. Önceki hafta 6'da kalkıyordum. Ama erken kalkmam hiçbir şeyi değiştirmedi hâlâ günde max 5 saat çalışıyorum. Nasıl oluyor ben de anlamadım. Yok mudur masa başında uzun oturabilmenin bir yolu? İstediğim saatte kalkabiliyorum ama yok masa başında uzun duramıyorum. Pomodoro falan diyorlar, bazıları da pomodoro verimsiz diyor bilemedim.

• Güneşi selamlıyor musun güzel insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meftun. M kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam güneşi selamlamayanın derecesi sayılmıyor haberin yok mu
  • Planlama defterinle birlikte güneşi selamla ve +10 saat verimli çalışmayı gözyaşlarıyla seyret güzel insan 

• meftun. M kullanıcısına yanıt
    Ben defteri tamamiyle unutmuşum. Ben de diyorum neden olmuyor bir türlü. Çok sağolun güzel insan, selamlar...
  • Sabah erken kalkıp ( bu 5 de olur 7 de) kendime 12.00 a kadar 3 saat çalışma hedefi koyuyorum.Daha sonra saat 18.00 e kadar (şaak:) bi 3 saat daha.Oldu mu sana 6 saat.18-23 arası 1- 2 saat daha yaparsam 8 saat oluyor.Tembellik çil yavrusu gibi dağılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 24 Aralık 2020; 12:9:33 >
  • Günü 3 e böl 3-2-2 yap mesela 2-2-2 de olabilir sabah 3 saat öğlen 2 akşam 2 veya öglen 2 akşam 2 gece 2 olabilir kendine göre ayarlarsın sıkılmazsın böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pomodoro tekniğini yazın kullanıyordum. Çalışmaya üşenenler için şartlandırıcı olması + yönü, ha istatistiğe çok onem veriyorsan hangi saat aralarinda ne kadar çalışıyorsun vs. grafikleri oluyor ama gerek var mı yok. İnsan çalışmaya alıştırınca kendini çalışmadığı zamanlar rahatsız oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5saat uyusan 5saat ders 1.30saat mola yemeğine çıkarsan geri kalan 10saatte ne yapıyorsun

• planlama yapıyo musun? ben planlama yapmayınca çalışamıyorum 3 saat max. yarın şu aralıkta şunları yapıcam diye bi yere yazıyorum o zaman sıkıntı olmuyor
  • Aga bende senin gibi pzt beri 5 te kalkiyorum 4×2 etut yapıyorum 4 etüt 2şer saat miss
  • Sadece yarını değil tüm haftayı bile planlıyorum ama masaya oturamıyorum bir türlü :')
  • valla bilemedim kendi kendine bi ödül sistemi geliştirebilirsin belki. ya da azar azar oturup zamanla alışınca süreyi arttırırsın. telefon falan dikkatini dağıtıyosa gözünün önünden kaldırabilirsin falan filan aklıma başka bi şey gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.