Yeni evlenmiş bir kadın arıyor beni "yaa crux07 canım çok sıkkın yanıma gelir misin?" Diyor. Bende tamam diyip kadının evine gidiyorum. Oturup konuşuyoruz falan kadın diyor ki"1 aydır evliyiz kocam sevişmeyi bilmiyor. Sen benimle sevişir misin?" (Ceza almamak için konuşmaları biraz düzelttim.) Bende iyi çabuk soyun 2 dk sevişelim sonra gidicem diyorum. Ben bunun vajinasını yalıyorum. Bir süre sonra penisimi çıkarıp ilişkiye tamamen giricem bu "dur sakın girme" diyor. Neden diyorum "seninki çok büyükmüş vajinami genişletirsin kocam anlar" diyor. Bende eee kim sevişecek seninle diyorum bir anda yanımıza bir adam geliyor "Ahmet sevişsin benimle hem onunki ufak" diyor. (Bu arada isim ve gelen şahıs her gün değişiyor ve hiç tanımıyorum) Bende öfleye pöfleye tamam diyip yataktan kalkıyorum yerine diğer erkek geçiyor. Onlar ilişkiye giriyor bende izliyorum. Evet rüyam tamamen bu şekilde. Herhangi bir cinsel problemim yok ama niye böyle rüyalar görüyorum anlamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux07 -- 20 Eylül 2020; 15:1:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim