Şimdi Ara

Her gün deneme çözen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gri kocun videosunu izledim adam derece isteyen ogrenciler gunde 1 denemeye kadar cozuyor dedi. Boyle yapan var mi cidden? Ben de derece istiyorum haftada max 3 min 0 deneme cozdugum oldu. Genelde haftada 1 cozuyorum. Anca konular tamamen bittiyse cozulur galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takma o fosforluları adam kendi denemesini satmak için yapıyo konu eksiğin varsa tabi önce konuları halledecen. Her gün deneme abartı bence
  • 15 tatilin 2.haftasi uygulamiştim kolay bir şey aslinda ben normalde haftada 2 falan çözüyodum şimdi artiricam inş. 3-4 falan hedef genelde ayt mat çozuyorum haftada 5 tane falan

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Hocam konu çalışıyormusunuz peki çözdükten sonra baya zaman geçiyor konu çalışmaya pek vakit kalmıyor.

• Hafta içleri çözüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haftada okul dersane kendim dahil yaklaşık 10 denemeye giriyorum, tyt ayt karışık

• Christiantroy kullanıcısına yanıt
    Genelde gündüz çalişiyorum+ders dinliyorum akşam eve gelince çözüyorum ayt fen mat Perşembe Cuma boşum o günler kendim deneme yapmayi planliyorum dershanede pazar oluyorum 120 soru olunca çok etkilemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 15 Mart 2018; 0:9:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Her gun ortalama 2 tane cozuyorum. Konular bittigi icin az bile oluyor.

• dereceden kastı ne ama ilk 1k ise zaten konuları bitmiştir çözmesi gayet normal 20 k ise her gün abartı olabilir şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.