Şimdi Ara

Her gece yemek yıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her gece 00.00 02.00 arası yemek yıyorum.genelde 2 dilim ekmek peynır zeytın tüketiyorum.hatta suan bile yedım suyumu ıctım bu konuyu açıyorum.ne yapmam lazım beyler hergun hergun dayanaıyorum aç da yatamıyorum yaw kilo alıcam bu gidişle.boyum 1.70 kilom 68

yanaklarım tombul

• Benim de bu saatlerde midem kazınıyor.Genelde neskafe ve topkek zulalarım bolca.Ikı uc tane çaktım mı guzel gidiyor.Yok o kesecek gibi değilse , kan şekerim düştüyse acımıyorum dışardan dürüm söylüyorum.Bidaha mı gelecez dünyaya.Para yoksa ekmek arası peynir zeytin domates en güzeli.Açken on numara gidiyor.Ben de kilo aldım biraz.Yemeği azalttım.Yaza kadar 6-7 kilo vermeyi düşünüyorum.
  • 30 dakika önce filan tost yedim bende dayanamıyorum ama çözümü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tis Autumn -- 17 Şubat 2017; 2:50:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim 1 yılda 72 kilodan 85 e çıktım
  • Gençler yapmayın. 1 kase yogurtun içine pulbiber serpiştirin yedikten sonra 2 bardak su için açlıgınızı alır. ama sakın saat 8den sonra yemeyin şeker hastası olursunuz geleceginiz gider yapmayın oglum
  • hergün 3 öğün yesende bıkmayacağın 1.25 tl banvit salam veya 2 tl namet hindi salam al ekmeğin içine tostçu erol gibi diz yanına üçgen peynir,domates,zeytin bende geçimimi böyle sağlıyacağım bundan böyle
  • Selamlar. Ben 123 kiloyum ve diyabet hastasıyım. Gecenin üçünde bile acıkabiliyorum. Şunu tavsiye edeyim. Bim, şok veya A101 den salatalık turşusu, gözlenmiş biber, közlenmiş patlıcan ve yoğurt al. 2 tane turşuyu ince ince doğra. Bir közlenmiş biberi parçala, içine birazda patlıcan koy, bir kaşık kadar. Yoğurt ve ayçiçekyağı, azda tuz at. Seversen bir tanede sarımsak tavsiye ederim. Karıştır ve afiyetle ye. Üzerinede 2 bardak su iç. Afiyet olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim canımda fena mantı çekiyor, yarın akşam üstüne kadar dayanacam artık
  • slashssnakepit kullanıcısına yanıt
    Onlar fasa fiso bilader. Yedikten sonra biraz vakit geçsin oyle yat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah aşkına nesi fasa fiso
    • 18.00 : Mide asidinin en yüksek olduğu saatlerdir. Gün içinde sindirim için en işlek çalıştığı saatlerdir. Akşam yemeği için de en ideal saattir.

21.00 : Sindirimin sonlandığı saatlerdir. Yorgunluk görülmektedir ve gün içinde vücudun acıyı en fazla hissettiği saatlerden biridir.

BİLİMSEL YAZIMIDA GÖMDÜM.
  • Olay mideyi genişletmek, alışkanlık ve düzensiz hayat. Sabah 8de kalkıp kahvaltı yapsak bırak bu saatte acıkmayı kıçımızda pireler uçuşuyor olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: slashssnakepit

Hocam Allah aşkına nesi fasa fiso
    • 18.00 : Mide asidinin en yüksek olduğu saatlerdir. Gün içinde sindirim için en işlek çalıştığı saatlerdir. Akşam yemeği için de en ideal saattir.

21.00 : Sindirimin sonlandığı saatlerdir. Yorgunluk görülmektedir ve gün içinde vücudun acıyı en fazla hissettiği saatlerden biridir.

BİLİMSEL YAZIMIDA GÖMDÜM.

Googleye yazmaktan çok hayatımdan yola çıkarak cevap verdim.

Rahmetlik dedem 86 yaşına kadar her gece saat 2 de yemek yer yatar sabah 7de kalkardi.

Ölecegi güne kadar tırpan salladı adam.

Günde 2 paket cugarayi yerdi resmen. Eee bu adamın sağ gözü hariç hic biyerinde bi sıkıntı yoktu. Trafik kazasında vefat etti.

Keza pederde öyle. Sigara içmiyor ama gece yemek yiyor. Bence çok kasmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Olay mideyi genişletmek, alışkanlık ve düzensiz hayat. Sabah 8de kalkıp kahvaltı yapsak bırak bu saatte acıkmayı kıçımızda pireler uçuşuyor olurdu

en son lisede o saatde kalkıodum yaklasık 4 senedir öglen 12 de kalkıyorum :D
  • Kusura bakma ama çok cahilce konusmussun hocam. Öyle istisnalar var ki dünyada. Bilimsel gerçegi googledan bulunca yalan mı oluyor. Her insanın fiziksel ve vücudunun kimyasal çalışma saatleri farklıdır ama genel bi gerçekten bahsettim ben. Senin dedigin şey öyle bişey ki ye iç sigarayı göm kaderde ne varsa o çıkar gibisinden. şimdiki gençlik yani biz geceleri yemek yemekten pc başından hareketsiz kalmaktan başka yaptıgımız bişey yok. Dikkat etmek en önemlisi. Benim bu yazdıklarım birilerine ders olursa ne mutlu bana. Sana da tavsiyem rahmetli dedenin hayatına güvenip yaşama. Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Olay mideyi genişletmek, alışkanlık ve düzensiz hayat. Sabah 8de kalkıp kahvaltı yapsak bırak bu saatte acıkmayı kıçımızda pireler uçuşuyor olurdu

en son lisede o saatde kalkıodum yaklasık 4 senedir öglen 12 de kalkıyorum :D

Ben keşke 12de kalksam ona bile razıyım. Düzenli beslenme ve uyku olmadan hiçbir şey olmuyor. Tek çözüm bu ikili.
  • Ben 7 senedir bu saatlerde yiyorum hatta şimdi bi dürüm yedim. Kilo da almıyorum. Yiyin oğlum ya çok takmayın.

• quote:

Kusura bakma ama çok cahilce konusmussun hocam. Öyle istisnalar var ki dünyada. Bilimsel gerçegi googledan bulunca yalan mı oluyor. Her insanın fiziksel ve vücudunun kimyasal çalışma saatleri farklıdır ama genel bi gerçekten bahsettim ben. Senin dedigin şey öyle bişey ki ye iç sigarayı göm kaderde ne varsa o çıkar gibisinden. şimdiki gençlik yani biz geceleri yemek yemekten pc başından hareketsiz kalmaktan başka yaptıgımız bişey yok. Dikkat etmek en önemlisi. Benim bu yazdıklarım birilerine ders olursa ne mutlu bana. Sana da tavsiyem rahmetli dedenin hayatına güvenip yaşama. Allah rahmet eylesin.

Aynen cahilimdir biraz.

Bu yaşıma kadar hep spor ve çalışmayı bir arada götürdüm. Tarla bağ bahçe orda burda vs.. Sportif biriyimdir.

Ve bence (BENCE) kişi eger genetik rahatsızlığı yoksa.düzenli spor yapıyosa ve biraz tepmolu hayatı varsa. O adama geceliyin yiyeceği 2 lokma kolay kolay bisi olmaz.

Bu arada Aklima geldi sigara orneginide verdim ama Ben her türlü haltı yiyeyim kaderde ne varsa o olur diyenlerden degilimdir.

• Trip atmana gerek yok hocam. Bence desen zaten hiçbir şey demeden saygı duyarım. Ama öyle bi anlatıyorsun ki yazını bi daha oku anlarsın. Kendinden çok eminsin yani. o iki lokma bi süre sonra öğüne dönüşüyor işte hocam.
  • quote:

Trip atmana gerek yok hocam. Bence desen zaten hiçbir şey demeden saygı duyarım. Ama öyle bi anlatıyorsun ki yazını bi daha oku anlarsın. Kendinden çok eminsin yani. o iki lokma bi süre sonra öğüne dönüşüyor işte hocam.

En ufak öfkeyle yazmadim valla.

Nasıl oyle bir izlenim olustu anlaya bilmis degilim.

Özellikle kırıcı olmamamk için dikkat ettim.

Belkide biraz uykum gelmistir ondanda olabilir.

• Sıkıntı yok güzel kardeşim ülkece hepimiz gerginiz biraz. Sende kusura bakma. Kalbinin ekmegini ye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.