Şimdi Ara

Her Gece TV'de Kaliteli Filmler İzlemek İstiyorsanız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğru kanallara bakmanız gerekiyor. Siz sinemasever kardeşlerime birkaç tavsiyede bulunacağım.

Öncelikle art tv. her gece 22:30 - 23:00 gibi filmler başlıyor ve kesinlikle kalitesiz 3. sınıf tv filmlerini göstermiyor. Hafta içi - hafta sonu aralıksız her gece kült filmleri izleyebilirsiniz. Bazen orjinal dilinde altyazılı, bazen de Türkçe dublajlı veriyor filmleri ve de sansürsüz olarak.

İkinci olarak brt kktc 2 kanalı. Bayrak tv 2 olarak ta geçiyor ismi. Bu kanal da art tv gibi her gece film gösteriyor ama her gece kaliteli film göstermeyebiliyor. Özellikle cumartesi geceleri iyi filmleri gösteriyor, diğer günler ise bazen iyi, bazen idare eden, bazen kötü filmleri gösteriyor. Pazar geceleri de seri filmleri gösteriyor, Görevimiz Tehlike, Indiana Jones gibi. Bu da art tv gibi bazen orjinal dilde altyazılı, bazen Türkçe dublajlı ve sansürsüz gösteriyor filmleri.

Üçüncüsünü dün farkettim: as tv. Dün gece yine 23 gibi zaplarken Das Boot' a denk geldim. Sansürsüz, orjinal dilde, alt yazılı ve sanırım her gece bu saatlerde film gösteriyorlar.

Evet arkadaşlar saydığım kanallarda filmler 22:30 dan sonra başlıyor. İyi seyirler...

Edit: Bu arada söylemeyi unuttum filmler gösterilirken reklam girmiyor kesmeden sonuna kadar gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 11 Ekim 2011; 15:37:41 >

• Tavsiyeler için sağol da Tv'de film izleme fobisi olanlar pek dikkate almayacaktır benim gibi. En heyecanlı yerde ya reklam giriyor yada yarıda kesiliyor evdekiler tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Tavsiyeler için sağol da Tv'de film izleme fobisi olanlar pek dikkate almayacaktır benim gibi. En heyecanlı yerde ya reklam giriyor yada yarıda kesiliyor evdekiler tarafından.

reklam konusunda bilgi vermeyi unutmuşum söylediğim kanallarda film gösterilirken kesinlikle ve kesinlikle reklam girmiyor evdekilerin yarıda kesip kesmemesi sana kalmış bişey

• ek olarak
    her gece türkmeneli tv ve tr1 kanalların da güzel filmler oluyor. saat 22:00 - 23:00 arası başlıyor, şimdiye kadar kalitesiz bir film'e denk gelmedim. gayet güzel filmler yayınlıyorlar.
  • Bende 1-2 defa denk geldim, ancak dublaj olduğu için pek sarmadı
  • Tv8 de 12 den sonra eski , bilinmeyen ama çok güzel filmler yayınlıyordu . tabi okanın buraya gelmeden önce şimdi ne zaman açsam onu görüyorum hatta şimdi bile o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 12 Ekim 2011; 1:26:34 >
  • Digiturk'ün de bir film servisi var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Digiturk'ün de bir film servisi var diye biliyorum.

digiturk te 10 tane sinema kanalı var.reklamsız film izlemek güzel oluyor.
  • Tavsiyeler için sağol, reklam olmaması da çok iyi.
  • up up up

dün gece art the usual suspects'i gösterdi brt de karayip korsanlarının 2. filmini gösterdi ayrıca evvelki gece brt goodfellas'ı gösterdi hemde orjinal dilinde altyazılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

up up up

dün gece art the usual suspects'i gösterdi brt de karayip korsanlarının 2. filmini gösterdi ayrıca evvelki gece brt goodfellas'ı gösterdi hemde orjinal dilinde altyazılı.

renktaş dün gece, evvelki gece değil de bu gece,yarın geceyi belirtsen konu daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

up up up

renktaş dün gece, evvelki gece değil de bu gece,yarın geceyi belirtsen konu daha faydalı olur.

evet öyle bişey düşündümde art tv'nin yayın akışında filmin ismini göstermiyor malesef sinema gecesi diyor sadece. brt 2 kanalı filmin ismini gösteriyor iyi filmler gösterileceği zaman dediğin gibi önceden belirtmeye çalışacağım. sağol önerin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.