Bildirim
her gece kafamı duvara vuruyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Orman sevgisi var bence sende
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
hocam yapmayın cinsellik aklımdan bile geçmiyor burda (türkiyede) kızlardan pas aldığım halde birşey yapmak gelmiyor içimden benim için asyalılar oldukça ( yazan sizsiniz diye güvenip yazdım csb değil yani )_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dasdacik
quote:
hocam yapmayın cinsellik aklımdan bile geçmiyor burda (türkiyede) kızlardan pas aldığım halde birşey yapmak gelmiyor içimden benim için asyalılar oldukça ( yazan sizsiniz diye güvenip yazdım csb değil yani )
Takılıyorum zaten, asyalılar da ayrı güzel oluyor cidden._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
hocam yapmayın cinsellik aklımdan bile geçmiyor burda (türkiyede) kızlardan pas aldığım halde birşey yapmak gelmiyor içimden benim için asyalılar oldukça ( yazan sizsiniz diye güvenip yazdım csb değil yani )
Takılıyorum zaten, asyalılar da ayrı güzel oluyor cidden.
şimdi bunu koydum diye bütün videolarını izlemeye başladım tekrar 50 dakkam geçti sözde 10 uyuyacaktım_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Takılıyorum zaten, asyalılar da ayrı güzel oluyor cidden.
Adam Asian takılıyoooooo

Ne zaman asyalı dense bu gelir aklıma_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ne zaman asyalı dense bu gelir aklıma
Benim de o ve bu;
[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=adlOz0767Mg]
DH tüp yine bozulmuş
www.youtube.com/watch?v=adlOz0767Mg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomguy -- 18 Kasım 2012; 22:59:12 >_____________________________
-
Hyuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Miroslav StochFenerbahçe suç örgütü üyesi -
Güney Kore
Öyle değil mi?
quote:
Reaktans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________

Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO -
japonya _____________________________ -
Ben de gidicem seneye yeter artık sıktı buralar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şarkı çok güzel yalnız. Cover sanırım, ama çok mutlu görünüyor adamlar söylerken
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji
Şarkı çok güzel yalnız. Cover sanırım, ama çok mutlu görünüyor adamlar söylerken
gruplar zaten bissürü kişi var siteden bakılabilir coverlar yapıyolar ama kız çok güzel bakmaktan alamıyorum kendimi_____________________________ -
quote:
her gün asyalılardan ne kadar uzak olduğumu düşünüp içim gidiyone var şu ortamda ben de bulunsam şu kız kadar saf ve güzel bir asyalı sevgilim olsa bütün gün eğlensek ama yok ...
@ali ağaoğlu evinizin yanında böyle bir orman olsun istemisiniz?
@yok ben evde orman istiyorum.
@ali ağaoğlu beyler bu değil daha farklı birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ liberté, égalité, fraternité.
liberty, equality, fraternity.
özgürlük, eşitlik, kardeşlik.
-
Hep Japon kızlardan hoşlanırdım hayalimde hep o vardı... günün birinde bir arap kızına vuruldum. O kadar aşık oldumki kendime hep onun en güzel kız olduğunu söyledim hep sürekli... ben güzelliğine aşık değildim ama zira o kadar güzel değildi. Japonlardan hoşlandığımı bilirdi ve kıskanırdı o an içimden attım bu durumu attım işte nasıl olduysa japon kızlar itici gelmeye başladılar bir anda.
2 yıl sonra ayrıldık üzerine 1.5 yıl geçti ben hala ona benzeyen birini gördüğümde için eriyor Araplardan nefret eden bana verilebilecek en güzel ceza buydu sanırım Allah tarafından. Araplardan hoşlanmak istemiyorum ama gözleri ve dudakları beni bitiriyor, Halbuki ben Asyalı kızlara bayılırdım çocuklugumdan beri özellikle gözlerine.
Neden anlattım ki bunları? Yine dertlerim depreşti tabi hocam mazur görün.
Hep Japon kızlardan hoşlanırdım hayalimde hep o vardı... günün birinde bir arap kızına vuruldum. O kadar aşık oldumki kendime hep onun en güzel kız olduğunu söyledim hep sürekli... ben güzelliğine aşık değildim ama zira o kadar güzel değildi. Japonlardan hoşlandığımı bilirdi ve kıskanırdı o an içimden attım bu durumu attım işte nasıl olduysa japon kızlar itici gelmeye başladılar bir anda.
2 yıl sonra ayrıldık üzerine 1.5 yıl geçti ben hala ona benzeyen birini gördüğümde için eriyor Araplardan nefret eden bana verilebilecek en güzel ceza buydu sanırım Allah tarafından. Araplardan hoşlanmak istemiyorum ama gözleri ve dudakları beni bitiriyor, Halbuki ben Asyalı kızlara bayılırdım çocuklugumdan beri özellikle gözlerine.
Neden anlattım ki bunları? Yine dertlerim depreşti tabi hocam mazur görün.
hocam benimkisi sevginin ilersinide olduğu için bu kadar gerilemem diye düşünüyorum korkutmadınız değil ama olmuycağını düşünüyorum bunu yazdığınız iyi oldu artık aklımı başıma iyice toparlarım umarım sizde doğru yola dönebilirsiniz
@şanssız adam ne zaman böyle bi konu açsam millet orman diye geliyo çok mu yeşillik seversiniz

Şu Asyalıları bir ben mi sevmiyorum. Asyalılar denince aklıma çekirge böcek falan geliyor yediklerinden de benzediklerinden de. Asyalılar denince ayak altında dolaşan finolar şivavalar gibi insanlar geliyor. Ufak tefek, sinsi, sinir, sevimsiz, çirkin şeyler. _____________________________ Herkes ölür ama herkes yaşamaz. My. -
gidin megan nicole & tiffany alvord falan dinleyin kendinize gelin
siz hep 40-50 yaşında botokslu falan gördüğünüz için çok güzel pamuk gibi beyaz hatunlar var
asyalıymış bi tayland'a gidince göreyim sizi hoşgeldin hüsamettin abi dersiniz kızlara adamlar böcük yediği için şaftları kayıyor herhalde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
ben bir tek Japonları beğenir çinli, koreli gibi envai çeşit çekik gözlüleri hiç beğenmezdimö zaten hocam.
Kendime yavaştan geliyor gibiyim ama arkadaş demiş benim başıma gelmez. Çocukluk hayalimdi be ne başına gelmezi nasıl oldu bende anlamadım toparlar gibiyim şu ara bekliyorum 1 kare görücem beni benden alacak.
Aya Hirano hastasıydım hatta :/
Uchuuu tetsujin Kyodaaaiii
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler