Şimdi Ara

Her Elde Bir iPhone Var... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar açıkçası bu konuyu açtıktan sonra, etrafımda gördüğüm insanların elindeki telefonlara dikkat etmeye başladım. Ve bu konuyu neden açtığımı bir kere daha hatırladım, dışarı çıktığımda telefonla konuşan, ya da kurcalayan birini gördüğümde. Gördüklerimin neredeyse tamamı iPhone oluyor. Çoğunlukla 4 ya da 4s.

    İnanılmaz hayrete düştüm gerçekten. Hiç bir şeyin toplumda bu kadar fazla olucağını tahin edemezdim açıkçası, kafamı çevirdiğim yerde görüyorum.
    Sonuç olarak bu durumun farkında olan bir tek ben değilim, şahsen ben iPhone kullansaydım bu beni rahatsız ederdi AMA zaten iPhone alıcak adam da etrafında görmeyi sorun etmeden alıyordur diye düşünüyorum.
    Sadece iPhone olayında değil bir şeyi etrafta çok kullanan görünce anında soğuyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morte34

    Her gördüğüm ''Kro''nun elinde görüyorum.Zoruma gidiyor ister istemez.

    Bizim burda tinercilerin elinde 4s 64gb var usta adam tinere para bulamamış ama telefona bulmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleymangonca


    quote:

    Orijinalden alıntı: Morte34

    Her gördüğüm ''Kro''nun elinde görüyorum.Zoruma gidiyor ister istemez.

    Bizim burda tinercilerin elinde 4s 64gb var usta adam tinere para bulamamış ama telefona bulmuş

    Eyvah eyvah o zaman acilen iphone'ları elden çıkartmak lazım.
  • Iphone sahibi olunmadan anlaşılabilecek bir olay değil, yılların apple karşıtı bir insan olarak ben bile bu furyaya kapıldıysam, söz bitmiştir. Ama yalan yok androidi bazen aramıyor değilim ios gibi bir işletim sistemine sahip olduğum halde...
  • Her elde olması neden rahatsız ediyor anlamadım.
    Varsın alsın millet.

    Eskidendi o İPhone, BB ile artisliğini yapmak.
  • Walla norvecte'de değişen birsey yok.en cok satan en cok popüler olan İphone sonra HTC serileri geliyor ama iPhone var ellerde.nereye çevirsem görüyorum.eskiden Nokia cok meşhur idi ama artık bitti hele bu touch-screen olayı çıktıktan sonra..bizim akrabalardada hep iPhone 4 var bende utandım artık iPhone 3G'yi Hanım'a verip bunu aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

    Siz de benim gibi düşünmüyor musunuz? Tamam telefon çok güzel hızlı stabil ve sorunsuz. Kısıtlamaları var fakat alan adam da bunu düşünerek alıyor zaten. Ama artık kafamı çevirdiğim yerde iPhone görüyorum ve iPhone kullanıcılarını rahatsız etmiyor mu bu?
    Alış veriş merkezlerinde metal dedektörlerinin yanındaki kutulara bakıyorum 3-4 iPhone üstüste. Lisedeki gençlerden, otobüslerde gördüğümüz teyzelere kadar her elde bir iPhone var. Apple'ın bu başarısını takdir ediyorum açıkçası, her kitlede benimsenmiş.
    Siz bu olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Canınızı sıkıyor mu, yoksa "Kim ne kullanırsa kullansın, bana ne" diyip geçiyor musunuz?

    Not: Yanlış anlamazsanız sevinirim herangi bir artniyetle konuyu açmadım, görüşlerinizi merak ettim sadece...

    katiliyorum...sende bile var.




  • Sirf havasi olsun diye alip arama ve mesaj disinda hicbi isi olmayan hatta internet paketi olmadan 1 defa bile olsa mailine bile bakmadan kullanan o kadar cok bos insan var ki
  • Arkadaslar isterse butun dunya iphone kullansin elma elmadir ben tamamen bir tekno deliyim suanda 3gs im var gucum buna yetti bunu aldim inan size 4s fiyati ucuk olmiyacak hic dusunmeden basarim parayi alirim cunku hersey yapiliyor diyen bence yanilir elimdeki telefon turkce olsun 3 saat icinde cozerim ama iphone benim bu guvenimi kirdi jb yapmadan kullanamadim be suanda bu bana yetmiyor hala gozum yukseklerde jb li olmasina ragmen su anda iphone nun yaptigini en luks nokia bile yapamiyor ben memnun bir kullaniciyim arkadaslarimdada var artik guncel konumuzun adida iphone oldu ben mutluyum arkadaslar herkezde olmasinida isterim kardesim gibi gorurum kullananani saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada olur öle
  • herkese lazım bi iphone
  • Başlık cengiz kurtoğlu şarkısı gibi olmuş:))
  • Adam gerçekten haklı aslında ben sadece konuyu açan arkadaşın yazdığını okudum diğerlerini okumadım yanlış bişe soylersem kusuruma bakmayın. Kendim için konuşuyorum iPhone dan başka telefon kullanamıyorum artık çunku herşeyi çok rahat kolay bi şekilde gerçekleştirebiliyorum. o liseliler dediklerinin elindeki de sadece gösteriş için internetpaketsiz iphone kullananların %90 ı bence sadece gösteriş için kullanıyor..Saygılar
  • İPhone 4s kullanıyorum özellikle işimle alakalı olarak çok büyük faydalarını görüyorum. Keşke sözünü sevmesemde keşke herkes bu telefonu kullanabilse tabii ihtiyaçları doğrultusunda.
  • Bende alana kadar kimsedekileri görmezdim. Arkadaş çevrem bile farketmezdi geçen bjk maçında 16-17 yaşında taraftarların elinde iphone foto çekiyorlar.

    Arkadaş: olum iphone iice ayağa düşmüş dedi :D
  • iPhone gerçekten çok buyuk rahatlık kargolarınızdan tutun banka hesaplarınıza ordan da tutun evdeki bakıcınızı bile takip edebiliyorsunuz. kullanım kolaylığı ve dokunmatik kalitesi de cabası
  • Bei sasirtan 60 yasinda teyzelerin de kullamasi. Benim acayip isime yariyor. İsim geregi her an 3g ye bagliyim. En hizli ve stabil sekilde tum islermi hallediyorum. Net, oyun da cabasi.
  • BU MİLLET NERDE YAŞIYOR ANLAMIYORUM. BEN DENİZLİ DE OTURUYORUM. SADECE 2 ARKADAŞIMDA İPHONE VAR. KAFAMI HER ÇEVİRDİĞİMDE İPHONE DENK GELMİYOR BANA. GÖZÜME ÇARPANLARA DA DİKKATLİ BAKINCA ÇAKMA OLDUĞUNU GÖRÜYORUM. DİKKAT EDİN MİLLET ELMAYI GÖSTERMEK İÇİN ÇAKMASINI DA TAŞIYOR OLABİLİR.
  • Rahatsız edici bir durum yok sahsen bizim sınifta ben dahil 4 tane iphone olan var.
  • ne takıntılı insanlarsınız ya..
    Bırakın isteyen istediğini alsın .
    Her elde ıphone var diye birşey değil bu sizin dikkatinizi ıphoneun çekmesi.
    hangi arabayı alsam en çok o arabayı görüyorum.
    Mesela adıyamanda toplamda 3 tane fiat brava var..
    1 i benimki ama ne zaman çarşıya çıksam 3ünüde görüyorum her taraf brava oluyor. Bu seçicilikten kaynaklı ama
    niye her elde olması sizi rahatsız ediyor anlamıyorum!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.