Şimdi Ara

her desten en zor kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar her dersten en zor kitap sizce hangisi?
    Matematik = Karekök
    Geometri = Birey C
    Fizik = Zafer
    Kimya = Final
    Biyoloji = Palme

• bilfen bnce hem çok kaliteli soruları var
  • kimya final pembe olan kitap mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yine ben matematik için de birey c kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylm

Evet arkadaşlar her dersten en zor kitap sizce hangisi?
    Matematik = Karekök
    Geometri = Birey C
    Fizik = Zafer
    Kimya = Final
    Biyoloji = Palme

Birey c nin feni zor degil mi

• kylm K kullanıcısına yanıt
    geometri zafer siyah kitap
  • fizikte odtu yayinlarinda bayagi zorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

kimya final pembe olan kitap mı?

evet
  • hahaha burda yanlışlığı düzelteyim. Fizik adına en zor kitap zafer değildir ve hiç bir zaman olmamıştır. Fizik adına en zor kitap " GÜVENDER YAYINLARI FİZİK ÖZEL SORU BANKASI"dır. Bizzat kendim oturdum çözdüm. Olimpiyattan bozma sorular mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eğitimşart -- 18 Eylül 2013; 20:57:41 >
  • birey c'yi bilmem de geometride kesinlikle fem'di. karekök'ten ve birey b'den bile bariz zordu. bu arada bi adım ötesi sorularını çözmedim çünkü müfredat dışı denebilir. yoksa alır olimpiyat kitabı çözerim daha iyi.
  • ben femi çözdümde hiç zorluğunu göremedim kolay diye attım ben kitabı, matematiğide aynı vaziyette. ayrıca fizik özel değil müfredat çevresinde konuşuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eğitimşart

hahaha burda yanlışlığı düzelteyim. Fizik adına en zor kitap zafer değildir ve hiç bir zaman olmamıştır. Fizik adına en zor kitap " GÜVENDER YAYINLARI FİZİK ÖZEL SORU BANKASI"dır. Bizzat kendim oturdum çözdüm. Olimpiyattan bozma sorular mevcuttur.

kasıntı mekanik sorularıyla dolu.sınavda orta seviyede bile mekanik sormadılar 2013te.kısaca bu kitabı çözmek boşa kürek çekmektir.
  • quote:

ben femi çözdümde hiç zorluğunu göremedim kolay diye attım ben kitabı, matematiğide aynı vaziyette. ayrıca fizik özel değil müfredat çevresinde konuşuyoruz.

ilk testlerini çözmüşsündür. son test bakımından fem'in üstüne yok. koca testte bir tane bile yapamadığımı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

ben femi çözdümde hiç zorluğunu göremedim kolay diye attım ben kitabı, matematiğide aynı vaziyette. ayrıca fizik özel değil müfredat çevresinde konuşuyoruz.

ilk testlerini çözmüşsündür. son test bakımından fem'in üstüne yok. koca testte bir tane bile yapamadığımı bilirim.

hocam o senin geometrine bağlıdır ben çembere kadar çözdüm kolaydı bence sen çözemediğin için zor gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

hahaha burda yanlışlığı düzelteyim. Fizik adına en zor kitap zafer değildir ve hiç bir zaman olmamıştır. Fizik adına en zor kitap " GÜVENDER YAYINLARI FİZİK ÖZEL SORU BANKASI"dır. Bizzat kendim oturdum çözdüm. Olimpiyattan bozma sorular mevcuttur.

kasıntı mekanik sorularıyla dolu.sınavda orta seviyede bile mekanik sormadılar 2013te.kısaca bu kitabı çözmek boşa kürek çekmektir.

2014 te mekanik dolu sorular denk gelirse kendi ellerimle hortlatıcam burayı...
  • Neden sözel dersleri yazmıyosunuz ki?Şimdi bir felsefe sorusu yazsam,bir coğrafya sorusu sorsam nutkunuz tutulur nutkunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

2014 te mekanik dolu sorular denk gelirse kendi ellerimle hortlatıcam burayı...

adamlar doğru düzgün mekanik sormuyorlar,sorsalar bile güvender özeldeki gibi soramazlar anca fem beyaz zorluğunda gelir bireyb deki gibi bile soramazlar
    ola ki sordular.5kya girenler 15 net bile zor yapar.15 neti geçenler de baya kazançlı çıkar.ama böyle bir şeyin olması kıyamet senaryosu gibi
    yoksa 30 tane de mekanik sorabilirler o her zaman olabilir.ama güvender özel ayarında 1 soru ya gelir ya gelmez

• Güvender özel 2011 sınav yılı içindeki sene basıldı sonra basımı yapılmadı diye biliyorum güya fiziğim iyi diye arkadaş getirip 6 7 soru sormuştuda bir tanesini zar zor yapmıştım. O sorununda fizikle alakası yoktu ağır geometriydi moment sorusuydu. Nerden buldunuz çözüyorsunuz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: power 90

Neden sözel dersleri yazmıyosunuz ki?Şimdi bir felsefe sorusu yazsam,bir coğrafya sorusu sorsam nutkunuz tutulur nutkunuz.

Reis sakin ol ezber dersler onlar bir kaç soru tipi çalışılırsa olay biter iş sayısalda aynı vaziyette olmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: power 90

Neden sözel dersleri yazmıyosunuz ki?Şimdi bir felsefe sorusu yazsam,bir coğrafya sorusu sorsam nutkunuz tutulur nutkunuz.

Reis sakin ol ezber dersler onlar bir kaç soru tipi çalışılırsa olay biter iş sayısalda aynı vaziyette olmuyor

Kimya biyoloji

Ygsde toplasan 10u gecmez soru tarzları ama sayisal diye geciyor.

Fizik mat geo icinde gercek sınavda cok klasik sorcaklaririni dusunuyorum.

NOT:birey den nefret ediyorum.nedeni 10.sinifta bireye gittim yaptiklari sinavda sorduklari sorular mufredat disiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.