Şimdi Ara

Her Derde deva Pic Uygulama kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar..Pic il uğraşmaya birkaç ay evvel başladım. Bi proje üzerinde çalışıyorum kısa amanda büyük yol aldım..
    Ancak şöyle bir sorunum varr..
    Çoğu zaman PIC'e yazdığımız kodu denemek için breadboard'da birçok devre kurup zaman kaybediyoruz. Bunun yerine PIC uygulama kartı hazırlamak daha avantaj sağlar. Pic i( 16f877) yi programlıyorum ama her seferinde boardda kurmak filan devreyi denemek çok zor oluyor.. Bir uygulama kartı geliştirmek istiyorum
    ..
    yani pic i programlayıcıdan söküp oraya takacam ve bütün portlatı hazır olacak...
    bu nokada tıkandım çünkü bazı bortları pull up yapmak gerekiyormuş?? bazı kitaplarda PortA,4 pini için "open-drain özelliğine sahip olduğu için dışarıya akım verememektedir yazıyor..

isiste çizip baskı devresii çıkarıp yapmak istiyorum..

boyle bir devre varmı elinizde?? herşeyi ile hazır kristali beslemesi vss..

eğer varsa çok makbule geçecek.. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 20 Mayıs 2007; 20:29:15 >

EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak

• hocam sanırım aşağıdaki internet sitesindeki gibi birşey tasarlamak istiyorsun

http://www.infogate.org/picboard.htm
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Ewt gerçekten bende böyle birşey arıyorum. Verdiğiniz adresteki çok güzel bir şeye benziyor...

nette şöyle bir devre buldum
     Her Derde deva Pic Uygulama kartı

https://store.donanimhaber.com/f4/2b/f5/f42bf58d658d52a444b04baa411dd717.jpg

Çok merak ettim besleme katındaki 7805 e ters bağlanmış 1N4148 tam olarak ne işe yarıyor.. yapacağımız devreye koyalımmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 21 Mayıs 2007; 0:03:40 >
    EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.