Şimdi Ara

Allah Aşkına Kullanımı Kolay Bir Sniffer Programı Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben modemimden kimlerin nereye bağlandığını (hem kablolu hem wi-fidan) görmek istiyorum ama programlar çok karışık.
    Cain&Abel-WireShark vs bi kaç program denedim ama bilgi isteyen programlar bunlar.
    Basitçe sadece girilen siteleri ve ip leri ( bilgisayarın ismini gösterse çok makbule geçer) gösteren bir program yok mu arkadaşlar ?
    Ya da hiç yoksa bu tür bi (zor olan programlardan bahsediyorum) Türkçe olanı yok mudur ya ? Takıntı haline getirdim öğrenmek istiyorum görmek istiyorum :)

• kackisi kullanıyor modemi?Yani habersiz kullanımmı var yoksa ağdaki kişilerimi takip etmek istiyorsunuz?

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    hocam ağdaki kişileri ve wifidan bağlananı görsem yeter.2 kişi kullanıyoruz ağı ama wifiden bi çok telefonla bağlanıyoruz

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    evet hocam nerelere giriyorlar onu öğrenmek istiyorum.yani kullananların yaşı küçük aileler tedbir amaçlı istiyolar bunu biraz da

• Backtrack veya kali linux indirip mitm saldırısı yapman gerekiyor internetteki bilgileri takip ederek yapabilirsin fazla zor değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.