eyv tşk ettim |
Her dambılın kaderi (2. sayfa)

-
-
İbrahim Tatlıses şarkısı o, kulağınızda ondan öyle kalmış. Aslı bangıl. Kelime doğa seslerinden türemiş yere düşünce bank diye ses çıkıyor. Hani şırıl şırıldan şırıltı gibi bank bank dan bangıl.
-
Muhtemelen biri ayağını çoktan vurmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl ismi kangaldır. Kangal deme nedenleri kangal köpeğinin güçlü ve büyük olması. Yeni nesil tuhaf tuhaf kelimeler çıkarıyor neymiş dambılmış... Görünce gülüyorum.
Lan gerçeğini unuttum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kullanmadığınız dumbell varsa adres veriyim bana yollayın, işime yarar
-
bu dumbella kol falan geliştiremiyorum varsa öyle bir konu alıntılayabilir misiniz amele gibi indir kaldır yapıyorum olan kasım da eridi
-
Konuya tıklarken gözümde canlanıp gülümsetti :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: gecekorrrbu dumbella kol falan geliştiremiyorum varsa öyle bir konu alıntılayabilir misiniz amele gibi indir kaldır yapıyorum olan kasım da eridi
Kaç kg kaldırıyosun
20 kg 2 dumbell var
Danbıl her eve lazım
Buna ne dersiniz
-
bende ağırlıkları sökülebilen dambıl var, en küçük ağırlığını kitap okurken kitabın açık durmasını sağlamak için ağırlık olarak kullanıyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bumble bee
quote:
Orijinalden alıntı: cıyanogenBuna ne dersiniz
Ekran mı düşüyor
Ben de aynı iş için kullanıyorum aynı bu tip ama siyahı. Evde yokken kedi kendini odaya falan kilitlemesin diye önüne koyuyorum.
Bazen kapı üstlerinde geziyor çünkü. Arada bir spora başlıyorum bu sefer forma gireceğim diye sonu hep hüsran.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrCanerEkran mı düşüyor
Alıntıları GösterBu serilerde menteşe yuvası kronik sorundur, çok çabuk kırılıyor. Haliyle dediğiniz gibi ekran düşüyor. Ben de menteşeleri söktüm, dambılı bu amaçla kullanıyorum
-
Dambılla bir kaç tekrardan sonra pump olup aynaya baktığında kas yaptım sananlara selam olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X