Şimdi Ara

Her class'ın en iyi heroları (ap carry, ad carry, tank vb.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
20.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En iyi AD Carryler :Vayne

En iyi Tanklar :Blitzcrank

En iyi melee APler :Akali

En iyi melee ADler :Garen,Irelia,Olaf

En iyi Supportlar :Sona
  • En iyi AP Carryler :Malzahar

En iyi AD Carryler :Vayne

En iyi Tanklar :Rammus

En iyi melee APler :Katarina

En iyi melee ADler :Nocturne

En iyi Supportlar :Sona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

En iyi hero nedir abi, silsinler o zaman geri kalanını madem diğerleri kötü mantığa bak.

aynen katılıyorm her hero iyi siz kotu oynuyorsanız diyecek biseyim yok tabi :)
  • quote:

En iyi hero nedir abi, silsinler o zaman geri kalanını madem diğerleri kötü mantığa bak.

bir de olaya "kendi açınızdan en iyi herolar" hangisi gözüyle baksan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

bir de olaya "kendi açınızdan en iyi herolar" hangisi gözüyle baksan?

Katılıyorum. Burda tek 1 hero yazmıyoruz sonuçta birden çok yazıyoruz. Benim için Akali diğer bütün AP melee'lerden iyidir bence, çünkü ben en iyi akaliyi oynarım oyunda.
  • en iyi ap carry = fiddle
    en iyi ad ranged carry = vayne
    en iyi melee ad carry = tryn
    en iyi tank = amumu
    en iyi melee ap = jax
    en iyi melee ad = udyr
    en iyi support = sona
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43259581/mpage_1/key_/tm.htm

En iyi arama motoru :/

Edit: Diğer konu baya eski ve tamamen farklı bir oyun tarzı olan dönem olabilir, ama olay aynı konunun açılması benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 8 Ekim 2011; 16:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Mantıklı. Millet sırf en iyi hangisi diye konu açmaz bu sayede.

Bana göre en iyi ap carry anivia ve annie.

en iyi ad carry : ashe ezreal corki vayne

en iyi tank : shen

en iyi melee ap (garip bir tanım olmuş. ap carry olarak geçebilirler bence) gragas ve kassadin daha iyisi olamaz zaten kolay kolay.

en iyi melee ad carry (offtank diyebilirsin bunlara. Genel olarak solo top veya jungle giden karakterler) gragas (infinite laning phase) irelia ve riven.

en iyi support : blitzcrank (tam olarak support denilmiyor ama bence support oynanılması çok faydalı oluyor takıma) alistar janna.

En iyi ad carry arasına Kog koymadın mı?
    İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

http://forum.donanimhaber.com/m_43259581/mpage_1/key_/tm.htm

En iyi arama motoru :/

Edit: Diğer konu baya eski ve tamamen farklı bir oyun tarzı olan dönem olabilir, ama olay aynı konunun açılması benim gözümde.

Özür dilerim dostum, görmemişim, bu konuyu şikayet edebilirsiniz silinsin diğer arkadaşa ulaşalım güncelleyelim konuyu

• En iyi AP Carry, AD Carry'i vs. neye göre seçiyorsunuz? Hepsini birbiriyle dövüştürüp kazanana mı bakıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

En iyi AP Carryler :
    Early'de Le'blanc

Brand

Annie çok op yani 5 spell stun 1.5 saniye ayrıca iyi damage atabiliyor early last farketmez.

En iyi AD Carryler :

ad kasıyorsan sion tabiki

En iyi Tanklar :

Teamfight'ta amumu
    Normal rammus

En iyi Supportlar :

Sona , stun , buff , heal

sana laf atasım var suan panpa bilionmu en iyi ap cary mi leblanc carry m i lan :D ap cary annie anivia akali iyidir. Ad cary demissin sionda fail bence nocturne xin ondan daha iyi carryler en iyi support sona olabilir oda 2 sn aoe stun olduğu ıcın healı oldun icin degil heal yönünden bakarsan soraka best support olur.

Panpa bende laf atmış gibi olucam ama xin carry mi lan :D. Ad Sion her türlü keser ikisini de Noc veya Xin'den 1000 kat daha güçlü ve takıma daha faydalıdır. Millet hep ap kastiği için ad'nin neler yapabileceğini bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

En iyi AP Carry, AD Carry'i vs. neye göre seçiyorsunuz? Hepsini birbiriyle dövüştürüp kazanana mı bakıyorsunuz?

En iyileri seçiyoruz. TF'daki durumlarına, kaçma-kovalama mekanizmalarına verebildikleri damage'lara vb. vb. bir çok kriter var. Örneğin sen main heronu seçerken nelere dikkat edersen, biz de onlara göre seçiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OIS

En iyi AP Carry, AD Carry'i vs. neye göre seçiyorsunuz? Hepsini birbiriyle dövüştürüp kazanana mı bakıyorsunuz?

Kafana göre seçiyosun. Hangisi daha iyi geliyorsa ya da hangisiyle daha fazla verim alınabiliceğini düşünüyosan. Mesela ashe global ultisi var stun atıyo eşşek gibi. Bütün lanelere atabilir. Ben bu yüzden ashe i listeye koydum. Corki ve ezreal içinse ezreal hem magic hem attack damage vuruyor. Kaçabilir E skilliyle. Ultisi iyi bir damage vuruyor. Q su + sheen sayesinde early game baya temiz geçiriyor. AS debuff ya da takımına as buff olarak kullanabiliceğin W skilli var. Corki true damage vuruyor. Trinityforce kasınca bildiğin burst vuruyor. Çok temiz kaçıyor.

Böyle sınıflandırabilirsin yani.

• Ben çoğul kullanıp tek örnek veren arkadaşlara söyledim. Mesela "en iyi AP carry'ler: annie" şeklinde yazanlar var. Veigar, Heimerdinger vs. oynayınca oyun gg mi oluyor? Her champ'ın kendine göre bir oynanış stili, bir stratejisi var. Hepsinin ayrı yeri var ve bir şekilde takıma yardımcı oluyolar. Bu yüzden böyle konu açıp "En iyi budur, diğerleri çöptür." şeklinde post atmayı doğru bulmuyorum.
  • En iyi AP Carryler : Morgana, Ezrael

En iyi AD Carryler : Ashe, Kogmaw

En iyi Tanklar : Singed, ChoGath, Sion

En iyi melee APler : AKALİ

En iyi melee ADler : Sion

En iyi Supportlar : Sona, Soraka

Aklıma gelmeyen ve bilmediğim mutlaka çok champ vardır, gönlümden hepsine AKALİ yazmak geçiyor ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 8 Ekim 2011; 20:51:10 >
  • En iyi AP Carryler : ezrael

En iyi AD Carryler : ashe,tristana

En iyi Tanklar : alistar

En iyi melee ADler : tryndamare,lee shin

En iyi Supportlar : Sona, Soraka
  • AP Carry: Annie-Malzahar-Morgana
    AD Carry: Vayne-Ashe
    Tank: Amumu-Rammus-Singed
    Melee AD: Gangplank-Tryndamere
    Melee AP: Kassadin
    Support:Sona
    Jungler:Udyr-Rammus
  • En iyi AP Carryler:Ahri,LeBlanc,Kassadin ve Fizz

En iyi AD Carryler:Vayne,Jinx

En iyi Tanklar:Garen,Zac,Shen

En iyi melee APler:Fizz,Kassadin

En iyi melee ADler:RENGAR,Zed,Jax.

En iyi Supportlar:Thresh
  • Hiç isiniz gücünüz yok 2 sene önceki konuları hortlarıyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi ap melee kassadin dir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.