Bildirim
Her ayarda 30fps görüyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kim Kurdishian
Ben 8 alıyom knk tf de.
Ee nasıl oynuyorsun ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps 30'da kilitli değildir heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: U Mad BRO
Fps 30'da kilitli değildir heralde
yok ya ondan değil de havalar çok sıcak ya etkileniyor herhade pc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CartmanBra -- 1 Temmuz 2017; 18:39:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de vardı şunları yaparak FPS'yi 60-80 arasına sabitledim. Havaların sıcak olması çok etkiliyor şuan.
-Termal macunu yenile.
-Soğutucun işlemciyi iyi soğutuyor mu kontrol et, yoksa iyi bir soğutucu al.
-Ritonun kendi yayınladığı game.cfg dosyasını kullan (düşük fps alanlara yönelik game.cfg)https://riotgames.zendesk.com/hc/tr/article_attachments/202093554/game.cfg
-Kasayı açık kullan içerisi hava alsın ısınmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Francis
Aynı sorun bende de vardı şunları yaparak FPS'yi 60-80 arasına sabitledim. Havaların sıcak olması çok etkiliyor şuan.
-Termal macunu yenile.
-Soğutucun işlemciyi iyi soğutuyor mu kontrol et, yoksa iyi bir soğutucu al.
-Ritonun kendi yayınladığı game.cfg dosyasını kullan (düşük fps alanlara yönelik game.cfg)https://riotgames.zendesk.com/hc/tr/article_attachments/202093554/game.cfg
-Kasayı açık kullan içerisi hava alsın ısınmasın.
Laptop kullanıyorum da termal macunu falan cidden halletmem lazım. Olmadan da olur mu diye merak etmiştim de herhalde çözüm bilgisayara baktirtmakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardes küçük bir ihtimal ama belkide ayarlari yaptiktan sonra kaydetmeden cikiyorsundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten havanın sıcaklığı bilgisayarı etkiler mi?
7/24 turbo fanda çalıştırıyorum hala klavyeden elime sıcak vuruyor. Ayrıca 1 haftadır FPS sorunu yaşıyorum arada donuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Vitallion
Gerçekten havanın sıcaklığı bilgisayarı etkiler mi?
7/24 turbo fanda çalıştırıyorum hala klavyeden elime sıcak vuruyor. Ayrıca 1 haftadır FPS sorunu yaşıyorum arada donuyor
Hemde ne. Arkadaşım daha bugün pc aldı o bile ısınmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Geforce experience de pil tasarrufu ayarı açıksa kapat(Nvidia ekran kartın varsa)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X