Şimdi Ara

Her ay Farklı Bir Kızla Görüş kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler okuyan var mı ?, almalı mıyım 57 tl yazmış adam.

alıntı

"Erkeklerin Çoğu Hiçbir Zaman Öğrenmiyor, Bu Yüzden De Aynı Hataları Tekrar Tekrar Yapıp Duruyorlar
    Çoğu erkek aşağıdaki iki yoldan birini izler:

1. Akşam yemekleri ısmarlayarak, hediyeler vererek ve iyilikler yaparak kadının aşkını, sevgisini satın almaya ve onunla cinsel bir şeyler yaşamaya çalışırlar.

Ya da…

2. Kibar, ilgili ve sevimli davranarak kadını bir “beyefendi” ya da “iyi biri” olduklarına ikna etmeye çalışırlar (elbette bunu kadının aşkını, ilgisini alabilmek ve onunla cinsel bir şeyler yaşayabilmek için yaparlar).

Bu yaklaşımlardaki sorun nedir?

1. İşe yaramazlar

2. Pahalı ve zaman alıcı yaklaşımlardır

3. Kadınlar bu yaklaşımlardan hoşlanmazlar

4. İŞE YARAMAZLAR!

O zaman çözüm nedir?

Bir an için bu soruyu hiç sormayacaksın sanmıştım…

Çözüm, sevgili dostum, şudur; İŞE YARAMAYAN stratejileri kullandığın için kafanı duvarlara vurmayı bırakmalısın. Kendini duygusal olarak cezalandırmayı bırakmalısın. Bunun yerine, daha fazla kadınla görüşebilmek için güçlü, kanıtlanmış, GARANTİLİ metotları öğrenmeye başlamalısın.

Yakışıklı Ya Da Zengin Olmayla İlgisi Yok
    Kadınlar konusunda başarılı olmanın yolu, onlara akşam yemekleri ısmarlamaktan ya da onlara güzel iltifatlar etmekten geçmiyor.

Uzun boylu, zengin ya da yakışıklı olmayla da ilgisi yok.

Peki, neyle ilgisi var?

Kadınların çekici bulduğu o özel erkeğe dönüşmelisin. Böylece istediğin zaman istediğin kadının senden hoşlanmasını sağlayabilirsin!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 26 Kasım 2014; 20:47:13 >

• çöp.
  • Cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzele benziyor fakat bizim kezbanlara islemez

• 57 liralik kitap , kiz tavlamayi ogretiyor mu bilmem ama adam kaziklamayi iyi biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kadınların ilgi çekici özel erkeğe dönüşmelisin" diyor. iyi de kadınlar iki yolla da erkeklere aşık oluyor ki. hediye yemek iltifata kadın tav olur zaten. kitap kendini sattırmak için saçmalamış. kısaca ALMAYIN paranıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

"kadınların ilgi çekici özel erkeğe dönüşmelisin" diyor. iyi de kadınlar iki yolla da erkeklere aşık oluyor ki. hediye yemek iltifata kadın tav olur zaten. kitap kendini sattırmak için saçmalamış. kısaca ALMAYIN paranıza yazık.

hocam bence para da konuşma yeteneğin yoksa yetmiyor. düşün kızı aldın karşına 50-100 lira yedirdin sustun

ne konusacağını bilmek gerek bence

biliyorsan bizi feyizlendir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

"kadınların ilgi çekici özel erkeğe dönüşmelisin" diyor. iyi de kadınlar iki yolla da erkeklere aşık oluyor ki. hediye yemek iltifata kadın tav olur zaten. kitap kendini sattırmak için saçmalamış. kısaca ALMAYIN paranıza yazık.

hocam bence para da konuşma yeteneğin yoksa yetmiyor. düşün kızı aldın karşına 50-100 lira yedirdin sustun

konuşmak daha önemli tabi. paran olmasa da kadını güldürürsen tamamdır
  • evet beyler
  • değmez
  • Ya şu karı kız meselesini memleket meselesi haline getirenlere kafa göz dalasım geliyor.

Karı senden hoşlanıyorsa sende ondan hoşlanıyorsan bitmiştir bu kadar yani.

Daha bunun paraymış zartmış zurtmuş ötesi yok parayla satın almak farklıdır sevmek sevilmek farklıdır sevişmek fark farklı birşeydir.
  • Kardeşim bu yazanlarin aynısını Sözlükte okumuştum ve o özetteki bilgiler gerçek özel mesas atarsan link atabilirim

• Skrillex-- S kullanıcısına yanıt
    pm gönderildi
  • bence kesinlikle denemelisin ben geçen ay aldım adam gibi kızlarla konuşmuşlupum bile yoktu, ama okuuktan sonra şu 1 ayda 8 kızla çıktım cidden mükemmel biley ve kesinlikle almalısın beni haberdar et yardımcı olabilirim

• Üstüne biraz daha koy geneleve git.
  • kitap insanlarin kiz tavlayabilcek zekada olup olmadigini kiyasliyo, 57 lira bayilirsan demek ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sevgili olduğum kızla ne sohbet edeceğimi bilmemem sıkıntı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 9 Nisan 2015; 8:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

Konu 2014 ama o para yedirtmek oyle 50-100 değil çok sağlam bi araba ultra lux bi ev çok iyi mekanlar ama uçuk mekanlar o zaman konuşmasanda olabiliyo.kıZ sende para olunca sen istemesende çekiyo elinden goturuyo

Gordum örnekleri var

• Nolursa olsun kıza kalmış sen naparsan yap kezo ise yapacak bişey yok

• ciddi anlamda gereksiz bir kitap değil ve parana deyiyor abi al gitsin. 50 tl okadar çok bi miktarda değil bence kitaba kıyasla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.