Benim minik kardeşim benim bilgisayarı sürekli bozuyor. bunun önüne geçmek için yeni bir bilgisayar almaya karar verdim miniğe. Elime bitane everest kasa var. Temiz durumda. Fakat boyut olarak birkaç santim kısa benim kendi kasamdan. Çok güçlü bir sistem olmayacağından PSU falan yeter diye düşünüyorum fakat alacağım anakartın içine girip girmeyeceği konusunda tereddütlerim var. Hani vida yuvaları falan tam denk gelirmi diye?
Bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...
bende merak ettim şimdi
Sorun olacağını sanmıyorum.
Fakat önerim Everest kasanın güç kaynağına güvenmeyin. Sistem ne olursa olsun, elektrik kesilmesi durumunda bile donanımlara zarar verebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: TraQZoNe
Selamınaleyküm dostlar...
Benim minik kardeşim benim bilgisayarı sürekli bozuyor. bunun önüne geçmek için yeni bir bilgisayar almaya karar verdim miniğe. Elime bitane everest kasa var. Temiz durumda. Fakat boyut olarak birkaç santim kısa benim kendi kasamdan. Çok güçlü bir sistem olmayacağından PSU falan yeter diye düşünüyorum fakat alacağım anakartın içine girip girmeyeceği konusunda tereddütlerim var. Hani vida yuvaları falan tam denk gelirmi diye?
Bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...
Arkadaşım güvenilir kaynaktan aldığım bilgilere göre sorun olmuyor. Evrenselmiş ölçüler.
hocam vida yuvaları arkadasımızın dedigi gibi evrenseldir mini atx kasa olmadıgı surece uyum sorunu yasamazsınız